Magda Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Kontynuacja wcześniejszego tematu:p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12332 Quote
aneczka__wwa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 to ja jako pierwsza w drugiej części pokaże Tequilkę Po zdjęciu plasterków uszka stoją zobaczymy czy tak zostanie a tu przyłapali mnie jak buszuje w łazience uciekać szybciutko:diabloti: Quote
agnilale Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Strasznie slodka :loveu::loveu: a uszy stoja na bacznosc jak " zolnierze" ;) A my juz mamy prawie 1,5 miesiaca i imiona.... Mexi i Misio..:loveu: Quote
Liszka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 aneczka__wwa - śliczna dziewczynka ;) agnilale - powtarzam się,ale chłopcy są piękni,a MILKY WAY mnie zawsze rozbraja :loveu: Moje łobuziaki mają juz 8,5 miesiąca :roll: ECCO Soul of Magic :loveu: EMILY Soul of Magic :loveu: Quote
agnilale Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Piekne te wiosenne panny :loveu::loveu: a zabawka imponujaca,oczywiscie gryzacy ja maluszek jest przeuroczy.:loveu: Quote
aneczka__wwa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='agnilale']Strasznie slodka :loveu::loveu: a uszy stoja na bacznosc jak " zolnierze Stały jak "żołnierze" a teraz najpierw jedno zaczęło opadać na boczek a dzisiaj jak "żołnierze" ale po komendzie spocznij :placz::lol: ach te uszy Quote
agnilale Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Podniesie sei,zolnierz przeciez tez musi odpoczac :lol::lol::lol::lol: U nas strasznie goraco wiec maluszki glownie spia: Leza odlogiem albo spia ciurkiem.... ;);););) Quote
aneczka__wwa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Dzisiejsze szaleństwa niuni na działce . Z tatą są prawie nierozłączni :lol: a tu wracamy do domku i ledwo żyjemy:diabloti: Quote
Magda Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 http://images24.fotosik.pl/242/6e14bc6854186c84.jpg Jacy oni są do siebie podobni:loveu: Prawdziwa córeczka tatusia. Panny urocze w tej trawie:multi: http://img378.imageshack.us/img378/6395/mg4615kx8.jpg Poproszę taką perełkę ekspresem do Koszalina:loveu: Quote
agnilale Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 jakie sliczne ciemne mordki !!!!cudowne :loveu::loveu::loveu: Quote
aneczka__wwa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Bardzo dziękujemy za miłe słowa Tequilka teraz cały tata ale wybarwiamy sie więc pewnie zmienimy się w mamę :lol: Quote
tigrunia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Jakie fajne bobasy :loveu: A czemu takie uszka zielone ?? To od tatuażu ?? Aż cale ?? :-o To zejdzie ? Jenyy nigdy nie widziałam jak sie robi tatuaże psinom :shake: Quote
duszek01 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 w poniedziałek mialy tatuaz robiony,mialy cale zielone uszka,:lol:teraz juz to sie kruszy,zostanie sam numer;) Quote
Magda Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Farbują psy, farbują psy:turn-l: Amore mio:loveu::siara: Quote
tigrunia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 duszek01 napisał(a):w poniedziałek mialy tatuaz robiony,mialy cale zielone uszka,:lol:teraz juz to sie kruszy,zostanie sam numer;) Aaaa.. człowiek sie uczy całe życie :cool3: Magda napisał(a):Farbują psy, farbują psy:turn-l: Amore mio:loveu::siara: Ajj Władka wiesz co ? Ty to jednak ćwinia jesteś ! byś cicho raz siedziała chociaż :p Quote
duszek01 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Magda napisał(a):Farbują psy, farbują psy:turn-l: Amore mio:loveu::siara: NO Madzia trafilas bo to sunia typowo wystawowa;)Przesliczna jest,masz oko;) AMAZING PRINCESS ogolnie tez, jest mniejsza,odziedziczyla urode po kims rownie cudownym jak Ona:loveu: Quote
Recommended Posts