Katerinas Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 [quote name='malawaszka']moze być?? :grins: :D To Oliwka? :D A ileż ona ma że tak ładnie główkę zadziera? :D Quote
malawaszka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 niom - to moja córunia najukochańsza - życie bym za nią oddała :angel: :D w niedzielę skończy 2 miesiące :P Quote
Katerinas Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 nooo... laska niesamowita :D Dziś już Michaś śpi... ale jak mu jutro pokażę zdjęcie to się pewnie chłopaczyna zakocha :D Quote
adda Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Katerinas napisał(a):malawaszka napisał(a):nie mogę się napatrzeć na Michasia :angel: Katerinas - mam dla Niego taką jedną Pannę 8) :lol: :lol: No proszę... Michaś ma 3 miechy a już się kobity koło niego kręcą :lol: To malawaszka taka stręczycielka :roll: Quote
Katerinas Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 No to uwaga :D Tatuś z synkiem :D No i z Sabą :D Gaja pilnuje Michasia :D A tu Dorka pilnuje Michasia :D Quote
asher Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Dorka i Gaja to urodzone niańki :iloveyou: A Sabcia - ochrona :wink: Quote
Katerinas Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 Wprawdzie to Dogomania ... no ale wkleję jeszcze dwa zdjęcia Dzidka :wink: "ooo... ktoś tam jest w tym lusterku" "uśmiechnę się do tego kogoś :wink: " Quote
adda Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Katerinas napisał(a):Wprawdzie to Dogomania ... no ale wkleję jeszcze dwa zdjęcia Dzidka :wink: Wklejaj więcej, nie takie rzeczy dzieją się na dogo :D Quote
Agnes Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 bozie jaki cudny Michas :iloveyou: a suczydla super pilnuja malucha :wink: i pomin na chwilke fakt ze to DOGOmania i wklejaj wiecej zdjec Michasia - koniecznie :D Quote
malawaszka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 aahahaha cała moja rodzina właśnie podziwiała Michałka i zdecydowanie zgadzają się na takiego męża dla Oliwki :lol: :lol: :lol: no rewelacyjne minki :angel: :angel: :angel: Katerinas - ja właśnie przymierzam się do kupienia Oliwii takiej maty z zabawkami - kupiłaś ją może na allegro?? bo tam są takie, ale wydaje mi się że Twoja jest bardziej wypasiona 8) możesz zdradzić ile kosztowała?? :fadein: Quote
adda Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 malawaszka napisał(a):wydaje mi się że Twoja jest bardziej wypasiona 8) Kup jej z alufelgami :evilbat: :lol: Quote
malawaszka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 kupię a co! i z szyberdachem i klimą :evilbat: Quote
malawaszka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 dla cooruni na niczym nie oszczędzam :lol: Quote
adda Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Cooorunię to będziesz miała swoją, a to siostrzana cooorunia :lol: Jezu, już sobie wyobrażam jak będziesz miała własne dziecko :o Quote
malawaszka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 adda napisał(a):Cooorunię to będziesz miała swoją, a to siostrzana cooorunia :lol: Jezu, już sobie wyobrażam jak będziesz miała własne dziecko :o MOJA jest!!! :evil: myślisz, że można jeszcze bardziej ześwirować na punkcie dziecka??? :hmmmm: :shocked!: Quote
Agga Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 ale Michas ma sliczny usmiech.... :angel: A jaka ma straz.... :o Quote
adda Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='malawaszka']MOJA jest!!! :evil: Yhy... myślisz, że można jeszcze bardziej ześwirować na punkcie dziecka??? :hmmmm: :shocked!: Myślę, że w Twoim przypadku to możliwe :lol: Quote
malawaszka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Katerinas, a czy Ty też tak masz, że jak wchodzisz do pokoju gdzie śpi Michaś to jakbyś wchodziła do zupełnie innego świata?? takiego słodkiego i pięknego - wszystko robi się nieważne i liczy się tylko ON :angel: to jest rewelacyjne uczucie!!!! chyba se sama dziecko zrobię w końcu :-? Quote
adda Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='malawaszka']Katerinas, a czy Ty też tak masz, że jak wchodzisz do pokoju gdzie śpi Michaś to jakbyś wchodziła do zupełnie innego świata?? takiego słodkiego i pięknego Taaa... Katerinas miała inny świat - kolkowy :roll: :lol: chyba se sama dziecko zrobię w końcu :-? Chyba czas najwyższy, źle z Tobą :lol: Quote
Agga Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 malawaszka napisał(a):Katerinas, a czy Ty też tak masz, że jak wchodzisz do pokoju gdzie śpi Michaś to jakbyś wchodziła do zupełnie innego świata?? takiego słodkiego i pięknego - wszystko robi się nieważne i liczy się tylko ON :angel: to jest rewelacyjne uczucie!!!! tak piekny świat... :lol: malawaszka napisał(a):chyba se sama dziecko zrobię w końcu :-? waszko ciebie widze tez w kaftan zamkne :o :lol: Quote
PIKA Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='malawaszka'] chyba se sama dziecko zrobię w końcu :-? :hmmmm: a wyjasnij jak techinicznie zamierzasz sama sobie zrobić dziecko? :roll: Quote
adda Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 PIKA napisał(a)::hmmmm: a wyjasnij jak techinicznie zamierzasz sama sobie zrobić dziecko? :roll: :roflt: :roflt: :roflt: Ja też chcę wiedzieć :haha: Quote
Recommended Posts