mysza 1 Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Inez, zadalaś mi tak trudne pytania a propos mojego zlecenia, że caly czas myślę:evil_lol: Sorry, trochę czasu brak. Quote
Inez de Villaro Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Mysza- do września jeszcze kupa czasu!:) Quote
mysza 1 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Było kilka telefonów, 90% nie do przyjęcia ale dwa fajne. Zobaczymy. Mam rozterki czy dać je do adopcji razem czy osobno...:shake: Quote
Inez de Villaro Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 lepiej byłoby razem moim zdaniem...ale zalezy co za domy...jak wezmą dwie to może będą trzymac na dworzu? Quote
mysza 1 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Inez de Villaro napisał(a):lepiej byłoby razem moim zdaniem...ale zalezy co za domy...jak wezmą dwie to może będą trzymac na dworzu? Ci, którzy chcą dwie to głownie do kojca, do pilnowania i nie podobali mi się- z wyjątkiem jednej Pani- ona chce żeby mieszkały w budach ale bez boksu, łańcucha, biegaly wolno. To bardzo miła Pani, sensowna i z sercem do zwierząt. Ale ma synka 5 lat i chce być pewna, ze nic mu nie grozi. A Di potrafi szczekać na dzieci, nie jest do nich przyzwyczajona jeszcze i neiw eim, co będzie dalej. Poza tym, one we dwie są bardziej pewne siebie, bardziej w sobie zamknięte, bardziej agresywne do ludzi bo wzajemnie się upewniają w tym, co robią. Osobno są spokojniejsze, tak Ania (DT) zapoznawała je z psami i nie było problemów. Z drugiej strony chodzą razem krok w krok. To wynika z tego, że Lara (młodsza) traktuje Di jak przewodniczkę, zreszta Di jest przewodniczką tego stada. Lara jest jej podporządkowana ale i dobrze się czuje w towarzystwie Di. Mam naprawdę dobry dom dla Di ale nie wiem co robić... Na razie sterylki. Quote
Inez de Villaro Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 mysza, chyba rzeczywiście lepiej żeby je rozdzielić w takim razie...znajdą sobie nowego przewodnika- człowieka...a jak będą same na podwórku, nawet bez łańcucha i kojca to czy będą mogły do końca zsocjalizować się w nowym stadzie? Quote
mysza 1 Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Inez de Villaro napisał(a):mysza, chyba rzeczywiście lepiej żeby je rozdzielić w takim razie...znajdą sobie nowego przewodnika- człowieka...a jak będą same na podwórku, nawet bez łańcucha i kojca to czy będą mogły do końca zsocjalizować się w nowym stadzie? Wszystkie domki z innymi psiakami, tylko jeden chce je obie i wtedy na podwórko ale nie do kojca. Quote
mysza 1 Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Mało osob zagląda- psinki bezpieczne ale pomoc dalej potrzebna... Quote
Inez de Villaro Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ślicznota.....dobrze że jej los sie odmienił Quote
mysza 1 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Przesliczny aniołek:loveu::loveu::loveu: Quote
mysza 1 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Czy ktoś zna dogomaniaków z Radomia lub okolic- mam do sprawdzenia domek pod Radomiem pilnie:cool3: Quote
rufusowa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='mysza 1']Czy ktoś zna dogomaniaków z Radomia lub okolic- mam do sprawdzenia domek pod Radomiem pilnie:cool3: D O R K A jest z Radomia i jest godna polecenia :cool3: Quote
mysza 1 Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='rufusowa']D O R K A jest z Radomia i jest godna polecenia :cool3: Dzięki, napiszę do niej. Quote
Inez de Villaro Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 mysza1 - masz piekny obrazek z avataru:) Quote
mysza 1 Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Inez de Villaro napisał(a):mysza1 - masz piekny obrazek z avataru:) Prawda:eviltong: To Hugo. Pozostałe psinki też są cudne, ale avatarek z nimi był rozmazany- nigdy nie mogę ich wszystkich ustawić do zdjęcia:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Di i Lara ze sforką Lara w biegu Di na czele stadka Kochana Di Quote
emilia2280 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Bozeszyty mój, kto ma taká sforké onków? Kim sá ludziki na fotkach? Quote
Inez de Villaro Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 onki są przecudowne...............:) prawie jak bulwy:) Quote
Recommended Posts