San_(jagodowa:) Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [LEFT]Nasiu,dreptaj na początek! [/LEFT] Quote
Macho Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Naska drepta....jest juz bardzo zmeczona bo wchodzi i wchodzi a zadnych efektow nie widac....to jej nie motywuje...a moze zminic tytul w opisie? Naska juz nie jest chora :D Quote
San_(jagodowa:) Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 [LEFT]Pies,który spokojnie wykopuje pod swoją budą 1,5-metrową dziurę tak strasznie się tym dreptaniem nie zmęczy:evil_lol: Ale masz rację, Macho,ile tak można...?:shake: A co do zmiany tytułu - trzeba się uśmiechnąć do załozycielki wątku;) [/LEFT] Quote
Macho Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 hm...z tym usmiechaniem sie to ja sobie dam spokoj ;) Ty masz ten dar :) Quote
San_(jagodowa:) Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Macho napisał(a):hm...z tym usmiechaniem sie to ja sobie dam spokoj ;) Ty masz ten dar :) Przeceniasz mnie:lol: Napisałam pw do bonkrety. Quote
San_(jagodowa:) Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [LEFT]Nasiu,musisz się pokazywać jak naczęściej,nie masz tyle czasu,co młodsze psy.. [/LEFT] Quote
San_(jagodowa:) Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [LEFT]Ludzie,zlitujcie się nad tym psem!:placz: [/LEFT] Quote
San_(jagodowa:) Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [LEFT]Dajmy Nasi szansę.... [/LEFT] Quote
bonkreta Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 San_(jagodowa:) napisał(a):Przeceniasz mnie:lol: Napisałam pw do bonkrety. Już jestem! Przepraszam, że dopiero teraz, ostatnio bardzo rzadko bywam na forum. Quote
Macho Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Naska czeka...i czeka...a u niej takie pustki :( Quote
patch75 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 nadal nie znalazla domu??:-(ile ona ma lat? jak wyglada? Quote
San_(jagodowa:) Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Nasia ma conajmniej 10 lat, ma nadwagę, nie ma już cierpliwości dla innych psów...Nie jest atrakcyjną sunią:-( Ale ma serce, które bardzo potrzebuje miłości,opieki,ona bardzo pragnie znów być komuś potrzebna... A tak wygląda: Na stronie 5. również są jej zdjęcia. Quote
Tina:) Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Nasia, moje Sloneczko znajdz w koncu ten wymarzony domek... Czekasz i czekasz:shake: to prawda ze nie ma juz cierpliwosci do innych psow ale ma kolege -Nera- z ktorym sie bardzo lubia;) Ma nadwage ale ten jej brzuszek cieplutki sie super przytula:lol: moze ktos z Was chce sie o tym przekonac?:razz: Quote
Tina:) Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Co to za cisza u Nasi?:mad: :mad: Naska pokazuj sie!:multi: Quote
Toska Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 o matko , Nasia ciągle bez domu .... pamiętam jej historię doskonale , ale byłam przekonana, że po wyleczeniu Nasia trafiła do dobrego domu ! to już prawie trzy lata .....a ona wciąż czeka .... Nasiu , w górę !!!! niech cię wszyscy widzą !!! Quote
San_(jagodowa:) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Toska napisał(a):o matko , Nasia ciągle bez domu .... pamiętam jej historię doskonale , ale byłam przekonana, że po wyleczeniu Nasia trafiła do dobrego domu ! to już prawie trzy lata .....a ona wciąż czeka .... Nasiu , w górę !!!! niech cię wszyscy widzą !!! Najgorsze jest to,że nie pamiętam,żeby ktoś z przychodzących w ogóle się nią interesował... Czy Nasia naprawdę musi dożyć swoich dni w schronisku...???! Quote
patch75 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 podnosze bidulke nikt nie chce takiej papusnej suczki? zobaczcie, ile cialka do ktorego sie mozna poprzytulac?:loveu: Quote
San_(jagodowa:) Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [LEFT]Nasia BARDZO potrzebuje domu! [/LEFT] Quote
Tina:) Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Nasia, kurcze, Ty taka super jestes a tak ciezko Ci domek znalezc...:shake: Niech ktos pokocha nasza Piękność:lol: Quote
Recommended Posts