Gocha Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Cześc wszystkim po dosyć długiej przerwie. 4 czerwca po cesarce, urodziły nam się dwa borzojki, piesio i sunia. Piesio w kolorze tatusia, a sunia biało brązowa. Rosną bardzo szybko i praktycznie każdy dzień przynosi nowe wcielenie szczeniaków, czyli szczeniak wędrowniczek, szczeniak piszczący, szczeniak warczący itd... Ich waga bardzo szybko rośnie, po urodzeniu - pies ważył 40dkg a sunia 32, a w trzecim tygodniu pies 1,45 kg, a sunia 1,25 kg. mają już ząbki i otwarte oczy. Zdjęcia niestety jeszcze w aparacie. Quote
Gocha Posted June 30, 2004 Author Posted June 30, 2004 Dzięki Elza, a możesz się pochwalić jakie Ty masz borzojki??? Quote
Tilia Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 gratulacje dla szczęśliwej mamusi i szczęśliwej pańci :) :) :) no i oczywiście czekam na fotki :) Quote
Arika_Dominika Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Och Gocha Gratulacje!!!! :D Życzę maluchom zdrowia, szczescia i dobrych, nowych domków :) Czekamy na fotki :D Quote
Gocha Posted June 30, 2004 Author Posted June 30, 2004 Oj chyba nowych domków Arika nie będzie, bo raczej oba zostają u nas.... a co. Quote
Gocha Posted June 30, 2004 Author Posted June 30, 2004 No cóż po Fatimie Flegeton , czas na literkę G i tak - sunia GAJA i piesio GANDALF, oczywiście też Flegeton. Z Marcinem się śmiejemy, że był Gandalf szary, biały no to czas teraz na rudego. Quote
Arika_Dominika Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 a rozumiem :) Piękne imiona, piękne :D Quote
whippetka Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Ogrome gratulacje! :angel: Niech rosną zdrowo :lol: Quote
elza Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Gocha mój zwierzyniec to: 2 letnia Aura Uśmiech Poranka zwana Maszą, od miesiąca również 5-letnia Śnieżka Stepowy Goniec, oraz szczurka zwana Karmen, rybki - bez imion, :hmmmm: jeszcze(?!) oraz wszelkie stworzenia duże i mała które co chwila znoszą mi dzieciaki z osiedla, bo niestety wiedzą że spróbuję im pomóc... :wallbash: przy uprzejmości Tili spróbuję wrzucić zdjęcia do wątku ze zdjęciami nie pamiętam tytułu... :niewiem: tu uśmiech do Tili :D pomożesz :oops: :lol: :D Quote
jenn Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 No cóż po Fatimie Flegeton , czas na literkę G i tak - sunia GAJA i piesio GANDALF, oczywiście też Flegeton. Z Marcinem się śmiejemy, że był Gandalf szary, biały no to czas teraz na rudego. Gocha gratulacje :D imiona swietne, sama jestem fanka Tolkiena :D a pepkowe juz bylo? ;) jenn i Cynka Quote
Tilia Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Elza? czy Ty nie miałaś kiedyś przypadkiem borzojki która umarła na ropomacicze? czy Cię z kimś mylę? :oops: a zdjęcia przesyłaj, mam jeszcze trochę miejsca na serwerze, skrzynki mi też łatwo nie zapchasz :) Quote
elza Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Tilia... to ja ...:silly: zdjęcia wyślę ( tylko najpierw śliczne zrobię :hmmmm:) i może skrzynki Ci nie zapcham :wink: Gocha raz jeszcze gratulacje !!!!!!!!! pokaż nam swoje dzieciaki.... tylko zawiąż im czerwone kokardki :wink: .... czekamy.... Quote
Gocha Posted June 30, 2004 Author Posted June 30, 2004 Gocha gratulacje :D imiona swietne, sama jestem fanka Tolkiena :D a pepkowe juz bylo? ;)jenn i Cynka niestety nie było, bo miałam tragedię rodzinną i jak narazie nie mam ochoty na nic, ani na śmiech, ani na wystawy.... :( Quote
jenn Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 niestety nie było, bo miałam tragedię rodzinną i jak narazie nie mam ochoty na nic, ani na śmiech, ani na wystawy.... :( przykro mi :( jenn Quote
kate_m. Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Widzę, że Gocha się ujawniła, to przy okazji zapytam--jak tam (nieco podrośnięte) maluchy?? :) Quote
Lazarus Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Gosia cos w zlym nastroju ale... kto przyjedzie do Swierklaca zobaczy oba " maluchy"!!!! utkwily mi w pamieci ich imiona przy wpisywaniu.:)) Quote
kate_m. Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 No to nie zamęczam na forum, skoro można je będzie zobaczyć na żywo w Świerklańcu :) Quote
Gocha Posted September 8, 2004 Author Posted September 8, 2004 Tak w Świerklańcu będę z całą moją czworką, z Tatusiem Rhaswanem, z łysą mamusią Fatimą i z koślawymi maluchami... :lol: :lol: do zobaczenia Quote
Arika_Dominika Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Mnie nie będzie. A czy borzojątek są jakieś foty? Quote
Gocha Posted September 10, 2004 Author Posted September 10, 2004 foty mam ale już trochę stare, - oczywiście mogę przesłać na emaila... Quote
whippetka Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Ja tez prosze fotki :) [email protected] Quote
kate_m. Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 Ja mam nadzieję, że w Świerklańcu uda mi się "dopaść" maluchy i sfotografować. Wstawię tu efekty mojego polowania :) Quote
Recommended Posts