irysek Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ja rowniez bron boze podawac nr tel osoby majkelem zainteresowanym pani wandzie, bo konczy sie to tak jak sie konczy... Quote
_bubu_ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 na jakie namiary ma sie kontaktowac osoba zainteresowana adopcją? podajcie mi proszę. podeślę Paniom , które chciały Lolusia. Quote
leni356 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='_bubu_']na jakie namiary ma sie kontaktowac osoba zainteresowana adopcją? podajcie mi proszę. podeślę Paniom , które chciały Lolusia.[/quote] Do Luki najlepiej chyba, co dziewczyny? Quote
irysek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 jesli chodzi o lolusia to ja nie mam pojecia czyje namiary podawac. to jest watek majkela ;) Quote
leni356 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='irysek']jesli chodzi o lolusia to ja nie mam pojecia czyje namiary podawac. to jest watek majkela ;)[/quote] Chodzi o Majkela. W sprawie adopcji Lolusia dzwoni dużo ludzi, Bubu będzie podawać też namiary na naszego Majkiego. Tylko kto będzie mógł udzielać info o Majkim? Quote
epe Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Irysku! Zadecyduj,czy namiary na Ciebie,czy na Lukę?;) Może tym razem się uda? Quote
irysek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ja moge rozmawiac z ludzmi. niektorzy wydaja mi sie nieodpowiedni do tego, gdyz we krwi maja zniechecanie... moze byc tez luka. obojetnie. byle z dobrym skutkiem. ps. nie moge przebolec, ze ten domek z polkowic sie wycofal :( Quote
epe Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ja też,ale może takie było przeznaczenie? Może mąż pani nie zgodziłby się? Quote
irysek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ja wiem czemu tak wyszlo :) ale nie powiem. nie maly udzial miala w tym zamieszaniu pani wanda ;) (taki miala cel i po raz kolejny udalo jej sie go osiagnac) Quote
leni356 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='irysek']ja moge rozmawiac z ludzmi. niektorzy wydaja mi sie nieodpowiedni do tego, gdyz we krwi maja zniechecanie... moze byc tez luka. obojetnie. byle z dobrym skutkiem. ps. nie moge przebolec, ze ten domek z polkowic sie wycofal :([/quote] A czy oni w ogóle nie wzięli żadnego psa? przygotowali się na Majkiego, kupili tyle rzeczy, taka szkoda :-( Quote
leni356 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='irysek']ja moge rozmawiac z ludzmi. niektorzy wydaja mi sie nieodpowiedni do tego, gdyz we krwi maja zniechecanie... moze byc tez luka. obojetnie. byle z dobrym skutkiem. ps. nie moge przebolec, ze ten domek z polkowic sie wycofal :([/quote] Irysku, to podaj Bubu swój numer tel. Będzie podawać ludziom którzy dzwonią w sprawie adopcji Quote
Poker Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 nie ma sensu wracać do poprzedniej sytuacji i wyciągać winy.To MAJKELOWI , nie Majkiemu ;), nie pomoże. Zastanawiam się czyj telefon podawać? Irysek ze względu na chęć znalezienia domku dla Majkela za wszelką cenę, może być w ocenie domku i opisie Majkela nieobiektywna. Może poprosić Biankę1, która ma bardzo duże doświadczenie w adopcjach , no i co najważniejsze zna Majkela. Quote
epe Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Poker - to Salomonowy wyrok;) Jestem za Bianką,ze względu na jej znajomość MNajkela i doświadczenie w adopcjach! Quote
leni356 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='Poker']nie ma sensu wracać do poprzedniej sytuacji i wyciągać winy.To MAJKELOWI , nie Majkiemu ;), nie pomoże. Zastanawiam się czyj telefon podawać? Irysek ze względu na chęć znalezienia domku dla Majkela za wszelką cenę, może być w ocenie domku i opisie Majkela nieobiektywna. Może poprosić Biankę1, która ma bardzo duże doświadczenie w adopcjach , no i co najważniejsze zna Majkela.[/quote] A dlaczego nie można zdrabniać jego imienia? Quote
