Jump to content
Dogomania

INDORATO Sfora Gregora (Noddy) & OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek (Ofi)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Gdzie przeszła...?;)

Pzdr.

Taka literówka, miało być przyszła.
Właśnie sobie w niej smacznie chrapie, co by na wystawie dużych cyrków nie robił. Klatka duża jak na niego, więc będzie miał trochę swojej przestrzeni.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Tak, będę w oba dni.
Coś mi się wydaje, ze Afrodytka ma swój debiucik tak?

Tak ,będzie debiutowała ,ale szkoda ze jest sama w klasie i niema konkuręcji:roll:
Mam nadzieje Zuza że się spodkamy:lol:

Posted

ladyyork napisał(a):
Tak ,będzie debiutowała ,ale szkoda ze jest sama w klasie i niema konkuręcji:roll:
Mam nadzieje Zuza że się spodkamy:lol:

My tez sami jesteśmy, wchodzimy o 10.50. Ja jeszcze idę na MP, ale mam nadzieje, ze uda mi się do wszystkich zajrzeć.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
My tez sami jesteśmy, wchodzimy o 10.50. Ja jeszcze idę na MP, ale mam nadzieje, ze uda mi się do wszystkich zajrzeć.

Będe czekała może ci się uda zajrzeć do mnie;)

Posted

No to nareszcie dotarłam do swojej galerii, żeby zdać relacje z wystawy.
Wyjechaliśmy o 4.30 w sobotę i na miejscu byliśmy na 9.00
Baski miały wchodzić o 10.50, ale troszkę sie przeciągneło i koło 12 musiałam leciec szybko na MP. Wrócić nie zdażyłam, ale Ofcio wyszedł na ring z panią Asią. Dostał wo. I, Best Baby i piękny opis.
Ja na finał MP się dostałam, ale jestem z niego nie zadowolona. Później poszłam z Ofim na BIS baby i udało nam się wybiegać IV lokatę. Dostalismy torbe ciasteczek, pucharek i śliczną rozetke.
Później Ofcio wrócił z rodzicami do domu, przesypiając całą drogę, a ja zostałam do dzisiaj.
I prezentowany przeze mnie Cavalier REGENCY PERI Biely Demon dosk. I, CWC, CACIB, NDPwR, BOB, skończony Championat Polski.

Posted

Fajnie do niego pasuje.
Bardzo poważnie podeszłam do tego jego marudzenia przy postawie i już dzisiaj jak wróciłam troszkę go pomęczyłam, chyba mu te ćwiczenia uszami zaczną wychodzić, bo teraz 2 tygodnie wolnego. mam nadzieję, ze dobrze się podszkolimy na następną wystawę.
Uciekam zaraz, bo jestem wykończona.

Posted

karkakarka napisał(a):
:loveu: mowa o Ofim :loveu:

Co prawda nie miał czerwonej czapeczki, ale miał czerwona ringówkę;)

Zuza i Noddy napisał(a):
Fajnie do niego pasuje.
Bardzo poważnie podeszłam do tego jego marudzenia przy postawie i już dzisiaj jak wróciłam troszkę go pomęczyłam, chyba mu te ćwiczenia uszami zaczną wychodzić, bo teraz 2 tygodnie wolnego. mam nadzieję, ze dobrze się podszkolimy na następną wystawę.
Uciekam zaraz, bo jestem wykończona.

Możesz ćwiczyć nawet 20 razy dziennie, aby skutecznie i nie za długo. Nawet po 20-30 sekund: ustawić, policzyć do 10 i ... wolne!
Ja tak zawsze ćwiczę z maluchami. Ważne, aby stanął poprawnie i wytrzymał te 10 sekund. Potem dłużej, dłużej, dłużej.

Zuzka - dobranocka!

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
To piękny debiut Tofika :multi:
Serdecznie gratulujemy :klacz::klacz::klacz:

Piszesz, że za dwa tygodnie następna wystawa, to gdzie się wybieracie? :cool3:

Z tymi 2 tygodniami wolnego, to miałam na myśli moje ferie.

Ana04 napisał(a):
Powtórzę się, gratulujemy :loveu:

Dzięki ;)

Asiaczek napisał(a):
Katowice. No, chyba, że coś się zmieniło...
Ale Katowice sa pod koniec marca.

Pzdr.

Zgadza się Tofikowa następna to Katowice, a czy ja jeszcze gdzieś w tym czasie zajrzę to nie wiem. chciałam jechać do Drzonkowa, ale nie mam na razie transportu.