Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Matko chrzestna, nie łap mnie za słówka :roll: :D .

Zupełne przeciwieństwo Dymka odnosi sie oczywiście do charakterków :angel: i :evil: .

Dymka raczej parę razy NIE udało mi sie pogłaskać, bo akurat miał coś innego do roboty. A tak usypia i budzi mnie mruczeniem domagając się miziania, układa się na kolankach albo tuż obok, łazi krok w krok żeby tylko nie przegapić czegoś ciekawego. Taki pieseczek w kocim przebraniu :Dog_run: . A Felek, mówiąc krótko jest powsinogą :wink: :P i robi co chce jak prawdziwy kot :wolfie: :D :P :D .

a od dwóch dni śpi w łóżku - a co :HUT012: :robot: , taką ma zachciewajkę ten mój powsinoga :P :P :P

no i popatrz - kastrat a taki łazik :niewiem: :P

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

thm_dymek.61.jpgKliknij na miniatury :P . thm_dymek.6.jpg

A ja zdobyłam właśnie nową umiejętność. Zamiast wklejać olbrzymie zdjęcia, na co modzi krzyczą, albo dłuuuugaśne linki, wklejamy miniaturkę a pod nią mamy zdjęcie docelowe.

Jednak człowiek w tej dogomanii sporo sie uczy :angel: :P :D :P .

Posted

Ooooooooooo! Beatko gratulacje :klacz:

jak to można zawsze i wszędzie czegoś nowego sie nauczyć :angel:

A mnie zalało chałupę :( ale na szczęściew tylko troszkę :D okazało się, że w piątek wiatr zerwał właz na dach no a dzisiaj przyszła odwilż i to co nasypało to sie rozpuściło, no i jeszcze trochę popadało :evil:

Na szczęście majster w czasie budowy dachu był przewidujący, klapa była przywiązana do komina i se dyndała po dachu :P

zdrówko - i spokojnej pogody, bo coś krzyczą, że znowu cóś nadchodzi :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted
........ zdrówko - i spokojnej pogody, bo coś krzyczą, że znowu cóś nadchodzi :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Już nadeszło :evilbat: :evilbat: :evilbat: !!!

Wieje jak nie przymierzając w kieleckiem na dworcu i sypie po twarzach drobnym zamarzniętym śnieżkiem :evil: .

dymek.jpgA jak to się podoba?dymus.jpg

Posted
:klacz: Beata - zadanie domowe odrobione na 6 :wink: :lol:

Świetne :D

Siedziałam na topicu u Eveliny, nie mam żadnego z tych programów (muszę pomolestować TZta) i zaczęłam kombinować domowym sposobem. Jakiś początek musi być. Widziałam Twoje przerobione zdjęcia, to dopiero było super!!

Tanana zdjęcia superowe, szczególnie to drugie :D :P :D .

Posted

O Matko Chrzestna, dziękujemy :P :D :P !!!

A Ty jakim programem się bawisz?

Może znów czegoś się nauczę :D !?

p.s. zdjęcia z zimowych Łazienek jeszcze pewnie nie wszyscy widzieli :wink: :roll: ?

azienki.th.jpg

Belweder.th.jpg

Posted
dymek.jpgdymus.jpg
Beata, zaliczam na 6 !!! :lol:

SUPER :D

I prosze mi to wkleic do topiku :wink:, a jeszcze lepiej z instrukcja :roll:

Zdjecia Lazienek po prostu CUDO :angel: :iloveyou:

Aga1215 , sliczny prezent :D

Posted
ps. Aga masz śliczny podpisik :P :D :P

jak się robi portrety przystojniaków to żadna sztuka :P :wink:

Twój podpis też jest fajny i ciągle auktualniany :klacz: :P :P :P

Wiesz, nie przypuszczałam, że taka panorama portrecików może zająć tak mało pamięci! i zdjęcia są takie czytelne!

Dymek działa na wielu poziomach i chyba zaczyna rządzić? :wink:

:wink: :P :sweetCyb: :sweetCyb:

a co powiesz o nowym emblemaciku ?