reksio50 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [FONT=Times New Roman]Na początku chcemy podziękować [/FONT][FONT=Verdana]Esperanzie za wizytę u państwa którzy chcą największą kluskę. Teraz Pilnie potrzebny jest transport z Siedlec do Warszawy. Bardzo prosimy wszystkich dogomaniaków poruszających się na trasie Siedlce- Warszawa o pomoc. [/FONT] Quote
Tigraa Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Jeśli nic nie znajdzie się wcześniej, mogę malca dowieźć. Quote
reksio50 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 O której godzinie będziesz w piątek w Wawie to skontaktujemy się z nowa panią Kluseczki Quote
gallegro Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Z tego co wiem, Ania będzie w Warszawie planowo ok. godz. 16:40 (dw. wschodni). Szczegóły ustalicie na PW. Quote
reksio50 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Times New Roman]A dziś fotki dwóch dziewczyn które są razem we wspaniałym własnym domku. :sweetCyb:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Oto szczęśliwe dziewczyny – Whisky i Brandy [/FONT] Quote
reksio50 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Times New Roman]Słonik czyli piesek nr 3 już we własnym domku. A kluseczka czyli dziewczyna nr 3 jest u nas i czeka grzecznie(na razie grzecznie bo zasnęła) do jutra, żeby jechać do własnego domku. [/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Oj my byśmy się nie nadawali na DT . Już młodą kochamy i byśmy ją sobie najchętniej zostawili :loveu:[/FONT] [/FONT] Quote
gallegro Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Sunia wygląda jak mała krówka ;) Ma dość długie łapki, więc może z niej wyrosnąć spora niuńka. Ciekawe, jak czuje się Wandzia po wydaniu ostatnich maluszków... Nie odbiera telefonu... pewnie pochlipuje gdzieś w kącie :lol: Quote
reksio50 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Times New Roman]Hehehe nie ma długich łap, ma króciutkie jakoś fotka proporcje dziewczyny zniekształciła, szkoda że nic obok Młodej nie położyliśmy żeby było porównanie. Ba mała jest tez dość drobna, no może masywniejsza od reszty rodzeństwa i przed chwilą miała spotkanie z 10tyg jamnikoczymś i jest jego rozmiarów. :lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]A p.Wanda nie czasowa teraz to tam się dzieje :evil_lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]I jeszcze chcemy raz przeprosić za Młode- zniszczenie roślinki.[/FONT] [FONT=Times New Roman]No i oczywiście podziękować za przepyszny poczęstunek :Rose:[/FONT] [FONT=Times New Roman]PS[/FONT] [FONT=Times New Roman]Na tej poduszce ledwo się nasz jeden kot mieści, znaczy się zwykle mu kończyny i ogon wystają jak się na boku położy ;) a dla Młodej to chyba wielki świat :evil_lol:[/FONT] Quote
reksio50 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [FONT=Times New Roman]No i wszystkie pieski są już w domkach. :sweetCyb:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ostatnia sunia pojechała dziś do Warszawy. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Dwie bardzo miłe Panie po dziewczynę przyjechały. :loveu:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jak na razie jesteśmy baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zachwyceni wszystkimi domkami i oby do końca cała siódemka była szczęśliwa i wciąż pod taką samą wspaniałą opieką jak w tej chwili. :bigok:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Bardzo wszystkim dziękujemy za wszelką pomoc. :Rose:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Teraz tutaj będziemy wrzucać fotki jakie dostaniemy od nowych właścicieli, już z nowych domków. :loveu:[/FONT] Quote
gallegro Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 No proszę... a jeszcze nie tak dawno, martwiliście się co z tym "pasztetem" zrobić. Po raz kolejny potwierdziła się dewiza, że jeśli ktoś bardzo chce, zawsze znajdzie wyjście nawet z pozoru beznadziejnej sytuacji... Niektórzy nie zadaliby sobie trudu, tylko uśpili siedem niewinnych istot... Reksie, to przede wszystkim Wam, psiaki zawdzięczają swoje szczęście... Jeszcze raz dziękuję w ich imieniu... :Rose: Specjalne podziękowania kieruję do Wandzi Szostek, za... całokształt :loveu: Quote
wanda szostek Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Pozdrawiam maluszki w swoich domkach a rodzinom, które je zaadoptowały życzę dużo radości i wielu szczęśliwych lat z nowym członkiem rodziny. Coś jeszcze ode mnie. Quote
reksio50 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [FONT=Times New Roman]Dziewczynka nr 3 zwana również Kluseczką już we własnym domku. Teraz o imieniu Czika :loveu:[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
gallegro Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Toż to gospocha pełną gębą :crazyeye: Koniec ogonka na grzbiecie... No no, niech no ja tylko jeszcze troszkę podrosnę ;) Aż serce rośnie :p Jedzonko też niczego... Sam bym nie pogardził ;-) Quote
gallegro Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Przepraszam za off'a, ale... Przed chwilą zdjąłem ze słupka ogrodzeniowego, małego kotka. Bidulek/bidulka (nie wiem) przerażony, schował się tam przed moimi psiakami. Już wczoraj wieczorem zauważyłem, że psy wyjątkowo pilnują tego miejsca. Biedak musiał przesiedzieć tam całą noc. Rano przeraźliwie "krzyczał". Póki co zamknąłem go w letniej kuchni, bo moja tymczasowiczka Kama, takie maleństwa wprost uwielbia... konsumować :shake: RATUNKU !!! Może macie chętnego wśród znajomych? Kociak jest łaciaty, biało czarny. Pózniej zrobię mu kilka fotek. Teraz jadę po mleko dla malucha. Ma już pojemnik z piaskiem i świeżą wodę. Co jeszcze powinienem zrobić? Nigdy przedtem nie opiekowałem się kotami :oops: Quote
reksio50 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [FONT=Times New Roman]Tomku zobacz ile kocisko ma, popatrz mu głęboko w oczy :evil_lol: i jeżeli się okaże że są niebieskie/granatowe to młode ma mniej niż 8tyg. Czyli może nie jeść jeszcze wszystkiego. Więc dla niebieskookich najlepszy jest jakiś gerberek + nawet saszetka dla juniorów. No i odradzam wam mleko, jeżeli kocina kuwetuje się, bo czasem zdarza że są po nim biegunki. Z kuwety młode nie musi umieć korzystać, ale szybko się nauczy wkładajcie go do niej, co chwila i załapie. Ach i ważne ze względu na pasożyty piasek najlepiej wyprażyć, albo kupić po prostu żwirek jakikolwiek z zoologicznego najtańszy.[/FONT] Quote
reksio50 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Kilka zdjęć szczeniaków, choć to już podrostki, dziś zdjęcia Cziki która pojechała do Warszawy i Pimpka, zrobiły się z nich naprawdę piękne psiaki. Innych na razie fotek nie mamy, ale wiemy że wszystko jest w porządku bo z nowymi właścicielami mamy kontakt i każdy z psiaków ma się dobrze no i wszystkie są do siebie podobne, no może poza suczką nr 2 która jako jedyna jest niska i okrąglutka ;) Czika(to fotki z końca jesieni) Pimpek (zdjęcie z wczoraj, dostaliśmy je wraz z życzeniami Noworocznymi) Quote
wanda szostek Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Czika jakoś się wyciągnęła, nabrała linii a Pimpka to nie widać. Quote
lilith27 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 bardzo gorąco zapraszam szczeniak z radomia szuka domku http://www.dogomania.pl/forum/f28/radom-szczeniak-8-tyg-matka-polastka-plakaty-ogloszenia-potrzebne-144235/ Quote
Recommended Posts