Helga72 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 o Matko ale on piękny :razz: doskonałość w każdym calu przyszły właściciel będzie mieć powód do dumy:loveu: Quote
matsta1 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Witam Od jakiegos czasu nie mam w domu juz zadnych zwierzat i rozgladam sie za pieskiem a ten nie daje mi spokoju, byl by dla mnie i rodziny idealny okers szczeniecy ma juz za soba i powoli dorasta. Mieszkam z rodzicami w domu z ogrodem. Minusem jest spora odleglosc, prosil bym autorke o kontakt na pw jak by mogla wygladac adopcja jej warunki odbior psa itp i co najwazniejsze jakie sa szanse na to ze psina trafila by do mnie :) Mieszkam niedaleko Jastrzebia Zdroj /Pozdrawiam Quote
Helga72 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Hello cioteczko Szajbus:multi: Miło Cię czytać wiesz , że mamy szczęście do onków:loveu: Man nadzieję , że dodzwonię się do Moriaaa bo mam pewną uwagę;) Quote
Folen Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Fakt, psiak jest fantastyczny, z moją ulubioną czarną maską, miodzio po prostu :loveu: Gdyby nie zapsienie sama ustawiłabym się w kolejce. Quote
Helga72 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Folen czyżby babcia przebolała stratę i jest zdecydowana na psa to naprawdę byłyby dobre wieści:lol: Quote
Folen Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Niestety, babcia wciąż nie przebolała straty, choć to już ponad rok :-( Ale jeszcze mam nadzieję, że moze niedługo... Quote
Helga72 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Folen mój pierwszy onek odszedł za TM 11 lat temu nie przebolałam tej straty i z perspektywy czasu wiem , że to nigdy nie nastąpi :-( i podświadomie chociaż kocham onki jest mi lżej , że nie mam psa tej rasy bo wiesz ja czuję , że w ten sposób jestem wierna Jego pamięci Quote
Helga72 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 chyba już nie potafiłabym tak silnie być związana z psem i żadnego z moich psów nie kochałam tak jak jego a to dlatego , że on był dla mnie czymś więcej niż tylko psem był moim pierwszym spełnionym marzeniem :loveu: takich chwil się nie zapomina przniosłam Go do domu w ferie luty 1987 i pomyśleć minęło tyle lat ... Quote
Helga72 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Jedno jest pewne ONKI są the best uwielbiam tą rasę :loveu: i w tym miłym nastroju udajemy się na spoczynek bo jutro do tyrki:cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Moriaa i jak z tym Onkiem, ma domek juz czy nadal szuka ? Quote
Helga72 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Moriaaa to nieprawdopodobne on nadal szuka domu:crazyeye: Ja myślałam , że po takiego psa jak Lexus ustawi się kolejka prawdziwych koneserów :cool3: Quote
Helga72 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Wakacje to chyba dla psów najczarniejszy okres w roku :-( Wielka szkoda i żal , że psinek nadal bez człowieka :shake: Quote
Moriaaa Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Lexus musi być u nas dwa tygodnie...czas na odnalezienie właściciela, żeby potem nie mieć problemów i odkręcania adopcji. Dwa tyg. mijają w sobotę. Miałam telefon, że gdzieś w okolicach Strykowskiej są ogłoszenia o zaginonym psie. Jutro podjadę tam i poszukam, czy to przypadkiem nie nasz Onek. Na sobotę chciałabym umówić kastrację jeśli się uda. Quote
Folen Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Helga ja rozumiem taką miłość, sama mam w tej chwili psa, moje Słońce, i wiem, że drugiego takiego w życiu już nie spotkam i nie wiem czy będę chciała mieć po niej jakąś psinę. India adoptowana jest z dogo :loveu: Swoją drogą to fajnie by było gdyby psinek wrócił do swojego domu, jeśli to dobry dom. Jak będą potrzebne ogłoszenia, to dajcie znać, pomogę. Quote
Helga72 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 ja ciągle mam nadzieję , że ktoś za nim płacze:placz: i tęskni i myśli i szuka ... Quote
szajbus Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Póki co,nie zaszkodzi podnosic psinkę do góry, co tez robie Quote
janna Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Jaki piękny !!! Myślę, że po taki skarb ktoś się szybko zgłosi :fadein: Quote
katya Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Kaja, teraz to ja Ci współczuję ;) http://www.allegro.pl/item400386930_lexus_owczarek_niemiecki_jak_marzenie_.html Quote
Helga72 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 a co tu tak cicho nikt o niego nie pyta:-(naprawde nikt nie chce takiego wspaniałego psa:crazyeye: Quote
Recommended Posts