Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

do metro to chyba Koperek juz zglosila. Moze ktos jeszcze się przyłaczy do akcji ratowania super dziadka! Jemu się nalezy trochę szczęscia na starość, a nie zatrzyk smierci. NIE POZWOLMY ZATRZYMAC JUZ ZA PARĘ DNI TEGO DOBREGO SERDUSZKA NA ZAWSZE!!!
KOPERKU MOZE ZMIANILA BYS TEMAT WĄTEKU Z HASLEM URATUJMY PSA PRZED EUTANAZJĄ, A NOZ CUD WYDARZY SIĘ TUTAJ.
NIESTETY NIE MA DOBRYCH WIESC, OBSERWATORA BRAK - CHOC TO NIE MUSI ZNACZYC, ZE TYLKO DZWONIĄ CI CO OBSERWUJĄ.
o JAK JA BYM CHCIALA, ZEBY SIĘ KTOŚ ZNALAZL.
HEHEH TO RAZEM PISALYSMY - TAK TO JEST TO SAMO

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoskaGoska']U mnie dziadek ma obserwatora na allegro - oby Koperku ta osoba się do Ciebie odezwala[/quote]
Kciuki mocno trzymamy!

Posted

z tego co Koperek pisala ma inny wątku dziadek byl dzis w metro papierowym.
I nie chcę zapeszac, ale wieczorem pewnie Koperek sama napisze. Moze się uda.
No i czekam na info czy dziadka kasowac z ogloszen :)

Posted

[quote name='GoskaGoska']z tego co Koperek pisala ma inny wątku dziadek byl dzis w metro papierowym.
No i czekam na info czy dziadka kasowac z ogloszen :)[/quote]
Nie tak szybko! ;) Ogłoszenia niech wiszą- może inna bieda się załapie!

A póki co dziadek w schronisku wiedzie sobie spokojny żywot;) Leżał sobie dzisiaj pół na pół w cieniu i obserwował kto podchodzi oglądać jego współtowarzyszy.
Nie gryzą go (na razie), jest w "łagodnym" boksie i jest ich tam niewiele- z [B][SIZE=3][COLOR=red]MAPECIKIEM[/COLOR][/SIZE][/B] 4 psy.
Wspomniałam na jego temat p. Lidce i się dogadałyśmy. Czyli póki nie ma przepełnienia, a psy go nie atakują to niech sobie żyje;) Jak coś się będzie niedobrego dziać to da mi znać- chyba, że sama wcześniej zauważę.

[SIZE=4]A jeśli chodzi [B]MAPECIKOWE PLANY[/B]- to szukamy TYMCZASU![/SIZE] Bo Pani do mnie zadzwoniła i chcialaby go uratować, ale niestety dopiero za ok. 3 tygodnie. Wtedy wracają z urlopu. Ma goldena ciapowatego i szuka kolegi, który by go nie zjadł. A że [B][SIZE=3][COLOR=red]MAPECIK [/COLOR][/SIZE][/B]to chodząca łagodność to nie mam objekcji, że się dogadają chłopaki!

Posted

[quote name='GoskaGoska']z tego co Koperek pisala ma inny wątku dziadek byl dzis w metro papierowym.
No i czekam na info czy dziadka kasowac z ogloszen :)[/quote]
Ojjjjjjjjj to kiuki!

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=red]MAPECIK[/COLOR][/SIZE] dzisiaj...[/B]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/243/9dfd63c3711ee680.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/243/8ef16b37e4f5d76f.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='GoskaGoska']no i co z Mapetem?
Ma juz dom tymczasowy wyciągasz go ze schronu czy dalej nic :-(, ma nadzieję, ze ta Pani się nie wycofa.[/quote]
Nie mam żadnego tymczasu!!!:placz: A musialby być na miesiąc...

