KWL Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Kaukaz to np Gruzja - hostoria złotego runa - Jazon ? Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 majqa napisał(a):KWL - zrobisz mi trochę miejsca w swojej skrzyneczce na PW? ;) Moja odpowiedź, choć nie jest obszerna, nie chce się zmieścić. dokladnie mialam wczoraj to samo :diabloti: Quote
majqa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Cisza u Jazonka, że hoho...w górę piesku. KWL. gdybyś potrzebował pomocy w ułożeniu mu tekstu do ogłoszenia na bazie pozbieranych o nim, ważnych dla Ciebie informacji, które należy zawrzeć w treści, pisz proszę na PW. Jeśli tylko zdążę przedwyjazdowo, pomogę. Póki co znikam z wątku ale w razie potrzeby znajdę go. Quote
KWL Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Jazonku przepraszam, mam trochę problemów do rozwiązania. Ale juz troszkę lepiej. Cudny wielkopsie zajmujemy się tobą :-) Quote
samoglow Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Cudny Wielkopies dla wyjatkowych ludzi !!!:p Quote
KWL Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 O tak, dla wyjątkowych. Pomyślcie jaki to prestiż dla domku i ozdoba ogrodu taki dostojny wielkopies :-) Quote
samoglow Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 KWL napisał(a):O tak, dla wyjątkowych. Pomyślcie jaki to prestiż dla domku i ozdoba ogrodu taki dostojny wielkopies :-) Jakbys tak promocyjnie, w komplecie, ten domek z ogrodem :razz:;), to bym wziela to psisko od razu :lol: Quote
KWL Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 samoglow napisał(a):Jakbys tak promocyjnie, w komplecie, ten domek z ogrodem :razz:;), to bym wziela to psisko od razu :lol: Damn...nie mam takiej promocji :-( Mogę co najwyżej dorzucić starego kaukaza :-P Quote
samoglow Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Przy 36 metrach mojej chaty to drugi kaukaz juz nie robi roznicy...:shake:;) Quote
KWL Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Jazon, pies z charakterem i urokiem czeka na dom. Quote
Ziutka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Spacer z Jazonkiem na nocne siuu i koopkę :cool3: Quote
Recommended Posts