Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Misio :)']Witam,
nie mogę się doszukać jakiś bliższych informacji o Dakarze?
chyba muszę go poznać osobiście... :)[/QUOTE]

Cyżbyś miała "coś" na mysli?;)

Posted

Jeśli mogę nieśmiało prosić, to chociaż na priva, króciutko - napisz mi Aniu zawsze, jeśli psiak znalazł dom z ogłoszenia i telefonu do Ciebie. Chciałabym mieć uciechę i świadomość, że moja praca nie jest na darmo i się przydaje. Pliiiizzzz.....
Fajne wieści - 5 psów!! :multi:
A o Tomim kilka słów mogę prosić? :)

Posted

[quote name='Bejotka']Jeśli mogę nieśmiało prosić, to chociaż na priva, króciutko - napisz mi Aniu zawsze, jeśli psiak znalazł dom z ogłoszenia i telefonu do Ciebie. Chciałabym mieć uciechę i świadomość, że moja praca nie jest na darmo i się przydaje. Pliiiizzzz.....
A o Tomim kilka słów mogę prosić? :)[/QUOTE]

Ja nie mam weny twórczej bo już zmęczona :D Ania opisze Tomiego i Demona ;)

Posted

[quote name='Jagoda1']Cyżbyś miała "coś" na mysli?;)[/QUOTE]

hmm póki co to nie sama nie mogę sprecyzować co mam na myśli.. ale "coś" sie wykluwa :) wiec na razie spacer z Dakarem albo ogólnie spacer z jakimkolwiek czworonogiem... tylko nie mogę się doszukać w jakich godzinach funkcjonuje schr. :oops:

Posted

[quote name='Bejotka']Jeśli mogę nieśmiało prosić, to chociaż na priva, króciutko - napisz mi Aniu zawsze, jeśli psiak znalazł dom z ogłoszenia i telefonu do Ciebie. Chciałabym mieć uciechę i świadomość, że moja praca nie jest na darmo i się przydaje. Pliiiizzzz.....
A o Tomim kilka słów mogę prosić? :)

Ok nie ma problemu:lol:. W tym tygodniu dzięki Twoim ogłoszeniom nowe domki znalazły 2 kociaki i dorosły kot. Ludzie zadzwonili do mnie bo znaleźli mój numer na Tablicy w psich ogłoszeniach i pytali o kociaste.

Tomi najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu pojedzie do nowego domku.

hmm póki co to nie sama nie mogę sprecyzować co mam na myśli.. ale "coś" sie wykluwa wiec na razie spacer z Dakarem albo ogólnie spacer z jakimkolwiek czworonogiem... tylko nie mogę się doszukać w jakich godzinach funkcjonuje schr.

Dakar chętnie pozna nową Ciocię.:lol:. Schronisko w tyg jest czynne od 9 do 15 w sobotę od 10 do 14.

Posted (edited)

[quote name='Ania_i_Kropka']Ok nie ma problemu:lol:. W tym tygodniu dzięki Twoim ogłoszeniom nowe domki znalazły 2 kociaki i dorosły kot. Ludzie zadzwonili do mnie bo znaleźli mój numer na Tablicy w psich ogłoszeniach i pytali o kociaste.

Z adopcji kotów też się cieszę ogromnie :) Adoptowane dzięki psom :)
A coś o Demonie, Aniu? To Tomiego, rozumiem, już nie ogłaszamy?

Tia nie ma ogłoszeń. Jakiś czas już temu była informacja, że została adoptowana a potem nie wiedziałam, że wróciła do schroniska.... Ogłosić ją, prawda?

Edited by Bejotka
Posted

Ja dzisiaj przyczynilam sie troszke ze Benio poszedl do adopcji,podwozil mnie pan chetny na pieska ,poogladal i zdecydowal sie na Benia ,po poludniu go odbiera,dokumenty i oplata juz zalatwione.Dusza wolowa zapomnialam dowodu zeby miec na smycz ale smakusia dla Foksiulka mialam i z kotkami posiedzialam.

Posted

Benio ma super domek będzie mieszkał w domu z ogrodem, będzie miał budę i wielkie podwórko. Pan w nim wprost zakochany widać, ze to miłość od pierwszego wejrzenia :loveu: Bardzo się ciesze.
Bądź szczęśliwy piesku ;)

Posted

MAM PROSBE!
Gdybyście wiedzieli ze west szuka domku dajcie znac na moj mail ,mamy sentyment do westi ,nasz 3 letni Piksel zmarl na chorobe pokleszczowa ,dalibysmy dom wescikowi w potrzebie .