Toska Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 przelew na 50 zł zrobiony -bardzo proszę o potwierdzenie , jak pieniążki dotrą :lol: może ktoś jeszcze mógłby wspomóc DT Blekusia !!! Blekuś -śliczny czarnuszek poszukuje wolnego domku i serduszka !!! mizianko dla dzielnego malca :loveu: który już tyle w swoim króciutkim życiu wycierpiał :-( Quote
Toska Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 jeszcze psie dziecko , a już pokrzywdzone przez los..... kto trójłapeczkowi wynagrodzi przeżyte cierpienie ? kto da serce i dom ? Blekuś , trzymaj się biedny maluchu , teraz będzie już tylko dobrze !!! Quote
Lulka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 sama zrobilam allegro ;) jeszcze alegratke, eoferty i ojej gdzie warto jeszcze dac????? Quote
andzia69 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Lulka']sama zrobilam allegro ;) jeszcze alegratke, eoferty i ojej gdzie warto jeszcze dac????? www.anonse.com na gumtree tez warto;) no i jeszcze można dać na krakowskie zwierzaki... On jest ślicznym szorstkowłosym onkiem:loveu::loveu::loveu: Quote
Lulka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 dzieki :loveu: ale na anonsach nie chce mi sie ogloszenie zatwierdzic, komunikat mowi ze numer telefonu jest przypisany do innej miejscowosci :roll: a gdzie sie daje na te krakowskie zwierzaki??? Quote
andzia69 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Lulka']dzieki :loveu: ale na anonsach nie chce mi sie ogloszenie zatwierdzic, komunikat mowi ze numer telefonu jest przypisany do innej miejscowosci :roll: a gdzie sie daje na te krakowskie zwierzaki??? wiem, że w anonsach tak "mówi" - ja daję wtedy na 2 telefony;) a krakowskie są tu: http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html tam z lewej stronie jest zakładka jak się daje ogłoszenia Quote
Izabella Hossa Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Pisze dopiero dziś bo miałam tygodniowa przerwę w psich sprawach. Maluch całkiem dobrze sobie radzi, wciąż jeszcze na antybiotyku, ale wszystko dobrze się goi. Toska przyszedł przelew od Ciebie, chciałam przekazać pieniądze do domu tymczasowego, ale tymczasowi opiekunowie stwierdzili, że i tak bardzo pomogłam, bo nie mieli wydatków związanych z operacją, więc chcą sami pokryć koszt leczenia. Bardzo dziękują i chcą by z tych pieniedzy skorzystał bardziej potrzebujący pies. Toska, czekam więc na instrukcje od Ciebie . Quote
Toska Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 oczywiście , pieniążki przeznacz na jakąś inną bidotę -bo tych , niestety , nie brakuje .... będzie mi miło , jeśli napiszesz , komu pomogłam choć odrobinkę :lol: głaski dla Blekusia !!! Quote
Izabella Hossa Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Więc dołożyłaś się do sterylizacji mamy Jacka i Placka, czyli dzikiej suczki, która wciąż rodziła na ulicy. Dziękuje Jacek i Placek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115562 Ich mama http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116508 Quote
Izabella Hossa Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Czy to możliwe żeby nikt się nim nie interesował ? Czy on ma Allegro ?Qrcze nikt nie dzwoni , nie pyta o niego, smutne to :shake: Quote
andzia69 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 izabellah-aldonda napisał(a):Czy to możliwe żeby nikt się nim nie interesował ? Czy on ma Allegro ?Qrcze nikt nie dzwoni , nie pyta o niego, smutne to :shake: on jest sliczny...ale wiesz...pies musi być zdrowy i pełnosprawny....ciężko znaleźć kogos o wielkim sercu, kto by chciał niepełnosprawnego psiaka:shake: na domy czeka wiele 3-łapków, ślepych lub głuchych psiaków.... ale nie wolno się poddawać - mogę mu zrobić allegro gdyby nie miał Quote
rotek_ Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 domu często szuka się dlugo..ale jak już się trafi to tylko pozazdrościć... on ma w ogóle jakies ogłoszenia???? dzięki "mojemu Psu" 3nozna onka niedawno znalazła dom może też blekiego wysłać Quote
Izabella Hossa Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 andzia, rotek ogłaszajcie proszę, będę wdzięczna. Quote
Izabella Hossa Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Juz nie trzeba :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dziękuje wszystkim za pomoc, szczególnie Dorocie S - inspektor Toz'u i oczywiście tymczasowym opiekunom i.............:lol: Fragment maila tymczasowych opiekunów: "sytuacja zmienila sie diametralnie. Moja Mama, ktora o calej sprawie wiedziala i bardzo sie przejmowala, zdecydowała,że chce go wziac,zaopiekować sie nim^ ^moja Mama pol roku przynajmniej mieszka na wsi, pies jej sie tam przyda, bo siedzi sama w srodku lasu a i jemu bedzie dobrze, bo wiekszosc czasu na dworze. A w Warszawie maja dom z ogrodkiem, wiec tez dobre warunki " Quote
andzia69 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Iza - bardzo się cieszę!!!! właśnie miałam ściagać zdjęcia do ogłoszenia a tu taka wiadomośc!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Hotel KADIF Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Zaraz...zaraz!!! Czy ja dobrze widzę?? :crazyeye: Maluch ma domek??!! Quote
Toska Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 :multi::multi::multi: :cunao::klacz::klacz::klacz: Blekuś ma domek !!!! Quote
Angie :) Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Toska napisał(a)::multi::multi::multi: :cunao::klacz::klacz::klacz: Blekuś ma domek !!!! cudownie :cunao::klacz::klacz::klacz: :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts