Zuza i Noddy Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 No to dam jeszcze kilka ze starych fotek To mi się bardzo podoba; Zobacz co mam w łapkach? Quote
iberia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 zuza mam pytanko odnośnie Izzz jak ma sie sprawa z kamyczkiem?? czy ona przychodzi do schroniska i co to wogole za zacofana osoba?? sorki za pw ale jakos nie daje mi to spokoju Quote
Zuza i Noddy Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 iberia napisał(a):zuza mam pytanko odnośnie Izzz jak ma sie sprawa z kamyczkiem?? czy ona przychodzi do schroniska i co to wogole za zacofana osoba?? sorki za pw ale jakos nie daje mi to spokoju Nie mam pojęcia skąd w niej taka nienawiść do hodowli. Poznałam ją osobiście w wakacje, bo przyjechała do schroniska ogólnie bardzo miła osoba, dlatego jestem wręcz zszokowana jej wypowiedziami. Była w schronisku z tego co ja wiem raz, a później jakoś się nie zgadałyśmy, bo ja teraz nie mam w ogóle czasu, żeby się wybrać do schroniska, ale może kontaktowała się z truskawą. A przy okazji dziękuję za odwiedzinki w naszych skromnych progach:lol: Quote
AmiX Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 iberia napisał(a):a kamyczek znalazł dom ?? no właśnie??ciekawi mnie bo tak oferowała pomoc i miłość pieskowi.....co z tego wynikło?? Quote
Zuza i Noddy Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Niestety jeszcze w schronisku. Quote
Sara_i_Aris Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Cześć Zuza :loveu: Przyszłam popodziwiać Noddy'ego i to zdjęcie jest najlepsze :lol: http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/100_2529.jpg Skąd my to znamy. Dzisiaj rano Aris wskoczył w całą kupę liści i nie mógł iść, bo wszędzie mu się poprzylepiały. A ludzie tylko patrzyli się na mnie, co ja temu biednemu piesku robię na środku chodnika :-? Quote
Zuza i Noddy Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Dziękujemy za odwiedzinki:multi: No mi tez się ta fotka podoba, może niedługo wstawię jeszcze jakieś fotki, bo chyba jeszcze coś mam, a i nowe może cyknę:cool3: Quote
Zuza i Noddy Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Kupiłam dzisiaj takie butki, fajne? Quote
ewa2909 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Cześć Zuza:loveu: Przyszłam popatrzeć na Nodka atu zjęć niet:mad: Za to butki fajniutkie:multi: Quote
Zuza i Noddy Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 ewa2909 napisał(a):Cześć Zuza:loveu: Przyszłam popatrzeć na Nodka atu zjęć niet:mad: Za to butki fajniutkie:multi: Postaram się usunąć ten kłopot i już ładuje fotki. Quote
ewa2909 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 A zdjęć jak nie było tak nie ma!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: Quote
Zuza i Noddy Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Coś się stało i nie mogę fotek wkleić Quote
AmiX Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Coś się stało i nie mogę fotek wkleić SZKODA:placz: Quote
ewa2909 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Coś się stało i nie mogę fotek wkleić Ja wklejam bez kłopotó.Meczyłam się kilka dni temu Quote
Zuza i Noddy Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Udało się:multi: Fotki nie najnowsze, ale są. To nie wszystko:cool3: Quote
AmiX Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 hehehe też tak robie jak nie mam siły na papiloty:evil_lol: http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/100_2648.jpg Piesek śliczny:loveu: korzysta z promieni słońca:loveu: Czekam ma więcej i pozdrawiam Ania :) Quote
Zuza i Noddy Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Oj strasznie uwielbia się wylegiwać na balkonie Quote
Aurunia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 śliczny:loveu: gdzie kolejna wystawa ??? Quote
Zuza i Noddy Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Na razie nic nie planowałam.Jędę na Kielce, ale nie zabieram Nodka, bo jadę sama pociągiem. Quote
slawi Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Bardzo ładne zdjęcia :loveu:, no i w końcu caaała seryjka :loveu:. Dobrze Nodd`emu na tym balkonie ;). Quote
Zuza i Noddy Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 slawi napisał(a):Bardzo ładne zdjęcia :loveu:, no i w końcu caaała seryjka :loveu:. Dobrze Nodd`emu na tym balkonie ;). Dziękuje bardzo, dzisiaj już schodzę z komputera, bo jutro klasówka, a ja się nic nie uczyła. Możecie trzymać kciuki od 8.55 do 9.40 Quote
slawi Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Dziękuje bardzo, dzisiaj już schodzę z komputera, bo jutro klasówka, a ja się nic nie uczyła. Możecie trzymać kciuki od 8.55 do 9.40 :kciuki::kciuki::kciuki: POWODZENIA Quote
Sara_i_Aris Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Cześć Zuza! Ja też trzymam kciuki :thumbs: Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Zuza moze ty mi powiesz co mam zrobic z oczkiem mojej yorczki... niby wet powiedzial ze wszytsko oki, ale ono ciagle łzawi:shake: generalnie to jak jej nie podcinam klaczkow wokol oczu to łzawią obydwa i ma takie paskudne pozlepiane rano...ale wloski przycielam i jedno oczko jest oki ale to drugie ciagle cieknie...mam plyn do przemywania oczu (dr Seidla) i przemywam no ale to tylko wokol sie przemywa a co z samym okiem? swojemu wyzlowi zapuszczam kropelki jak ma czerwone oczy (on czesto sobie podraznia bo łazi po krzakach ostrych) yorkowi tez moge? ten wet twierdzi ze wszytsko oki i musi jakis wlos jednak mu oko podrazniac... Quote
Recommended Posts