NataszkaR Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 tak właśnie Mister jest koniem:) hehe ale pamiętam jak Misty zobaczyła u nas wdomu Daisy czyli pól border colie pół owczarke niemiecką i to szczeniaczke! to piszczała jakby ją psy zagryzały! a ona jej nawet nie tknęła i długo tak to wyglądało aż wkońcu się jakoś powoli przyzwyczaiła i teraz się uwielbiają :) także musze ją pooswajac z innymi dużymi zwierzętami. Ostatnio była na pierwszym spacerku na mieście i okazało sie że grupa ludzi jest tak straszna że nie można do niej podejść. Natomiast jak byla tylko jedna dwie osoby to elciała i chciała się z nimi witać :) Galerię stworzymy tylko muszę się tu rozejrzeć co i jak ;) pozdrówki Quote
NataszkaR Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 hehe ubranko ręcznej roboty ;) zrobione przez moją mamę ;) heh. Coni Gang Cziki ma juz swoją galerię :) zapraszamy Quote
McDzik Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Hm, problem w tym, że nowych brak :lol: Teraz nie ma co robić, bo brudny jest, ale za tydzień wystawa u nas, więc go ładnie wyszoruje i wtedy będzie miał sesje, zadowolimy wszystkich :lol::lol::lol::lol: :evil_lol: Narazie fotkom Arni mówi TYLE: [IMG]http://img218.imageshack.us/img218/5485/tyleczekkd0.jpg[/IMG] Z takich staroci, które zawsze chciałam wkleić, a nigdy nie było czasu, mam MATRIXA :lol: : [IMG]http://img502.imageshack.us/img502/2808/matrixvt8.jpg[/IMG] No.... a to jest robione 10 minut temu -macie! :lol: Tak dobry piesek grzeje miejscówe swojej Pańci :lol: A zaraz pancia przyjdzie i go zwali na zimne :lol: ... W ogóle to wygiął się tutaj jak Czips normalnie :lol: W rzeczywistości to on nie jest gruby, tylko mu tu futro baranie na wzystkie strony świata sterczy :lol: ... A ten jeden gruby czarny włos na grzbiecie ma już 24cm i ciągle rośnie :evil_lol: Natasha sprawdź, czy Coni też ma jakiś zalążek czarnego na grzbietku - w końcu to klony :evil_lol: [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/7485/spiacyga0.jpg[/IMG] No...a porządniejsze zdjęcia obiecuję po wystawie :lol: I wreszcie coś na stronkę wkleje :lol: Kibicujcie tam, żeby championat udało się ukończyć wreszcie :lol: Quote
tigrunia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 A do Bydgoszczy może sie wybieracie na Walentynkową ? :loveu: Arni cud chłopak :loveu: Udal wam się :multi: :evil_lol: Quote
McDzik Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Dziękujemy :loveu: Oj nie, w Bydgoszczy na walentynkowej nas nie będzie, jeszcze nigdy tam nie byłam, może za rok się wybiorę? Troche daleko jak na zwykłą polską krajówkę :lol: A tymczasem kase mogę odłożyć na jakieś zagraniczne ciekawostki :lol: A gdzie jeszcze będziecie? My zaczynamy teraz sezon 2009 wystawą międzynarodową u nas w Rzeszowie-oby szczęśliwą. Sędzia już obadany, myślę, że uda nam się wreszcie zakończyć Młodzieżowy Championat :lol: No i jak ładnie wyjdzie, to powoli zaczniemy się rozkręcać dalej :lol: ... Jak narazie cały czas jestem na etapie planowania naszego wystawowego kalendarza i do końca nie wiem gdzie w tym roku się pokażemy, a gdzie nie :lol: Quote
NataszkaR Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Hih jakie Arni ma super futro, ciekawe czy Misty (Coni) też będzie tak obdażona ;) Ale też jest teraz brudna po każdym wyjściu na zewnątrz ;) jak ją dopadne, jak bedzie spała to przegladne jej grzbiecik, narazie nic takiego nie spotkałam ;) chyba podróbka ;) Będziemy trzymać kciuki ;) Quote
McDzik Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Ona się zapowiada jeszcze bardziej puchata jak ja patrze na zdjęcia Arniego z jej wieku :lol: Ja wiedziałam, że będzie miał włos, ale nie wiedziałam, że aż tyle!!! Najlepsze jest to, że nie szprycuje go już dawno żadnymi suplementami na futro-ma takie sam z siebie :lol: Quote
NataszkaR Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 super :) z tym ze slyszalam ze faceci sa mocniej owlosieni od suczek;) zobaczymy narazie Misty chyba zmienia sierść bo ma taki pas na grzbiecie od ogona innej sierszsci takiej ulezanej a reszta jest puchata. Co do karmienia to sprobuje jej mieszac od czasu do czasu z karmą ;) Quote
