Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_bubu_']na jakie namiary ma sie kontaktowac osoba zainteresowana adopcją? podajcie mi proszę. podeślę Paniom , które chciały Lolusia.[/quote]

Do Luki najlepiej chyba, co dziewczyny?

Posted

[quote name='irysek']jesli chodzi o lolusia to ja nie mam pojecia czyje namiary podawac.
to jest watek majkela ;)[/quote]

Chodzi o Majkela. W sprawie adopcji Lolusia dzwoni dużo ludzi, Bubu będzie podawać też namiary na naszego Majkiego. Tylko kto będzie mógł udzielać info o Majkim?

Posted

ja moge rozmawiac z ludzmi. niektorzy wydaja mi sie nieodpowiedni do tego, gdyz we krwi maja zniechecanie...
moze byc tez luka. obojetnie. byle z dobrym skutkiem.

ps. nie moge przebolec, ze ten domek z polkowic sie wycofal :(

Posted

ja wiem czemu tak wyszlo :) ale nie powiem.
nie maly udzial miala w tym zamieszaniu pani wanda ;) (taki miala cel i po raz kolejny udalo jej sie go osiagnac)

Posted

[quote name='irysek']ja moge rozmawiac z ludzmi. niektorzy wydaja mi sie nieodpowiedni do tego, gdyz we krwi maja zniechecanie...

ps. nie moge przebolec, ze ten domek z polkowic sie wycofal :([/quote]

A czy oni w ogóle nie wzięli żadnego psa? przygotowali się na Majkiego, kupili tyle rzeczy, taka szkoda :-(

Posted

[quote name='irysek']ja moge rozmawiac z ludzmi. niektorzy wydaja mi sie nieodpowiedni do tego, gdyz we krwi maja zniechecanie...

ps. nie moge przebolec, ze ten domek z polkowic sie wycofal :([/quote]

Irysku, to podaj Bubu swój numer tel. Będzie podawać ludziom którzy dzwonią w sprawie adopcji

Posted

nie ma sensu wracać do poprzedniej sytuacji i wyciągać winy.To MAJKELOWI , nie Majkiemu ;), nie pomoże.
Zastanawiam się czyj telefon podawać? Irysek ze względu na chęć znalezienia domku dla Majkela za wszelką cenę, może być w ocenie domku i opisie Majkela nieobiektywna.
Może poprosić Biankę1, która ma bardzo duże doświadczenie w adopcjach , no i co najważniejsze zna Majkela.

Posted

[quote name='Poker']nie ma sensu wracać do poprzedniej sytuacji i wyciągać winy.To MAJKELOWI , nie Majkiemu ;), nie pomoże.
Zastanawiam się czyj telefon podawać? Irysek ze względu na chęć znalezienia domku dla Majkela za wszelką cenę, może być w ocenie domku i opisie Majkela nieobiektywna.
Może poprosić Biankę1, która ma bardzo duże doświadczenie w adopcjach , no i co najważniejsze zna Majkela.[/quote]

A dlaczego nie można zdrabniać jego imienia?

Posted

ja tez jestem za bianka.
a kto powiedzial, ze nie mozna. poker pisze majkel, a ty majki. dla mnie to jedno i to samo. majki to zdrobnienie od majkela :)

Posted

panstwo, ktorzy mieli wziac majkiego, kupili na allegro pekinczyka i maja go u siebie od tygodnia. troche jestem zawiedziona takim podejsciem, ale co zrobic. ich wola, a glownie pana, bo to on wyszukal psa na portalu i za niego zaplacil...

szukamy majkelowi nadal super domu.

czy pisalas bubu juz pw do bianki w sprawie nr telefonu? czy zgodzilaby sie, zeby ludzie do niej w sprawie majkela dzwonili?

Posted

[quote name='irysek']panstwo, ktorzy mieli wziac majkiego, kupili na allegro pekinczyka i maja go u siebie od tygodnia. troche jestem zawiedziona takim podejsciem, ale co zrobic. ich wola, a glownie pana, bo to on wyszukal psa na portalu i za niego zaplacil...
[/quote]

:mad::shake: Szkoda słów. Podeślij pani i panu lekturę do czytania:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-dramat-zlikwidowana-pseudohodowla-pekinczykow-pomozcie-134056/[/URL]

Posted

[quote name='irysek']
szukamy majkelowi nadal super domu.

czy pisalas bubu juz pw do bianki w sprawie nr telefonu? czy zgodzilaby sie, zeby ludzie do niej w sprawie majkela dzwonili?[/quote]

Znajdziemy domek. Może więcej ogłoszeń porobimy, może w końcu trafi na kogoś kto się w nim zakocha i weźmie do siebie

Posted

to nie byla pani decyzja. maz wrocil z sanatorium, wszedl na allegro znalazl i kupil. pani zbytnio nie miala nic do powiedzenia, tak sie stalo i juz.
o majkelu caly czas mysli, ma go w sercu i cierpi, ze nie trafil do nich. no trudno.

ale wplaci pieniadze, ktore podziele miedzy orena, a psiaki z sobotki, z mojego podpisu.
zdecydowalam, ze te teraz najbardziej tego potrzebuja, z tych, ktorymi jakos sie zajelam. bo wiadomo, ze na dogo jest cala masa potrzebujacych. chce pomoc w ten sposob. a o majkelu jak pisala nie zapomni do konca zycia i caly czas sledzi jego losy :)

pozdrawiam pania anie :):):)

Posted

[quote name='irysek']to nie byla pani decyzja. maz wrocil z sanatorium, wszedl na allegro znalazl i kupil. pani zbytnio nie miala nic do powiedzenia, tak sie stalo i juz.
o majkelu caly czas mysli, ma go w sercu i cierpi, ze nie trafil do nich. no trudno.

ale wplaci pieniadze, ktore podziele miedzy orena, a psiaki z sobotki, z mojego podpisu.
zdecydowalam, ze te teraz najbardziej tego potrzebuja, z tych, ktorymi jakos sie zajelam. bo wiadomo, ze na dogo jest cala masa potrzebujacych. chce pomoc w ten sposob. a o majkelu jak pisala nie zapomni do konca zycia i caly czas sledzi jego losy :)

pozdrawiam pania anie :):):)[/quote]

Super - każdy grosz się przyda, Orenek dziękuje bardzo, on straszna bida