lena_zet Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 WItam W zeszły czwartek moje dziecko znalazło w Sosnowcu umorusaną, pijącą wodę z kałuży maleńka suczkę szczeniaczka.Sunieczka nie miała obroży, niczego.... Nie była zaniedbana....jest pewnie efektem urlopowego wyjazdu.Jej właściciele na wakacje a sunia?A na chodniku zostawili! Moja córcia nazwała sunię Suzi, maleństwo tak sie do niej tuliło, że popłakałyśmy sie obie.Teraz jest u mamy mojej koleżanki, która zgodziła sie udzielić tymczasu na tydzień, co potem będzie nie wiem.Mnie już słów brakuje, nadziei i wiary :-( Sunia została zaszczepiona, odrobaczona, odpchlona.Jest zdrowa, załatwia się na dworze (zdarza jej się w domku, ale rzadko).Informuje o potrzebach popiskiwaniem.Na pewno będzie drobną sunią.Jest taka niekłopotliwa przecież, czy pomożecie mi szukać dla tego aniołka domu? taka maleńka i słodziutka lalunia: gryzę patyczek: czasem gryzienie mnie nudzi: taka maleńka krupcia jestem: prawda, że jestem piękna? : Quote
lena_zet Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 domku, gdzie jesteś?:-( klapnięte uszka mam: i słodziutki pyszczek: Quote
HebaNova Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 słiczna sunieczka aż dziwne że na pikniku nie znalazła domku Quote
malawaszka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ta mała jest naprawdę słodka!!! Grzeczna, taka niunia do tulenia, niekłopotliwa :loveu: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1492471_szczeniak_znaleziona_2_mies_suczka.html Quote
lena_zet Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 malawaszka, bardzo dziekuję za ogłoszenie!Allegro będzie miała popołudniu, moja koleżanka jej zrobi.Jak przyjdzie wam jeszcze do głowy gdzie ja ogłosić, to proszę, pomóżcie, bardzo dziękuje... Quote
Angie :) Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='lena_zet']WItam W zeszły czwartek moje dziecko znalazło w Sosnowcu umorusaną, pijącą wodę z kałuży maleńka suczkę szczeniaczka.Sunieczka nie miała obroży, niczego.... Nie była zaniedbana....jest pewnie efektem urlopowego wyjazdu.Jej właściciele na wakacje a sunia?A na chodniku zostawili! Moja córcia nazwała sunię Suzi, maleństwo tak sie do niej tuliło, że popłakałyśmy sie obie.Teraz jest u mamy mojej koleżanki, która zgodziła sie udzielić tymczasu na tydzień, co potem będzie nie wiem.Mnie już słów brakuje, nadziei i wiary :-( Sunia została zaszczepiona, odrobaczona, odpchlona.Jest zdrowa, załatwia się na dworze (zdarza jej się w domku, ale rzadko).Informuje o potrzebach popiskiwaniem.Na pewno będzie drobną sunią.Jest taka niekłopotliwa przecież, czy pomożecie mi szukać dla tego aniołka domu? taka maleńka i słodziutka lalunia: gryzę patyczek: czasem gryzienie mnie nudzi: taka maleńka krupcia jestem: prawda, że jestem piękna? : Jaka sliczna :) moze na allegro ktos ja zauwazy :) Quote
malawaszka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ja ją dałam na allegro razem z sunią od missieek, ale osobne też jej nie zaszkodzi ;) http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=397452059 Quote
lena_zet Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 ziele77 napisał(a):cudo!szkoda, że nie jest w warszawie czemu szkoda?masz kogoś chętnego....? Quote
lena_zet Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Jo37 napisał(a):Transport się znajdzie jak dom będzie dobry . no pewnie ;) Quote
ziele77 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Tak, ten domek to ja :razz: Rozważałam innego pieska z dogomanii, ale sytuacja u mnie się zmieniła i poszukuję szczeniaczka który lubi się bawić, ale jest typem przytulaka i będzie docelowo niewielki. Quote
lena_zet Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 ziele77 napisał(a):Tak, ten domek to ja :razz: Rozważałam innego pieska z dogomanii, ale sytuacja u mnie się zmieniła i poszukuję szczeniaczka który lubi się bawić, ale jest typem przytulaka i będzie docelowo niewielki. powiem tak.Dla dobrego domku jestem w stanie zorganizować transport wszędzie.Zależy mi tylko by miała kochany domek, by niczego jej nie brakowało i by była wysterylizowana, bo po co maluchy kolejne :-( Proszę zastanów się i daj znać.Ja jestem w stanie zorganizowac transport-tak jak napisałam powyżej. Quote
ziele77 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Sterylka to nie problem, ja jestem oczywiście za!Jestem zdecydowana na sunię ale mogę ją wziąć dopiero po 21 lipca :-(jezeli do tego czasu nie znajdzie domku to ja baaardzo chciałabym wziąć Suzi :lol: Quote
grazyna9915 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Czyżby mała miała szanse na dom? SUPER! Lenka dobrze Ci radzę, kup córce dużo gier komputerowych i nie wypuszczaj jej na pole. :lol: Quote
malawaszka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Sama tak dziecię wychowała więc powinna być dumna! :klacz: ja tam jestem z Leny dumna :lol: i z Idy też :lol::loveu: Quote
lena_zet Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Suzi w nowym domku od dzisiaj od godziny 20!!!!!!!!! :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: a teraz buziaki ciotce lence posyłajta hihi mieszka za Siewierzem, będzie mieć przyjaciela starszego Pana, kotek będzie jej drugim przyjacielem i ma fajnych właścicieli.Oby ta adopcja była w porządku, bo wydałam pierwszej rodzinie, która sie zgłosiła i zrobiła na mnie dobre wrażenie. Ma mieć super dom.Nowy dom.I będzie wysterylizowana :eviltong: Quote
halbina Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 no to błyskawicznie, jak widzę! maluchy jednak mają wzięcie... :multi::multi::multi: jakby sie domki narzucały, to kieruj na mnie... Figgi ma cztery miesiace i domek byłby już potrzebny... :roll: Quote
Recommended Posts