Zuza i Noddy Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Dzisiaj przeszła nam klatka materiałowa :) Quote
jamnicze Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 O, zdjęcia są :) Ta fotka mi się podoba, widać ,że mu dobrze, tak spokojnie wyleguje sie na słoneczku - wiadomo, afrykańczyk, czyli słonkolubne stworzonko :) http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/100_6363.jpg Quote
Asiaczek Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Dzisiaj przeszła nam klatka materiałowa :) Gdzie przeszła...?;) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Asiaczek napisał(a):Gdzie przeszła...?;) Pzdr. Taka literówka, miało być przyszła. Właśnie sobie w niej smacznie chrapie, co by na wystawie dużych cyrków nie robił. Klatka duża jak na niego, więc będzie miał trochę swojej przestrzeni. Quote
Zuza i Noddy Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 ladyyork napisał(a):Cześć Zuza będziesz w Rzeszowie??;) Tak, będę w oba dni. Coś mi się wydaje, ze Afrodytka ma swój debiucik tak? Quote
ladyyork Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Tak, będę w oba dni. Coś mi się wydaje, ze Afrodytka ma swój debiucik tak? Tak ,będzie debiutowała ,ale szkoda ze jest sama w klasie i niema konkuręcji:roll: Mam nadzieje Zuza że się spodkamy:lol: Quote
Zuza i Noddy Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 ladyyork napisał(a):Tak ,będzie debiutowała ,ale szkoda ze jest sama w klasie i niema konkuręcji:roll: Mam nadzieje Zuza że się spodkamy:lol: My tez sami jesteśmy, wchodzimy o 10.50. Ja jeszcze idę na MP, ale mam nadzieje, ze uda mi się do wszystkich zajrzeć. Quote
ladyyork Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):My tez sami jesteśmy, wchodzimy o 10.50. Ja jeszcze idę na MP, ale mam nadzieje, ze uda mi się do wszystkich zajrzeć. Będe czekała może ci się uda zajrzeć do mnie;) Quote
Zuza i Noddy Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 No to nareszcie dotarłam do swojej galerii, żeby zdać relacje z wystawy. Wyjechaliśmy o 4.30 w sobotę i na miejscu byliśmy na 9.00 Baski miały wchodzić o 10.50, ale troszkę sie przeciągneło i koło 12 musiałam leciec szybko na MP. Wrócić nie zdażyłam, ale Ofcio wyszedł na ring z panią Asią. Dostał wo. I, Best Baby i piękny opis. Ja na finał MP się dostałam, ale jestem z niego nie zadowolona. Później poszłam z Ofim na BIS baby i udało nam się wybiegać IV lokatę. Dostalismy torbe ciasteczek, pucharek i śliczną rozetke. Później Ofcio wrócił z rodzicami do domu, przesypiając całą drogę, a ja zostałam do dzisiaj. I prezentowany przeze mnie Cavalier REGENCY PERI Biely Demon dosk. I, CWC, CACIB, NDPwR, BOB, skończony Championat Polski. Quote
karkakarka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Już gratulowałam w galerii Lady, ale co tam ;) Gratulacje dla krasnala! Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 O, to widzę, że Ofcio dostał nowe przezwisko - Krasnal...? Czy to może mowa o jakimś innym psie? Pzdr. Quote
karkakarka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Asiaczek napisał(a):O, to widzę, że Ofcio dostał nowe przezwisko - Krasnal...? Czy to może mowa o jakimś innym psie? Pzdr. :loveu: mowa o Ofim :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Fajnie do niego pasuje. Bardzo poważnie podeszłam do tego jego marudzenia przy postawie i już dzisiaj jak wróciłam troszkę go pomęczyłam, chyba mu te ćwiczenia uszami zaczną wychodzić, bo teraz 2 tygodnie wolnego. mam nadzieję, ze dobrze się podszkolimy na następną wystawę. Uciekam zaraz, bo jestem wykończona. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 karkakarka napisał(a)::loveu: mowa o Ofim :loveu: Co prawda nie miał czerwonej czapeczki, ale miał czerwona ringówkę;) Zuza i Noddy napisał(a):Fajnie do niego pasuje. Bardzo poważnie podeszłam do tego jego marudzenia przy postawie i już dzisiaj jak wróciłam troszkę go pomęczyłam, chyba mu te ćwiczenia uszami zaczną wychodzić, bo teraz 2 tygodnie wolnego. mam nadzieję, ze dobrze się podszkolimy na następną wystawę. Uciekam zaraz, bo jestem wykończona. Możesz ćwiczyć nawet 20 razy dziennie, aby skutecznie i nie za długo. Nawet po 20-30 sekund: ustawić, policzyć do 10 i ... wolne! Ja tak zawsze ćwiczę z maluchami. Ważne, aby stanął poprawnie i wytrzymał te 10 sekund. Potem dłużej, dłużej, dłużej. Zuzka - dobranocka! Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Mam takie 2 zdjęcia z BISa foto: www.PodajLape.pl Quote
jamnicze Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 To piękny debiut Tofika :multi: Serdecznie gratulujemy :klacz::klacz::klacz: Piszesz, że za dwa tygodnie następna wystawa, to gdzie się wybieracie? :cool3: Quote
Asiaczek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Katowice. No, chyba, że coś się zmieniło... Ale Katowice sa pod koniec marca. Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 jamnicze napisał(a):To piękny debiut Tofika :multi: Serdecznie gratulujemy :klacz::klacz::klacz: Piszesz, że za dwa tygodnie następna wystawa, to gdzie się wybieracie? :cool3: Z tymi 2 tygodniami wolnego, to miałam na myśli moje ferie. Ana04 napisał(a):Powtórzę się, gratulujemy :loveu: Dzięki ;) Asiaczek napisał(a):Katowice. No, chyba, że coś się zmieniło... Ale Katowice sa pod koniec marca. Pzdr. Zgadza się Tofikowa następna to Katowice, a czy ja jeszcze gdzieś w tym czasie zajrzę to nie wiem. chciałam jechać do Drzonkowa, ale nie mam na razie transportu. Quote
kinnia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Zuza wielkie gratulacje-udany debiut malucha:)! Niestety nie widziałam twojego malucha-ale pewnie to się szybko zmieni:P Quote
karkakarka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/basenji1.jpg jakie kochane gapulki :) widać, że takie ciapki ;) Śliczne! Quote
Zuza i Noddy Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Nasza strona została uaktualniona o wyniki i zdjecia z Rzeszowskiej wystawy, serdecznie zapraszam www.dogshowhandling.xt.pl Quote
Zuza i Noddy Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Asiaczek napisał(a):Zuzka, zajrzyj do PW. Pzdr. Już opisałam ;) Quote
Recommended Posts