Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jagoda1 napisał(a):
PILNE!
Z powodu wyjazdu właściciela potrzebny dom dla 2-letniego ratlerka. Jutro będą zdjecia.

Ile jeszcze dramatów spotka psie serduszka z powodu nieodpowiedzialności właścicieli:shake::shake:.

Posted

anciaahk napisał(a):
Ile jeszcze dramatów spotka psie serduszka z powodu nieodpowiedzialności właścicieli:shake::shake:.

`. Ale za to dzisiaj parę piesków znalazło domki!! ;)

Posted

Dzisiaj byłam na spacerku z moim synkiem i spotkałam chłopca z naszym Pikusiem ;)
poznał mnie i się taaaaak cieszył ;)
wypytałam czy jest grzeczny i czy dobrze im z nim, a chłopiec powiedział ze super ;)
exxxxxxxxtra :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
szczęściarz ;) (i jeden i drugi) :loveu:

Posted

Wiktoria (od października 2008r co sobotę w schronisku) , kocha swoją Azę, ostatnio stwierdziła cyt. "Aza myśli ze to ona mnie tak mocno kocha, a tak naprawdę to ja ją kocham bardziej....."

Ewelinka (od października 2008r co sobotę w schronisku) ma kilka swoich ulubionych psów.......
Tutaj szczere rozmowy z Marlejem ;)

Alunia wierna wolontariuszka, jedna z inicjatorek całej Iskierkowej Akcji Schroniskowej ;)
Tutaj ze swoim pupilem Dragonem ;)

Takie bliskie spotkania są bezcenne dla tych psiaków i dzieci, dzieki temu łączy ich niezwykła więź.....

Po spacerach te chwile są najtrudniejsze !!!!!! :shake: :-(
(zresztą to widać po smutnych minach)

Ehhhhh.....................