Ania_i_Kropka Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Bejotka']Z adopcji kotów też się cieszę ogromnie :) Adoptowane dzięki psom :) A coś o Demonie, Aniu? To Tomiego, rozumiem, już nie ogłaszamy? Tia nie ma ogłoszeń. Jakiś czas już temu była informacja, że została adoptowana a potem nie wiedziałam, że wróciła do schroniska.... Ogłosić ją, prawda? Demon ma ok 1,5 roku. Trafił do schroniska po obserwacji, na którą trafił ponieważ ugryzł właściciela. Demon jest bardzo energicznym i wesołym psem. Widać, że nikt nigdy go niczego nie uczył. Demon jest bardzo niesforny. Psiak potrzebuje kochającego i cierpliwego właściciela, który będzie potrafił nauczyć go bycia psem i prawidłowych zachowań. Tomiego na razie nie ogłaszaj. Jak pojedzie do domu dam znać. Tia wróciła ponieważ ma lęk separacyjny. Sunia potrzebuje aktywnego domu. Idealny byłby dom sportowy. Tia bardzo szybko się uczy i bardzo ładnie pracuje z człowiekiem. W piątek nowy dom znalazł Czoko :multi: Quote
Bejotka Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 CYGAN TIA DEMON na tablica.pl, ale.gratka.pl i na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, olx.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Quote
Ania_i_Kropka Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Dzisiaj do domu pojechał Bruno :multi:. Zamieszkał w rodzinie Fruga. Quote
Ania_i_Kropka Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Kilka nowych fotek ogłaszanych psiaków: Zuch: Quote
Ania_i_Kropka Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Majster, który bardzo pilnie potrzebuje nowego domu. Postępująca spondyloza powoduje u Majstra problemy z chodzeniem. Quote
Bejotka Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='Ania_i_Kropka']Dzisiaj do domu pojechał Bruno :multi:. Zamieszkał w rodzinie Fruga.[/QUOTE] Bruno brązowy, czy Bruno bernardyn? :) Quote
Ania_i_Kropka Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='Bejotka']Bruno brązowy, czy Bruno bernardyn? :)[/QUOTE] Bruno bernardyn :lol: Quote
Estia Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='Ania_i_Kropka']Wczoraj rozmawiałam z Panią Eweliną. Jeśli wszystko dobrze pójdzie Estia w Poniedziałek pozna swoją nową rodzinę. Jeśli sunia dogada się z Rysiem pojedzie do domku.[/QUOTE] Czy Estia znalazła nowy domek? Quote
Ania_i_Kropka Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='Estia']Czy Estia znalazła nowy domek?[/QUOTE] Państwo jutro przyjeżdżają poznać sunie. Quote
Nutusia Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Estia - pokaż się z tej najpiękniejszej strony ;) Kciuki trzymam mocno, mocno!!!!! Quote
Bejotka Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Co się stało ze zdjęciami na stronie schroniska? Nie można dostać się do żadnej z galerii... :( Quote
Ania_i_Kropka Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='Bejotka']Co się stało ze zdjęciami na stronie schroniska? Nie można dostać się do żadnej z galerii... :([/QUOTE] U mnie wszystko działa. Sprawdzałam na dwóch komputerach. Może był jakiś chwilowy problem. Quote
Nutusia Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Pozytywna energia wali od niego tonami!!!! :) Quote
phase Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='Nutusia']Pozytywna energia wali od niego tonami!!!! :)[/QUOTE] :evil_lol: Czasami aż za bardzo :lol: Quote
Bejotka Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='Ania_i_Kropka']U mnie wszystko działa. Sprawdzałam na dwóch komputerach. Może był jakiś chwilowy problem. Aniu - u Ciebie działa, bo albumy są dla Ciebie widoczne, jako użytkownika Google+. Nie każdy jednak, kto odwiedza stronę www schroniska musi być użytkownikiem Google+. Trzeba zmienić widoczność albumów i zmienić im status na albumy publiczne https://support.google.com/picasa/answer/39551?hl=pl Wtedy dostęp do zdjęć będzie miała każda osoba odwiedzająca stronę. Quote
Ania_i_Kropka Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 (edited) [quote name='Bejotka']Aniu - u Ciebie działa, bo albumy są dla Ciebie widoczne, jako użytkownika Google+. Nie każdy jednak, kto odwiedza stronę www schroniska musi być użytkownikiem Google+. Trzeba zmienić widoczność albumów i zmienić im status na albumy publiczne https://support.google.com/picasa/answer/39551?hl=pl Wtedy dostęp do zdjęć będzie miała każda osoba odwiedzająca stronę. [FONT=Calibri][FONT=Calibri] [SIZE=2]Sprawdzałam na komputerach w pracy, na których nie jestem zalogowana jako użytkownik Google+ i było ok. Teraz jestem w drugiej z pracy i widzę fotki. Jak zakładałam albumy ustawiałam je jako publiczne, ale może po zmianie ze zwykłego gogle na gogle + coś się zmieniło. Jak wrócę do domu sprawdzę ustawienia. Teraz nie pamiętam hasła :oops: [/FONT] [FONT=Calibri] Estia pojechała do domku .:multi::multi::multi: Bejotka dzięki za ogłoszenia suni.:buzi: [/FONT] [FONT=Calibri] Nowy domek ma takżePola :multi:[/FONT] [/FONT] Edited October 2, 2013 by Ania_i_Kropka Quote
phase Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 U mnie normalnie wszystko gra ze shroniskowa stronka. Zdjecia widac. Quote
Estia Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='Ania_i_Kropka'][FONT=Calibri][FONT=Calibri] [/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]Estia pojechała do domku .:multi:[/FONT][/FONT]:multi:[FONT=Calibri][SIZE=3][FONT=Calibri]:multi: Bejotka dzięki za ogłoszenia suni.:buzi: [/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [/FONT] :multi::multi::multi: Dziękuję wszystkim którzy pomagali w szukaniu dla Estii domku. Quote
Bejotka Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 (edited) Zapytam o Cheetosa i Drago - czy stały się bardziej kontaktowe, czy przestały już reagować agresją na próby zblizenia się do nich? Coś się zmieniło na lepsze? Bo bym je ogłosiła... P.S. Zagadka zostaje na stałe w dt !! :) Z psiaków, które widnieją na stronie www schroniska do adopcji ogłoszeń jeszcze nie mają: Zefir, Skip, Marcel, Tajfun, Blind, Tekla, Gina, Dżambo, Chałwa, Szalej, Mika, Kajtuś, Zelda, Ułan. No i Cheetos i Drago. Edited October 4, 2013 by Bejotka Quote
Recommended Posts