McDzik Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 No i prawidłowo :lol: to dla jej dobra :lol: Tak, faceci są bardziej owłosieni, chociaż zdarzają się wyjątki, moja poprzednia tybetanka Molly była bardzo puchata i ogółem miala dużo genów po ojcu, była mocna i miała 27cm w kłębie, inne sunie wyglądały przy niej na ringu zawsze jak łyse miniaturki! Ale ona też miała inną strukturę wlosa-był gruby i sztywny- a Arni ma bardziej miękki i dzięki temu ma ten efekt push-up, czego nie było u niej, choć śmiem twierdzić, że miała jeszcze więcej włosa niż Arni. Zobaczymy po kim odziedziczy Misty :lol: Może będzie jak Aura, Arniego siostra :lol: Quote
Juszes Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Hej! I tu też mnie długo nie było... Przepraszam i już obiecuję regularne wizytki ^^ A Arni piękny jak zawsze <3 Quote
McDzik Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='Juszes']Hej! I tu też mnie długo nie było... Przepraszam i już obiecuję regularne wizytki ^^ A Arni piękny jak zawsze <3[/quote] No to dziekujemy za wizyte i zapraszamy częściej :lol: Tylko tu fotki rzadko, ale może niedługo znowu coś porobie, póki ferie :lol: Quote
Juszes Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='McDzik']No to dziekujemy za wizyte i zapraszamy częściej :lol: Tylko tu fotki rzadko, ale może niedługo znowu coś porobie, póki ferie :lol:[/quote] Rób rób! :multi: Ferie... mi się już skończyły >; Quote
McDzik Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Byle jakie ...dzisiejsze... pogody nie ma na zdjęcia... [IMG]http://img3.imageshack.us/img3/8301/spacerro1xl9.jpg[/IMG] [IMG]http://img48.imageshack.us/img48/7816/spacerro2xu6.jpg[/IMG] ^ On chodzi na szelkach, dlatego tak dziwnie od przodu :lol: a te nogi z tyłu to nie moje, żeby nie było :lol: spacerek był w trio :lol: Rzeczka w tle: [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/2056/spacerro3lu5.jpg[/IMG] Mam więcej, ale reszta podobnie beznadziejna... :shake: Quote
tigrunia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Śliczne fotki :loveu: Arni super chłopak :multi: Quote
McDzik Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Beznadziejne te foty, ale dziekujemy i tak :loveu: Quote
psiulka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Znajome tereny. :evil_lol: Wczoraj była okropna pogoda, ale dzisiaj jest świetny śnieg. :loveu: Arni już się wyszalał na nim? :lol: Jeśłi tak, to chcę zdjęcia z zimowego szaleństwa! Quote
McDzik Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [QUOTE][B]psiulka[/B]Znajome tereny. :evil_lol: Wczoraj była okropna pogoda, ale dzisiaj jest świetny śnieg. :loveu: Arni już się wyszalał na nim? :lol: Jeśłi tak, to chcę zdjęcia z zimowego szaleństwa! [/QUOTE] Oj wyszalał, wyszalał :evil_lol: A tereny dobrze Ci się wydają znajome :eviltong: tam jest cisza, spokój i fajnie się spaceruje :lol: A fot z dziś nie ma, nie biore aparatu na wszystkie spacery, tylko od czasu do czasu, bo samej troche niewygodnie, a wczoraj miałam lepiej, bo Arni szedł z kimś, a ja mogłam spokojnie fotki robić (to nic, że i tak nie wyszły :evil_lol: )... Quote
Juszes Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Fajnie, że są fotki! Już tu nie wymyślaj, że beznadziejne, bo jeszcz egdzie nam to wmówisz! Ale on ma super ogon! W ogóle cały super- taki puchaty :loveu: Quote
McDzik Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 No cóż, przynajmniej probowałam :evil_lol: Postaram się wkrótce dać jakieś następne, lepsze :lol: Puchaty jest, jak jadę na wystawe, to nie raz jest najbardziej puchatym tybetanem i obala stereotypy "kremowy tybetan=tybetan bee"... :lol: Sędziowie cenią sobie wszczególnie jego włos, zęby, głowę.. O pierwsze i drugie na bierząco dbam, trzecie to już atut genetyczny :lol::evil_lol: Quote
Juszes Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 No sierść ma na serio pokaźną. :loveu: Tyły to ma nie gorzej ofutrzone niż pomeraniany :D Quote
McDzik Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Widze pomeraniany owładnęły Tobą do reszty bo Ci się wszystko z nimi kojarzy :lol: :loveu: EDIT: A w takiej pozycji właśnie śpi mój pies... i jak tu zwalić takiego słodziaka? Ja dziś chyba muszę spac na podłodze, bo nie mam serca :lol: [IMG]http://img6.imageshack.us/img6/7269/spimyru2.jpg[/IMG] Quote
Juszes Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Ojj słodziasty!:loveu: Jak Ty go jeszcze nie zacałowałaś i nie zaprzytulałaś na śmierć to ja nie wiem ;* ;* ;* :loveu::loveu: Hihi, no rzeczywiście ciężko przerywać takiej klusce drzemkę, ja zawsze jak wychodzę z łazienki, to Panda korzysta, że mnie nie ma i układa się na środku poduszki :p No oczywiście, że pomeraniany mną owładnęły, a zwłaszcza taka jedna, małą ruda ^^ Quote
Recommended Posts