anetek100 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Kochani mam ogromna prośbę, czy ktos mógłby mi pomoc w zrobieniu wizyty p/a dla suni ze szczytna??sunia jest delikatna bardzo, w schronisku zaczyna juz bac sie lduzi to dla niej szansa..pytam wstepnie, bo Pani musi zalatwic sprawy mieszkaniowe, ale andal chce pomoc suni..bede niezmiernie wdzieczna za pomoc:( Quote
radovan2 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Iga wiadomo co z haszczakami bo doszły mnie słuchy ze sa jakies rezerwacje na nie Quote
schronisko.bydgoszcz Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 (edited) nie jestem pewna,ale chyba na Ate jest rezerwacja i jest jeszcze sunia,ktora chcialam wyciagnac na foty w pszyszla niedziele,tez ponoc jest zarezerwowana..dowiem sie tego w niedziele. a no i Arctic wrocil... [b]anetek100[/b], napisz do mnie na maila ([email protected]), postaram sie pomoc :) a z innej beczki,ponieważ Wacuś byl kiedys naszym podopiecznym,zapraszamy na bazarek dla niego: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233084-płyty-ciuchy-fajansowo-dla-Wacusia-do-10-10-12-godz-20[/URL] Edited October 4, 2012 by schronisko.bydgoszcz Quote
schronisko.bydgoszcz Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='schronisko.bydgoszcz'] Wacuś to około roczny psiak,małej wielkości. Do bydgoskiego schroniska trafił 30 czerwca 2012 roku z ulicy po wypadku w wyniku ktrego jedną łapkę ma niesprawną, ale całkowicie nie przeszkadza Mu to w chodzeniu i maluch przywykł już do nowej sytuacji. W stosunku do innych psow jest łagodny. Wacek lubi też przebywać w otoczeniu koty,więc myślimy,że spokojnie mogłby mieszkać z kocim towarzyszem. W schronisku upodobał sobie szczegolnie jednego z Pracownikow za ktorym ciągle chodzi i patrzy tęskno za bramę, gdy ten idzie po pracy do domu... Wacek bardzo tęskni za swoim człowiekiem! Ciągle dopomina się szczekaniem o uwagę. On uwielbia pieszczoty,ale niestety wciąż nie ma swojej osoby, ktora mogłaby zajmować sie nim codziennie, wciąż nie ma swojego posłanka w swoim wymarzonym domu... Wacuś w schronisku został zaszczepiony (komplet szczepień) i wykastrowany. Pytając o Wacusia należy podać jego numer ewidencyjny:591/12. [img]http://img717.imageshack.us/img717/448/dsc3666w.jpg[/img] [img]http://img836.imageshack.us/img836/4972/dsc3658.jpg[/img][/QUOTE] zapraszamy na drugi bazarek z ktorego dochod przeznaczony bedzie na leczenie Wacusia: WIŚNIOWE OKO" - DEKAPITACJA GŁÓWKI KOŚCI UDOWEJ LEWEJ - KAMIEŃ NA ZĘBACH - KASTRACJA - RZEPKA W STAWIE KOLANOWYM PRAWA ( W DALEKIEJ PRZYSZŁOŚCI ) - DO LECZENIA PRZEWLEKŁY NIEŻYT TCHAWICY Quote
sonia1974 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 zapraszam na Wacusiowy bazarek część 2 [U][I]LINK W PODPISIE [/I][/U] Quote
radovan2 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Pojawiły się jakieś nowe północniaki w schronisku? Quote
Martuchny Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 jest malamut Kamik ;) zapraszam na forum ;) Quote
schronisko.bydgoszcz Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 link do watku wyslalam juz Sylwii,wiec Kamik czeka na watek na forum SOS-wym :) procz tego są dwie nowe haszczanki,obfoce je w piatek :) Quote
schronisko.bydgoszcz Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='schronisko.bydgoszcz'][SIZE=3] Thorn to 7-letni psiak w typie rottwailera. Do bydgoskiego schroniska trafił,ponieważ błąkał się na ulicy. Do ludzi jest naprawde przekochany! Pcha swoj pyszczek wszedzie gdzie tylko moze byle by go pomiziac. Thorn przebywa w osobnym boksie,gdyż najprawdopodobniej nie lubi innych psów. Przez siatkę się na nie rzuca,a na smyczy na widok psa sie jeży... Szukamy więc domu bez innych psów. Thorn w schronisku został zaszczepiony i wykastrowany. Pytając o Thorna należy podać jego numer ewidencyjny: 852/12. [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-sv16uYbyzmw/UIOed5IEIyI/AAAAAAAABHc/VCH4QfFcPTc/s555/Thorn.JPG[/IMG][/QUOTE] Pilnie szukamy transportu dla Thorna na trasie Bydgoszcz-Warszawa. [/SIZE][B][SIZE=4] [/SIZE][/B] Quote
doddy Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Pewnie bym go mogła zabrać jak będę astkę Bezę zabierać. Ale muszę czekać aż Beza w pełni wróci do zdrówka. Quote
schronisko.bydgoszcz Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 dostalam wiadomosc od pracownika,ze i Thorn (ma wylysienia na uszach) i Beza kontrole beda mieli najprawdopodobniej w piątek,wiec jesli byłaby możliwość wspólnego transportu i Thorn by sie zalapal,bylibysmy wdzieczni :) Quote
schronisko.bydgoszcz Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 zapraszamy na kolejny bazarek,tym razem DarkWater dla Wacusia: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234581-Kubuś-Puchatek-zbiera-na-chorego-Wacusia-do-10-11-godz-20-00[/url] Quote
doddy Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Dla mnie nie ma problemu. W ten weekend jadę do Wejherowa po sunię pewnie, to w następny bym pojechała do Was jak towarzystwo będzie zdrowe. Quote
schronisko.bydgoszcz Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 byloby super,tylko nie wiem,czy Fundacja bedzie trzymac miejsce dla Thorna drugi tydzien,ale pogadam :) Quote
malawaszka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 czy ktoś może pomóc z wizytą pa w Bydgoszczy???? bardzo mi zależy bo to dla suni, która już 8 miesięcy siedzi w pdt Quote
schronisko.bydgoszcz Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 [B]malawaszka[/B],ja moge pomoc :) napisz do mnie na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :) a tak poza tym zapraszamy na kolejny bazarek dla Wacka: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234734-Książki-płyty-i-inne-różności-na-leczenie-Wacusia-do-19-listopada-2012-r-do-20[/url] Quote
malawaszka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 dzięki - juz się zgodziła pomóc Zuzanna :) ale dzięki dzięki za gotowość!!!! Quote
schronisko.bydgoszcz Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 to super :) w takim razie trzymam kciuki! :) Quote
Ementos Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Iga mozemy isc razem :) dzisiaj bede sie kontaktowac, a jak nie dzisiaj to napewno w poniedzialek :) Quote
schronisko.bydgoszcz Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 ok,Zuzia,jak tylko termin bedzie mi pasowal,chetnie sie z Toba wybiore :) Quote
& Gloria & Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Bydgoskie dziewczyny jak zawsze zwarte i gotowe do pomocy :D :* Quote
malawaszka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 dziewczyny a udało się z tą Panią umówić? Quote
Ementos Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 malawaszka niestety aktualnie nie mam się kiedy spotkać, będę dzwonić w poniedziałek i mam nadzieję, że uda mi się umówić na piątek (bo tylko wtedy mam praktycznie cały dzień wolny) :) Quote
Recommended Posts