saJo Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='rudaa1']Podejrzewam, że chodzi o fluoksetyne polecona przez sajo:cool3:[/quote] Male sprostowanie, ja tego nie polecam!! Ja pisze, ze czasami mozna uzyc i moga byc fajne efekty. Absolutnie nie do stosowania bez nadzrou fachowca (wet to minimum, a najlepiej wet i szkoleniowiec). Quote
KOT I MYSZ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 no przeca mówię nie;) :evil_lol: :evil_lol: jasne że pod nadzorem nie inaczej,może to być jakieś ostateczne rozwiązanie:cool1: nie jestem za szpikowaniem psa chemią no ale czasem ...może być to jakaś droga przynajmniej tymczasowa:roll: idę do sklepu to sprawdzę te tabletki ala natural prozac:evil_lol: Quote
rudaa1 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 sajo z tym "poleceniem" tak mi sie napisało, zdaję sobie sprawę, że to nie byle drażetki ktore można podawac swojemu pupilkowi, dlatego narazie zostawie to na boku, porozmawiam wstępnie ze swoim wetem co myśli o tym leku, a czas pokaże reszte:) Quote
14ruda Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dzien dobry.nadaje z domu wreszcie.poza brakiem sprzetu zapomnialam ze dziecko moje zjadlo internet;)to zabieram sie za czytanie zeby nie bredziec bez sensu. I skonczyło sie wysypianie do pracy heh;) Quote
ayshe Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='14ruda']Dzien dobry.nadaje z domu wreszcie.poza brakiem sprzetu zapomnialam ze dziecko moje zjadlo internet;)to zabieram sie za czytanie zeby nie bredziec bez sensu. I skonczyło sie wysypianie do pracy heh;)[/quote]:evil_lol: no masz troche czytania znajac nasza[moja:oops: ]produkcje:cool3: Quote
rudaa1 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ee tam lektury nigdy nie za wiele, a jak pięknie czytanie pochłania czas w pracy:D Quote
KOT I MYSZ Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='rudaa1']ee tam lektury nigdy nie za wiele, a jak pięknie czytanie pochłania czas w pracy:D[/quote] :evil_lol: :evil_lol: cicho sza:p Quote
rudaa1 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='KOT I MYSZ']:evil_lol: :evil_lol: cicho sza:p[/quote] Ja tam mogę to wręcz wykrzykiwac, bo nie ma szefostwa i jestem samiutka, nikt mi nic nie zroobii:P:P:evil_lol: Quote
morighan Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 a ja sie Wam pochwale..chyba moge:oops: dzisiaj mialam badania i okazalo sie, ze wyniki sie poprawily, wiec od marca wracam na scianke:multi: Quote
ayshe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 fajnie.wspinasz sie?gdzie?:cool3: .ja mam na koncie Elbrus:diabloti: . Quote
morighan Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ja wlasciwie na dobre nie zaczelam.. przytrafilo mi sie dwukrotne zlamanie kosci udowej w tym samym miejscu :grab: i dlatego teraz jestem polcyborgiem i chodze z dwoma gwozdziami Kunchera w kosci :angryy: ale oczywiscie marzenia sa.. i oczywiscie juz na K2 mi sie chce :evil_lol: Quote
ayshe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 no ladnie.K2 to pikus.Matterhorn jest blizej:cool3: Quote
morighan Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='ayshe']no ladnie.K2 to pikus.Matterhorn jest blizej:cool3:[/quote] i do tego jaki piekny prawda? ale najpierw szykuje sie na scianke wspinaczkowa...i trzeba bedzie przyzwyczaic sie do "baletek":razz: :evil_lol: Quote
14ruda Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 a ja tyż sie wpinam:cool3: .na 5 pietro jak sie winda zepsuje:oops: ach ta kondycha.:evil_lol: Quote
ayshe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 no teraz to ja tez.:evil_lol: tak sie wspinam i grube cielsko jeszcze musze taszczyc:cool3: :evil_lol: Quote
morighan Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='ayshe']dobrej zabawy:cool3: :evil_lol:[/quote] dobra napewno bedzie, jak po 10 minutach bede chciala czubki z butow ucinac..ewentualnie palce u nog skracac:diabloti: Quote
ayshe Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 buciki na skalki fajne som:diabloti: .dla masochistow:roll: :evil_lol: Quote
morighan Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='ayshe']buciki na skalki fajne som:diabloti: .dla masochistow:roll: :evil_lol:[/quote] niewiele mi brakuje :cool3: :evil_lol: Quote
lizka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ło matko, długo mnie tu nie było, ale znowu mi sie komputer zbuntował :diabloti: Tak po krótce - Borys ma sie dobrze (odpukac!) od paru dni ropieje mu troche oko i wybieramy sie do weta ale poza tym ok. Przez kilka dni był gospodarzem domu i gościł jamniore mojej mamy :cool3: w szoku byłam, bo pozwalał jej spac na swoim legowisku, jesc ze swojej miski i dawał sie molestowac :evil_lol: raz czy dwa ja tylko warkotem ustawił do pionu ale nie ingerowałam i było ok. Jak ssie raz nad ranem mała zlała to dał popis, bo podniosł noge i poprawił :roll: no wszak jego teren, nie? :evil_lol: W kazdym bądz razie nie przejał sie jej zniknieciem jakos szczególnie :lol: no nic, tyle poki co teraz Was sobie poczytam troche :cool3: Quote
ayshe Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 na oczko bardzo polecam krople ze swietlika homeopatyczne.sa bezpieczne i najpierw mozna takie lajtowe sprobowac cus. Quote
lizka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 O, no to moze sprobujemy najpierw z tymi kroplami :cool3: Quote
saJo Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 W zeszlym tygodniu bylam u rodzicow i przywiozlam skrzynke kompotow truskawkowych, ktorych nie chcialo mi sie przyniesc, bo ciezko toto troche (jak ja nie nawidze oich slabosci po tej durnej chorobie :angryy: ) i czekalam na jakiegos jelenia, co by sie napatoczyl. Oczywiscie jak sie napatoczyl to zapomnialam go poprosic :roll: W ten oto sposob mam skrzynke wodnych lodow truskawkowych z kawalkami owocow :lol: Quote
Szira/Gosia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='saJo'] Oczywiscie jak sie napatoczyl to zapomnialam go poprosic :roll: W ten oto sposob mam skrzynke wodnych lodow truskawkowych z kawalkami owocow :lol:[/QUOTE] mniam mniam:evil_lol: Quote
Recommended Posts