aga1215 Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Matko chrzestna, nie łap mnie za słówka :roll: :D .Zupełne przeciwieństwo Dymka odnosi sie oczywiście do charakterków :angel: i :evil: . Dymka raczej parę razy NIE udało mi sie pogłaskać, bo akurat miał coś innego do roboty. A tak usypia i budzi mnie mruczeniem domagając się miziania, układa się na kolankach albo tuż obok, łazi krok w krok żeby tylko nie przegapić czegoś ciekawego. Taki pieseczek w kocim przebraniu :Dog_run: . A Felek, mówiąc krótko jest powsinogą :wink: :P i robi co chce jak prawdziwy kot :wolfie: :D :P :D . a od dwóch dni śpi w łóżku - a co :HUT012: :robot: , taką ma zachciewajkę ten mój powsinoga :P :P :P no i popatrz - kastrat a taki łazik :niewiem: :P Quote
aga1215 Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 to mój pierwszy kot w nowym domku (jak tutaj przeprowadziliśmy się) ale miał talent :P :P :P Quote
Poświata Posted November 23, 2004 Author Posted November 23, 2004 Kliknij na miniatury :P . A ja zdobyłam właśnie nową umiejętność. Zamiast wklejać olbrzymie zdjęcia, na co modzi krzyczą, albo dłuuuugaśne linki, wklejamy miniaturkę a pod nią mamy zdjęcie docelowe. Jednak człowiek w tej dogomanii sporo sie uczy :angel: :P :D :P . Quote
aga1215 Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Ooooooooooo! Beatko gratulacje :klacz: jak to można zawsze i wszędzie czegoś nowego sie nauczyć :angel: A mnie zalało chałupę :( ale na szczęściew tylko troszkę :D okazało się, że w piątek wiatr zerwał właz na dach no a dzisiaj przyszła odwilż i to co nasypało to sie rozpuściło, no i jeszcze trochę popadało :evil: Na szczęście majster w czasie budowy dachu był przewidujący, klapa była przywiązana do komina i se dyndała po dachu :P zdrówko - i spokojnej pogody, bo coś krzyczą, że znowu cóś nadchodzi :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
TANANA Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 a moze pietrowy wypoczynek? Norton & Corso Quote
TANANA Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 :P taak ale to taki dla Nortona ktory stoi na balkonie Quote
Poświata Posted November 23, 2004 Author Posted November 23, 2004 ........ zdrówko - i spokojnej pogody, bo coś krzyczą, że znowu cóś nadchodzi :evilbat: :evilbat: :evilbat: Już nadeszło :evilbat: :evilbat: :evilbat: !!! Wieje jak nie przymierzając w kieleckiem na dworcu i sypie po twarzach drobnym zamarzniętym śnieżkiem :evil: . A jak to się podoba? Quote
aga1215 Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 kurcze - Beata - jesteś coraz lepsza :P :P :P u nas też przez chwilę była zamieć, teraz już cisza - tylko na jak długo??? Quote
malawaszka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 :klacz: Beata - zadanie domowe odrobione na 6 :wink: :lol: Świetne :D Quote
TANANA Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 a to jest moje naj,naj,naj !!!!! Unkas & Badziewiak Quote
Poświata Posted November 23, 2004 Author Posted November 23, 2004 :klacz: Beata - zadanie domowe odrobione na 6 :wink: :lol: Świetne :D Siedziałam na topicu u Eveliny, nie mam żadnego z tych programów (muszę pomolestować TZta) i zaczęłam kombinować domowym sposobem. Jakiś początek musi być. Widziałam Twoje przerobione zdjęcia, to dopiero było super!! Tanana zdjęcia superowe, szczególnie to drugie :D :P :D . Quote
malawaszka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 [zaczęłam kombinować domowym sposobem. Jakiś początek musi być. :o jak to domowym sposbem to zrobiłaś????? :o bez programu??? no jakiś musisz mieć 8) Quote
aga1215 Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 a to jest moje naj,naj,naj !!!!!Unkas & Badziewiak ale zgrane kolorystycznie :o :angel: :angel: :angel: Quote
Poświata Posted November 23, 2004 Author Posted November 23, 2004 :o jak to domowym sposbem to zrobiłaś????? :o bez programu??? no jakiś musisz mieć 8) No mam, taki co sobie jest w kompie - Microsoft Pain. Prosty i mało rzeczy robi. Ale coś można pokombinować. http://img.photobucket.com/albums/v484/BEATA123/mixer.jpg Takie też mi się udało posklejać :) . Quote
malawaszka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 teraz tylko wydrukować na śliskim A3 i plakacik boski :P Quote
aga1215 Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 :o jak to domowym sposbem to zrobiłaś????? :o bez programu??? no jakiś musisz mieć 8) No mam, taki co sobie jest w kompie - Microsoft Pain. Prosty i mało rzeczy robi. Ale coś można pokombinować. http://img.photobucket.com/albums/v484/BEATA123/mixer.jpg Takie też mi się udało posklejać :) . Beatko - mały prezencik - podobno Dymuś skończył 4 miechy - stare kocisko :P Quote
Poświata Posted November 23, 2004 Author Posted November 23, 2004 O Matko Chrzestna, dziękujemy :P :D :P !!! A Ty jakim programem się bawisz? Może znów czegoś się nauczę :D !? p.s. zdjęcia z zimowych Łazienek jeszcze pewnie nie wszyscy widzieli :wink: :roll: ? Quote
Evelina Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Beata, zaliczam na 6 !!! :lol: SUPER :D I prosze mi to wkleic do topiku :wink:, a jeszcze lepiej z instrukcja :roll: Zdjecia Lazienek po prostu CUDO :angel: :iloveyou: Aga1215 , sliczny prezent :D Quote
Poświata Posted November 23, 2004 Author Posted November 23, 2004 A to moje słoneczka kochane :P :D :P :D :P Quote
aga1215 Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Wektor ma adoratora :P :wink: :lol: :lol: :lol: ciekawe, co on wcześniej jadł :o :o :P :lol: :P :lol: Quote
Poświata Posted November 28, 2004 Author Posted November 28, 2004 ps. Aga masz śliczny podpisik :P :D :P Quote
Poświata Posted November 28, 2004 Author Posted November 28, 2004 PIES Z KOTEM................CO DALEJ??? Quote
Patka Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Dymek rosnie jak na ... mięsku :D walerego powstrzymujemy by nie rósł w na boczki :D pozdrawiamy Patka&Lilit nowy walery i jego partnerka Luna oraz Lilit http://walery5.pupile.com Quote
aga1215 Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 ps. Aga masz śliczny podpisik :P :D :P jak się robi portrety przystojniaków to żadna sztuka :P :wink: Twój podpis też jest fajny i ciągle auktualniany :klacz: :P :P :P Wiesz, nie przypuszczałam, że taka panorama portrecików może zająć tak mało pamięci! i zdjęcia są takie czytelne! Dymek działa na wielu poziomach i chyba zaczyna rządzić? :wink: :wink: :P :sweetCyb: :sweetCyb: a co powiesz o nowym emblemaciku ? Quote
Recommended Posts