Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naska drepta....jest juz bardzo zmeczona bo wchodzi i wchodzi a zadnych efektow nie widac....to jej nie motywuje...a moze zminic tytul w opisie? Naska juz nie jest chora :D

Posted

[LEFT]Pies,który spokojnie wykopuje pod swoją budą 1,5-metrową dziurę tak strasznie się tym dreptaniem nie zmęczy:evil_lol: Ale masz rację, Macho,ile tak można...?:shake:
A co do zmiany tytułu - trzeba się uśmiechnąć do załozycielki wątku;)

[/LEFT]

• 2 weeks later...
Posted

San_(jagodowa:) napisał(a):
Przeceniasz mnie:lol: Napisałam pw do bonkrety.

Już jestem! Przepraszam, że dopiero teraz, ostatnio bardzo rzadko bywam na forum.

Posted

Nasia ma conajmniej 10 lat, ma nadwagę, nie ma już cierpliwości dla innych psów...Nie jest atrakcyjną sunią:-( Ale ma serce, które bardzo potrzebuje miłości,opieki,ona bardzo pragnie znów być komuś potrzebna...

A tak wygląda:

Na stronie 5. również są jej zdjęcia.

• 2 weeks later...
Posted

Nasia, moje Sloneczko znajdz w koncu ten wymarzony domek... Czekasz i czekasz:shake: to prawda ze nie ma juz cierpliwosci do innych psow ale ma kolege -Nera- z ktorym sie bardzo lubia;) Ma nadwage ale ten jej brzuszek cieplutki sie super przytula:lol: moze ktos z Was chce sie o tym przekonac?:razz:

Posted

o matko , Nasia ciągle bez domu ....
pamiętam jej historię doskonale , ale byłam przekonana, że po wyleczeniu Nasia trafiła do dobrego domu !
to już prawie trzy lata .....a ona wciąż czeka ....
Nasiu , w górę !!!!
niech cię wszyscy widzą !!!

Posted

Toska napisał(a):
o matko , Nasia ciągle bez domu ....
pamiętam jej historię doskonale , ale byłam przekonana, że po wyleczeniu Nasia trafiła do dobrego domu !
to już prawie trzy lata .....a ona wciąż czeka ....
Nasiu , w górę !!!!
niech cię wszyscy widzą !!!

Najgorsze jest to,że nie pamiętam,żeby ktoś z przychodzących w ogóle się nią interesował... Czy Nasia naprawdę musi dożyć swoich dni w schronisku...???!