Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 658
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej nadziejo!
Życzę Tobie, żeby współpraca zaowocowała:multi: Pokaż nam Aviego!

Nie słyszałam o szczepionkach co 3 lata... muszę poszukać na necie i może ja też spróbuję (tzn. my):lol: Ktoś też szczepi co 3?

Posted

mój wet też powiedział co 3 lata; ale mam dobrze bo koło lecznicy jest punkt gdzie na bierząco można dowiedzieć się o sytuację epidemiologiczną i w razie czego szybciutko doszczepic.

Posted

[quote name='tigrunia']Ja chyba w przyszłym tygodniu wybiorę się do weta bo już chyba czas na tą coroczną szczepionkę . Zapytam - zobaczymy co mi powie :roll:[/quote]

My mamy termin na wściekliznę i tą drugą ogólną na początku września. Sama nie wiem:roll:

A Cardelki? One szczepią u tego samego. Wiesz może czy też co roku?

Posted

[quote name='Magda']
A Cardelki? One szczepią u tego samego. Wiesz może czy też co roku?[/quote]
Nie wiem szczerze mówiąc gdzie szczepią i co ile. Może wlezą łaskawie i siesame wypowiedzą :mad: Mi gg nie działa :placz: Nie mam kontaktu ze światem :placz:

Posted

[quote name='madziasto4']Kto ciachał? Poka Alkę :loveu:[/QUOTE]

A pewnie rodzice.
Znaczy się dwa razy ponoć ciachana, pierwszy raz z wujkiem.
Jutro pokażę bo tera już śpi. Wyszoruje dziada i obfoce, bo fajny czerep ma taki czupurkowy :loveu:

Posted

muszę zweryfikować moją wypowiedź na temat szczepien. Odnalazłam mojego starego weta i muszę przeprosić się z rozumem. Wracam do niego :)
Co do szczepień on mówi : co roku!
Te szczepienia co trzy lata dotyczą kotów i psów u których pobierane są co roku przeciwciała i na tej podstawie może być co trzy lata. Jeśli pies nie ma pobieranych co roku przeciwciał celem weryfikacji ich poziomu szczepić należy co rok niezaleznie od sytuacji epidemiologicznej.
Pozdrawiam Was serdecznie, w poniedziałek lecę na szczepienia, nie będę ryzykować.

• 1 month later...
Posted

[quote name='tigrunia']Nikt się nie odważy to może ja zacznę ? Bo widzę, że coniektórym brakuje offa :evil_lol:
Kto ze mną pogada ? :loveu:[/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]brak chętnych
wszyscy śpiom :cool1:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]brak chętnych [/COLOR][/FONT]

[FONT=Courier New][COLOR=magenta]wszyscy śpiom :cool1:[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
Dobrze, że Ty jesteś :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Dobrze, że Ty jesteś :loveu:[/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]ojjj B :loveu::loveu::loveu:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='tigrunia']:razz::evil_lol:
M.. powiedz jak pogoda u Cie ? :evil_lol:[/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]szaro
pochmurno
zimno
bez deszczu póki co
[/COLOR][/FONT] [/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]szaro[/COLOR][/FONT]

[FONT=Courier New][COLOR=magenta]pochmurno [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=magenta]zimno [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=magenta]bez deszczu póki co [/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
Ty .. to tak jak u mnie :crazyeye: :evil_lol:

Posted

Marta u mnie jakoś tak samo:evil_lol: Jedynie mokro po nocnej mgle i rosie. Wróciliśmy ze spaceru to M nadawał się tylko do kąpieli.

Powiesiliśmy moje makarony!:multi: Wyglądają super. Zdjęcia porobiłam, ale na oknie to nic nie widać... poczekam do wieczora i Wam pokażę.

Aha no i napadł mnie kolejny szał na przemeblowania:lol: Myślę, że to już ostatni raz hihi

Pozdrawiamy!

Posted

[quote name='Magda']Marta u mnie jakoś tak samo:evil_lol: Jedynie mokro po nocnej mgle i rosie. Wróciliśmy ze spaceru to M nadawał się tylko do kąpieli.

Powiesiliśmy moje makarony!:multi: Wyglądają super. Zdjęcia porobiłam, ale na oknie to nic nie widać... poczekam do wieczora i Wam pokażę.

Aha no i napadł mnie kolejny szał na przemeblowania:lol: Myślę, że to już ostatni raz hihi

Pozdrawiamy![/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]kup meble na kółkach będzie łatwiej :evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]