Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam na imię Ania i jestem szczęśliwą właścicielką od 3 tygodni prześlicznej Soni. Chciałabym ją wszystkim przedstawić i pochwalić się nią jak inni właściciele, ale nie bardzo wiem jak wstawić zdjęcie dlatego proszę Was o pomoc w naprowadzeniu mnie jak to zrobić. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkie szczeniaczki i ich właścicieli:p

Posted

[quote name='aberr']Mam na imię Ania i jestem szczęśliwą właścicielką od 3 tygodni prześlicznej Soni. Chciałabym ją wszystkim przedstawić i pochwalić się nią jak inni właściciele, ale nie bardzo wiem jak wstawić zdjęcie dlatego proszę Was o pomoc w naprowadzeniu mnie jak to zrobić. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkie szczeniaczki i ich właścicieli:p

Witaj Aniu.
TUTAJ powinnaś znaleźć podpowiedź jak wstawiać fotki na forum ;)

Mój mały facecik ECCO Soul of Magic:loveu:- 9 miesięcy

Posted

Oto nasze maleństwo: Sonia:loveu: - ma 11 tygodni i jest czwartą kobietką w naszym domu

A tu nasza kruszynka jak ją przywieźliśmy do domu, straszny był z niej śpioszek:p

Posted

Już uszka ogolone i dwa dni wystarczyło żeby wstały, czasem jeszcze lewe przyklapnie. Obcinałam sama więc nieudolnie troszkę wyglądają :eviltong: ale chyba nie jest tak źle jak na pierwszy raz.