Aga76 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='nadzieja']ma nadzieje ze stsanie sie popularny:)[/quote] trzymam kciuki za powodzenie :kciuki::kciuki: Quote
Magda Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Hej nadziejo! Życzę Tobie, żeby współpraca zaowocowała:multi: Pokaż nam Aviego! Nie słyszałam o szczepionkach co 3 lata... muszę poszukać na necie i może ja też spróbuję (tzn. my):lol: Ktoś też szczepi co 3? Quote
tigrunia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ja chyba w przyszłym tygodniu wybiorę się do weta bo już chyba czas na tą coroczną szczepionkę . Zapytam - zobaczymy co mi powie :roll: Quote
g@l@xy Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 mój wet też powiedział co 3 lata; ale mam dobrze bo koło lecznicy jest punkt gdzie na bierząco można dowiedzieć się o sytuację epidemiologiczną i w razie czego szybciutko doszczepic. Quote
Magda Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='tigrunia']Ja chyba w przyszłym tygodniu wybiorę się do weta bo już chyba czas na tą coroczną szczepionkę . Zapytam - zobaczymy co mi powie :roll:[/quote] My mamy termin na wściekliznę i tą drugą ogólną na początku września. Sama nie wiem:roll: A Cardelki? One szczepią u tego samego. Wiesz może czy też co roku? Quote
Megula Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ja tak wczoraj myslalam i zaczelam szukac o tym na necie i stwierdzilam ze bede szczepic co 2 latka :eviltong: Quote
tigrunia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Magda'] A Cardelki? One szczepią u tego samego. Wiesz może czy też co roku?[/quote] Nie wiem szczerze mówiąc gdzie szczepią i co ile. Może wlezą łaskawie i siesame wypowiedzą :mad: Mi gg nie działa :placz: Nie mam kontaktu ze światem :placz: Quote
g@l@xy Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 i dlatego oprócz gg warto mieć tlena, zawsze 1 działa ;) Quote
Anusia & Alutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Alka ciachnieta. Znaczy taka ja zastalam. cze siskim :loveu: Quote
madziasto4 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Alka ciachnieta. Znaczy taka ja zastalam. cze siskim :loveu:[/QUOTE] Kto ciachał? Poka Alkę :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='madziasto4']Kto ciachał? Poka Alkę :loveu:[/QUOTE] A pewnie rodzice. Znaczy się dwa razy ponoć ciachana, pierwszy raz z wujkiem. Jutro pokażę bo tera już śpi. Wyszoruje dziada i obfoce, bo fajny czerep ma taki czupurkowy :loveu: Quote
Kasia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Do kiedy w chałupie zostajesz? Masz urlopa jakiegoś? Quote
Anusia & Alutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Iiii tam urlopa, do niedzieli tylko. Jakos po 13 mam pociag. Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 knock knock... jest tu ktos? [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]a mowilam Wladka, mowilam??[/SIZE][/COLOR] Quote
g@l@xy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 muszę zweryfikować moją wypowiedź na temat szczepien. Odnalazłam mojego starego weta i muszę przeprosić się z rozumem. Wracam do niego :) Co do szczepień on mówi : co roku! Te szczepienia co trzy lata dotyczą kotów i psów u których pobierane są co roku przeciwciała i na tej podstawie może być co trzy lata. Jeśli pies nie ma pobieranych co roku przeciwciał celem weryfikacji ich poziomu szczepić należy co rok niezaleznie od sytuacji epidemiologicznej. Pozdrawiam Was serdecznie, w poniedziałek lecę na szczepienia, nie będę ryzykować. Quote
tigrunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Nikt się nie odważy to może ja zacznę ? Bo widzę, że coniektórym brakuje offa :evil_lol: Kto ze mną pogada ? :loveu: Quote
nane Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='tigrunia']Nikt się nie odważy to może ja zacznę ? Bo widzę, że coniektórym brakuje offa :evil_lol: Kto ze mną pogada ? :loveu:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]brak chętnych wszyscy śpiom :cool1: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]brak chętnych [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]wszyscy śpiom :cool1:[/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Dobrze, że Ty jesteś :loveu: Quote
nane Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='tigrunia']Dobrze, że Ty jesteś :loveu:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]ojjj B :loveu::loveu::loveu: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]ojjj B :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] :razz::evil_lol: M.. powiedz jak pogoda u Cie ? :evil_lol: Quote
nane Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='tigrunia']:razz::evil_lol: M.. powiedz jak pogoda u Cie ? :evil_lol:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]szaro pochmurno zimno bez deszczu póki co [/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
tigrunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]szaro[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]pochmurno [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]zimno [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]bez deszczu póki co [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Ty .. to tak jak u mnie :crazyeye: :evil_lol: Quote
Magda Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Marta u mnie jakoś tak samo:evil_lol: Jedynie mokro po nocnej mgle i rosie. Wróciliśmy ze spaceru to M nadawał się tylko do kąpieli. Powiesiliśmy moje makarony!:multi: Wyglądają super. Zdjęcia porobiłam, ale na oknie to nic nie widać... poczekam do wieczora i Wam pokażę. Aha no i napadł mnie kolejny szał na przemeblowania:lol: Myślę, że to już ostatni raz hihi Pozdrawiamy! Quote
tigrunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Rozkręcasz się Madzia :razz: Jak będziesz makaronom robiła to zrób też fotelowi :p Quote
nane Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Magda']Marta u mnie jakoś tak samo:evil_lol: Jedynie mokro po nocnej mgle i rosie. Wróciliśmy ze spaceru to M nadawał się tylko do kąpieli. Powiesiliśmy moje makarony!:multi: Wyglądają super. Zdjęcia porobiłam, ale na oknie to nic nie widać... poczekam do wieczora i Wam pokażę. Aha no i napadł mnie kolejny szał na przemeblowania:lol: Myślę, że to już ostatni raz hihi Pozdrawiamy![/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]kup meble na kółkach będzie łatwiej :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Recommended Posts