irysek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 wlasnie, co to znaczy, ze w dt? czy przytulisko jest postrzegane jako dt? Quote
BIANKA1 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Może Agnieszka nie doczytała :cool3: Quote
Poker Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 a może zgłosić przyborówko w kolejnym miesiącu do Krakvetu i spręzyć się w głosowanie na nie? Quote
luka1 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Wznowiłam allegro - ciekawe czy obserwator wróci. Może ktos mi podac na PW jakis telefon kontaktowy - tak na wszelki wypadek, gdyby ktoś chciał adoptowac psa? Quote
luka1 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 dziękuje za numerki. Jesli ktos bedzie widział sie z Majkielem ( :lol:)- moze jakies nowe fotki kliknie? :cool3: Quote
luka1 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 kto sie odważy dac dom pieknemu psiakowi? Quote
irysek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 a bedzie sie widzial z majakelem bedzie. wybieram sie do nich w odiwedziny to cos mu tam cykne. kudlaczowi. Quote
luka1 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 no strasze dzieki bom bardzo ciekawa - a nie zapomnij aparatu i naładowac Quote
irysek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 jeszcze tego nie wiem, narazie gromadze rzeczy dla psiakow, ten etap zbliza sie ku koncowi. Quote
irysek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 wow, czy aby oni wiedza, ze on lubi capnac :) Quote
irysek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 no to nie takie hehe, bo jak go obserwuja tzn, ze im sie podoba, zeby pozniej nie bylo rozczarowania z obu stron. pani wanda mowi, ze on raczej do adopcji sie nie nadaje. no ale kto wie. u bianki byl super, bawil sie z innymi psami kotami dzecmi itd. miala widac podejscie do niego, czy znajdzie sie druga taka osoba jak bianka? bardzo bym chciala, bo majkel jest cudowny. Quote
irysek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 aha, czy bylabys chetna do zrobienia kilku ogloszen innym psiakom z przytuliska pani wandy, bo planuje pocykac fotki i zebysmy na dogo wszyscy szukali im domow... nie tylko majkelowi i zenkowi. ma cala mase innych slicznych psow, a tam malo kto dociera tak o, jak do zwyklego schronu... Quote
Poker Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Trzeba psy poogłaszać w poznańskeij Wyborczej Jak Majkela nikt nie będzie w pierwszych minutach łapać za brzuch,to będzie dobrze. Quote
luka1 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 miałam telefon w jego sprawie, ale potrzebuja raczej psa do miziania. [B]Pytanie[/B] - jaki stosunek ma Majkiel do kotów i innych zwierząt? ( ostatnio miałam pytanie czy mój pies lubi kury? Odpowiedziałam że lubi najbardziej juz oskubane :evil_lol:) Quote
Recommended Posts