Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
Od jakiegos czasu nie mam w domu juz zadnych zwierzat i rozgladam sie za pieskiem a ten nie daje mi spokoju, byl by dla mnie i rodziny idealny okers szczeniecy ma juz za soba i powoli dorasta.
Mieszkam z rodzicami w domu z ogrodem. Minusem jest spora odleglosc, prosil bym autorke o kontakt na pw jak by mogla wygladac adopcja jej warunki odbior psa itp i co najwazniejsze jakie sa szanse na to ze psina trafila by do mnie :)
Mieszkam niedaleko Jastrzebia Zdroj
/Pozdrawiam

Posted

Hello cioteczko Szajbus:multi: Miło Cię czytać wiesz , że mamy szczęście do onków:loveu: Man nadzieję , że dodzwonię się do Moriaaa bo mam pewną uwagę;)

Posted

Fakt, psiak jest fantastyczny, z moją ulubioną czarną maską, miodzio po prostu :loveu:
Gdyby nie zapsienie sama ustawiłabym się w kolejce.

Posted

Folen mój pierwszy onek odszedł za TM 11 lat temu nie przebolałam tej straty i z perspektywy czasu wiem , że to nigdy nie nastąpi :-( i podświadomie chociaż kocham onki jest mi lżej , że nie mam psa tej rasy bo wiesz ja czuję , że w ten sposób jestem wierna Jego pamięci

Posted

chyba już nie potafiłabym tak silnie być związana z psem i żadnego z moich psów nie kochałam tak jak jego a to dlatego , że on był dla mnie czymś więcej niż tylko psem był moim pierwszym spełnionym marzeniem :loveu: takich chwil się nie zapomina przniosłam Go do domu w ferie luty 1987 i pomyśleć minęło tyle lat ...

Posted

Lexus musi być u nas dwa tygodnie...czas na odnalezienie właściciela, żeby potem nie mieć problemów i odkręcania adopcji.
Dwa tyg. mijają w sobotę.

Miałam telefon, że gdzieś w okolicach Strykowskiej są ogłoszenia o zaginonym psie. Jutro podjadę tam i poszukam, czy to przypadkiem nie nasz Onek.

Na sobotę chciałabym umówić kastrację jeśli się uda.

Posted

Helga ja rozumiem taką miłość, sama mam w tej chwili psa, moje Słońce, i wiem, że drugiego takiego w życiu już nie spotkam i nie wiem czy będę chciała mieć po niej jakąś psinę. India adoptowana jest z dogo :loveu:

Swoją drogą to fajnie by było gdyby psinek wrócił do swojego domu, jeśli to dobry dom.
Jak będą potrzebne ogłoszenia, to dajcie znać, pomogę.