irysek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ja tez jestem za bianka. a kto powiedzial, ze nie mozna. poker pisze majkel, a ty majki. dla mnie to jedno i to samo. majki to zdrobnienie od majkela :) Quote
leni356 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='_bubu_']to jest pies średniej wielkości czy większy?[/quote] On jest wielkości PONa i w ogóle prawdopodobnie jest PONem.. więc średni Quote
irysek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 mi siega do kolana, ciut nizej (mam nadzieje, ze pamietasz jak wygladam i ze potrafisz sobie wyobrazic moje kolana ;) ) Quote
irysek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 panstwo, ktorzy mieli wziac majkiego, kupili na allegro pekinczyka i maja go u siebie od tygodnia. troche jestem zawiedziona takim podejsciem, ale co zrobic. ich wola, a glownie pana, bo to on wyszukal psa na portalu i za niego zaplacil... szukamy majkelowi nadal super domu. czy pisalas bubu juz pw do bianki w sprawie nr telefonu? czy zgodzilaby sie, zeby ludzie do niej w sprawie majkela dzwonili? Quote
leni356 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='irysek']panstwo, ktorzy mieli wziac majkiego, kupili na allegro pekinczyka i maja go u siebie od tygodnia. troche jestem zawiedziona takim podejsciem, ale co zrobic. ich wola, a glownie pana, bo to on wyszukal psa na portalu i za niego zaplacil... [/quote] :mad::shake: Szkoda słów. Podeślij pani i panu lekturę do czytania: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-dramat-zlikwidowana-pseudohodowla-pekinczykow-pomozcie-134056/[/URL] Quote
leni356 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='irysek'] szukamy majkelowi nadal super domu. czy pisalas bubu juz pw do bianki w sprawie nr telefonu? czy zgodzilaby sie, zeby ludzie do niej w sprawie majkela dzwonili?[/quote] Znajdziemy domek. Może więcej ogłoszeń porobimy, może w końcu trafi na kogoś kto się w nim zakocha i weźmie do siebie Quote
irysek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 to nie byla pani decyzja. maz wrocil z sanatorium, wszedl na allegro znalazl i kupil. pani zbytnio nie miala nic do powiedzenia, tak sie stalo i juz. o majkelu caly czas mysli, ma go w sercu i cierpi, ze nie trafil do nich. no trudno. ale wplaci pieniadze, ktore podziele miedzy orena, a psiaki z sobotki, z mojego podpisu. zdecydowalam, ze te teraz najbardziej tego potrzebuja, z tych, ktorymi jakos sie zajelam. bo wiadomo, ze na dogo jest cala masa potrzebujacych. chce pomoc w ten sposob. a o majkelu jak pisala nie zapomni do konca zycia i caly czas sledzi jego losy :) pozdrawiam pania anie :):):) Quote
leni356 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='irysek']to nie byla pani decyzja. maz wrocil z sanatorium, wszedl na allegro znalazl i kupil. pani zbytnio nie miala nic do powiedzenia, tak sie stalo i juz. o majkelu caly czas mysli, ma go w sercu i cierpi, ze nie trafil do nich. no trudno. ale wplaci pieniadze, ktore podziele miedzy orena, a psiaki z sobotki, z mojego podpisu. zdecydowalam, ze te teraz najbardziej tego potrzebuja, z tych, ktorymi jakos sie zajelam. bo wiadomo, ze na dogo jest cala masa potrzebujacych. chce pomoc w ten sposob. a o majkelu jak pisala nie zapomni do konca zycia i caly czas sledzi jego losy :) pozdrawiam pania anie :):):)[/quote] Super - każdy grosz się przyda, Orenek dziękuje bardzo, on straszna bida Quote
Recommended Posts