Ismena Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Urośnie, urośnie. ;) Kurcze, szkoda, że nie zobaczyłam, jutro rano na pewno nie dam rady. Dziękujemy.:loveu: Quote
Maalwi Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 http://img819.imageshack.us/img819/442/mg0525y.jpg Obłędnie wsyzscy wyszliscie! uwielbiam twoje obie dziewuszki ! A jak sie dogadują? są między nimi sprzeczki? Quote
Ismena Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Dziękujemy.:loveu: Na początku były spięcia, ale teraz obie już się polubiły. A ja robię małe zakupy dla psów. :evil_lol: Quote
Ismena Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Flexi, normalną smycz, obróżkę, szczotkę z włosia i kilka kosmetyków.:p Quote
Maalwi Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Ismena']Flexi, normalną smycz, obróżkę, szczotkę z włosia i kilka kosmetyków.:p[/QUOTE] Kilka? ; )) Wrzucaj foteczki dziewczynek! Quote
Ismena Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Niestety nie mam żadnych nowych zdjęć. :( Doszła już do nas szczotka i obróżka. Narazie jestem zadowolona. ;) Jeszcze tylko Flexi, PEK i zwykła czarna smycz. ;) Moja mama zrobiła dziewczynom prezent mikołajowy i zamówiła dwa duże pontony na allegro do spania z podusiami.:evil_lol: Quote
Maalwi Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 hahaha to sie ucieszą psinki :) ale my chcemy fotkii! Quote
Olson Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Hej :loveu: Przejrzałam całą galerię i jak wiesz, jestem zauroczona Twoimi dziewczynami. :) Także pozdrawiam, i będę Was tu często odwiedzac. Quote
Ismena Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Niech nadchodzące Święta Bożego Narodzenia przyniosą Wam wiele rodzinnego ciepła i bliskości, a rozchodzący się wokół zapach choinki wprowadzi Was w magiczny nastrój tego pięknego wieczoru. Życzymy również, aby kolejny rok był wolny od wszelkich trosk, zmartwień i dostarczył wyłącznie okazji do radości. Wesołych Świąt! Ismena & Dolly & Layla :) Quote
Olson Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Brudny pies to szczęśliwy pies. :loveu: No, choc w porównaniu w Whisky to obie dziewczyny są przeczyste. Macie tam super pole do biegania. Ja zawsze sobie marzę, że pojadę z moim potworem na taką łączkę, żeby psiór miał przestrzeń. Bo tak to ja mam tylko w terenie lasy, lasy i lasy. :shake: Więc wszędzie pień przy pniu, pnia pogania. Pozdrawiamy. Quote
mychaaaaa Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 http://img192.imageshack.us/img192/2562/jesien2011025.jpg o matko, jakbym Hanula widziała :) ten tak samo utytłany wraca :evil_lol: Quote
joana Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Śliczne suczki. Przejrzałam całą galerię :) o ile się nie mylę to was kojarzę ze spacerów w Michałkowicach. pozdrawiam Quote
Olson Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 A gdzie zdjęcia już rocznej Lalinki? :loveu: Bo ja czekam ze zniecierpliwieniem na jakąś zimową sesję. :diabloti: Quote
Maalwi Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 A gdzie się podziały fotki i gdzie zniknęła właścicielka galerii? :mad: Quote
Ismena Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Jestem, jestem. ;) Chociaż teraz mam urwanie głowy, więc wizyty w galeriach muszę ograniczyć do minimum. ;) Melduję, że dziewczyny zdrowe i tak samo szalone.:cool3: Zdjęć oczywiście nie mam bo komputer nadaje się na złom, ale mimo wszystko jeszcze działa, więc muszę go dostatecznie wykończyć.:p Quote
Ismena Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 joana napisał(a):Śliczne suczki. Przejrzałam całą galerię :) o ile się nie mylę to was kojarzę ze spacerów w Michałkowicach. pozdrawiam Ooo, tak, to chyba my. ;) Fajnie wiedzieć, że nie tylko ja jestem z tych stron. ;) Pozdrawiam! Dziękujemy za miłe słowa o dziewczynach, postaramy się w najbliższym czasie poprawić ze zdjęciami. ;) Quote
joana Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Ismena napisał(a):Jestem, jestem. ;) Chociaż teraz mam urwanie głowy, więc wizyty w galeriach muszę ograniczyć do minimum. ;) Melduję, że dziewczyny zdrowe i tak samo szalone.:cool3: Zdjęć oczywiście nie mam bo komputer nadaje się na złom, ale mimo wszystko jeszcze działa, więc muszę go dostatecznie wykończyć.:p na pewno wy :) Od razu zwróciłam uwagę na collie, bo taka śliczna. Teraz juz przprowadziłam sie nieco dalej więc was nie widuję na żywo. Może choć fotki? :) Quote
Ismena Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 (edited) Dziękuje za pamięć. ;) 4 kwietnia moja Dusia skończyła 9 lat. Wszystkiego najwspanialszego! :BIG::B-fly: Edited April 16, 2012 by Ismena Quote
Ismena Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Ostrzegam, że Layla przechodzi młodzieżową wylinkę i jest łysa.:diabloti: Quote
Recommended Posts