[SIZE=5]TYMCZAS DLA [B][SIZE=6][COLOR=red]MAPECIKA[/COLOR][/SIZE][/B]- BŁAGAM![/SIZE]

Posted

[SIZE=3][B][COLOR=red]MAPECIK[/COLOR] dalej czeka[/B] i nawet już lepiej wygląda- przynajmniej może sobie podejść do miski i zjeść kiedy tylko chce.[/SIZE]

[SIZE=3]Bidaczka wczoraj wymiziałam, bo podszedł do krat- pomalutku, ale zawsze. I się okazało, ze jakiś już mu musial wsadzić kła w policzek, bo pyszczek mu spuchł strasznie i na jedno oczko nie widzi...

[/SIZE]A przypominam, ze siedzi w boksie u najłagodniejszych samców! Czarno widzę jego przyszłość!!!:placz:

Nikt go nie chce- nawet z pomocą finansowania jego pobytu!:placz:

[SIZE=4][B]Już dwie PANIE zdeklarowały się, że pomogą finansowo- wyszłoby jakieś 150 zł na miesiąc- CZY NAPRAWDĘ NIKT NIE MOŻE POMÓC????[/B][/SIZE]
...wszystko tylko do obgadania- proszę popytajcie!:modla:

Posted

[quote name='GoskaGoska']a kontaktowalas się z tą rodziną wezną go na 100%? Kiedy oni go chcieli brac?[/quote]
Wiesz co- nie mam już kasy na komórce. Jutro sobie zasilę to podzwonię w różne miejsca- tyle telefonów musze wykonać, że 50 zł może mi nie wystarczyć :shake:

Posted

jesli Ci Panstwo majá komorké to moze napisz smsa, oszczédniejsza wersja. A tak przy okazji moze i sms by Ci sié udalo wyslac do tej Pani od Maksa co chciala po remoncie go zabrac, zeby wiedziala ze Maks dalej bez domu :-(

Posted

Więc tak:

Umówiłam się z tą Panią, która chciała [B][SIZE=3][COLOR=red]MAPECIKA[/COLOR][/SIZE][/B] zabrać, jako towarzysza do swojego goldka na jutro na godz. 14 w schronie. Wyciągniemy dziadka na spacer, przekonamy się, czy chłopaki się dogadają i tyle.

Ponieważ remont nadal trwa to zabranie go do domu nie nastąpi jutro, ale będę pospieszać, bo przecież w końcu to dziadek w wielkiej potrzebie i tak na prawdę to nie wiem ile jeszcze pożyje...:roll:

Posted

No i byliśmy na spacerku z [B][SIZE=3][COLOR=red]MAPECIKIEM[/COLOR][/SIZE][/B]. Chłopaki na pewno by się dogadały. Dziewczyna zdecydowana go brać. A ten OBSIKUJE WSZYSTKO CO PIONOWE!:placz::placz::placz:

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:placz::placz::placz: [B][SIZE=3][COLOR=red]MAPET[/COLOR][/SIZE][/B] nie nadaje się do mieszkania! Może i nauczy się nie narobić w domu "grubszych spraw", ale oleje wszystko!:placz::placz::placz:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/318/e5970da526e700c6.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/318/a2fc647b53b7e5a6.jpg[/IMG][/URL]

[B][SIZE=3][COLOR=darkred]Kochanie potrzebuje jedynie cieplutkiej budy i kawałeczka trawnika, a na pewno przyniesie jeszcze koopę szczęścia nowemu opiekunowi![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][/SIZE][/B]
[COLOR=black]Idę się wieszać...[/COLOR]

Posted

A moze jednak by mu (Mapetowi) dali 2 tyg na probę. Moze jednak w domu by nie sikał. Cholera nie mogę teraz wątku Olafa odszukać. Ze jak zaczynał podnosic nogę to lekko rzucala dzwoneczek w jego kierunku lub kluczem, lub cos co narobi hałasu. Ja tez czytalam o tym i tak oduczam skakania na siebie i wykradania z domu przedmiotow mojej suni - ja robię halas skarbonką z monetami. I faktycznie dziala. Moze jednak dali by mu ciut czasu