Jump to content
Dogomania

Suzi z Sosnowca-szczeniaczek niepotrzebny nikomu na urlopie....MA DOM!!!!!

Recommended Posts

Posted

WItam
W zeszły czwartek moje dziecko znalazło w Sosnowcu umorusaną, pijącą wodę z kałuży maleńka suczkę szczeniaczka.Sunieczka nie miała obroży, niczego.... Nie była zaniedbana....jest pewnie efektem urlopowego wyjazdu.Jej właściciele na wakacje a sunia?A na chodniku zostawili!
Moja córcia nazwała sunię Suzi, maleństwo tak sie do niej tuliło, że popłakałyśmy sie obie.Teraz jest u mamy mojej koleżanki, która zgodziła sie udzielić tymczasu na tydzień, co potem będzie nie wiem.Mnie już słów brakuje, nadziei i wiary :-(
Sunia została zaszczepiona, odrobaczona, odpchlona.Jest zdrowa, załatwia się na dworze (zdarza jej się w domku, ale rzadko).Informuje o potrzebach popiskiwaniem.Na pewno będzie drobną sunią.Jest taka niekłopotliwa przecież, czy pomożecie mi szukać dla tego aniołka domu?

taka maleńka i słodziutka lalunia:

gryzę patyczek:

czasem gryzienie mnie nudzi:

taka maleńka krupcia jestem:

prawda, że jestem piękna? :

Posted

malawaszka, bardzo dziekuję za ogłoszenie!Allegro będzie miała popołudniu, moja koleżanka jej zrobi.Jak przyjdzie wam jeszcze do głowy gdzie ja ogłosić, to proszę, pomóżcie, bardzo dziękuje...

Posted

[quote name='lena_zet']WItam
W zeszły czwartek moje dziecko znalazło w Sosnowcu umorusaną, pijącą wodę z kałuży maleńka suczkę szczeniaczka.Sunieczka nie miała obroży, niczego.... Nie była zaniedbana....jest pewnie efektem urlopowego wyjazdu.Jej właściciele na wakacje a sunia?A na chodniku zostawili!
Moja córcia nazwała sunię Suzi, maleństwo tak sie do niej tuliło, że popłakałyśmy sie obie.Teraz jest u mamy mojej koleżanki, która zgodziła sie udzielić tymczasu na tydzień, co potem będzie nie wiem.Mnie już słów brakuje, nadziei i wiary :-(
Sunia została zaszczepiona, odrobaczona, odpchlona.Jest zdrowa, załatwia się na dworze (zdarza jej się w domku, ale rzadko).Informuje o potrzebach popiskiwaniem.Na pewno będzie drobną sunią.Jest taka niekłopotliwa przecież, czy pomożecie mi szukać dla tego aniołka domu?

taka maleńka i słodziutka lalunia:

gryzę patyczek:

czasem gryzienie mnie nudzi:

taka maleńka krupcia jestem:

prawda, że jestem piękna? :

Jaka sliczna :) moze na allegro ktos ja zauwazy :)

Posted

Tak, ten domek to ja :razz: Rozważałam innego pieska z dogomanii, ale sytuacja u mnie się zmieniła i poszukuję szczeniaczka który lubi się bawić, ale jest typem przytulaka i będzie docelowo niewielki.

Posted

ziele77 napisał(a):
Tak, ten domek to ja :razz: Rozważałam innego pieska z dogomanii, ale sytuacja u mnie się zmieniła i poszukuję szczeniaczka który lubi się bawić, ale jest typem przytulaka i będzie docelowo niewielki.

powiem tak.Dla dobrego domku jestem w stanie zorganizować transport wszędzie.Zależy mi tylko by miała kochany domek, by niczego jej nie brakowało i by była wysterylizowana, bo po co maluchy kolejne :-(

Proszę zastanów się i daj znać.Ja jestem w stanie zorganizowac transport-tak jak napisałam powyżej.

Posted

Sterylka to nie problem, ja jestem oczywiście za!Jestem zdecydowana na sunię ale mogę ją wziąć dopiero po 21 lipca :-(jezeli do tego czasu nie znajdzie domku to ja baaardzo chciałabym wziąć Suzi :lol:

Posted

Suzi w nowym domku od dzisiaj od godziny 20!!!!!!!!!
:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

a teraz buziaki ciotce lence posyłajta hihi
mieszka za Siewierzem, będzie mieć przyjaciela starszego Pana, kotek będzie jej drugim przyjacielem i ma fajnych właścicieli.Oby ta adopcja była w porządku, bo wydałam pierwszej rodzinie, która sie zgłosiła i zrobiła na mnie dobre wrażenie.

Ma mieć super dom.Nowy dom.I będzie wysterylizowana :eviltong:

Posted

no to błyskawicznie, jak widzę! maluchy jednak mają wzięcie... :multi::multi::multi:
jakby sie domki narzucały, to kieruj na mnie... Figgi ma cztery miesiace i domek byłby już potrzebny... :roll: