Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bejotka']Znam Wioletę! Szkoliła mojego psa! Czy to dla niej Glutek????
Jesteśmy w kontakcie telefonicznym, czasem się spotykamy.[/QUOTE]

Tak, odszedł im ich psiak, Norbi i wypatrzyli Glutka na morusku.

Posted

[quote name='Jenny19']Tak, odszedł im ich psiak, Norbi i wypatrzyli Glutka na morusku.[/QUOTE]

Mogę polecić ;) Dobry szkoleniowiec i duże serducho dla psiaków. Od niedawna mieszka w domku, blisko lasów i jezior.
Psy ją uwielbiają :) Mój Jazz za nią szaleje :)
A jak Glutek do innych psów, bo będzie miał baaaardzo liczne towarzystwo :)

Posted (edited)

SCOT
MAJSTER
ZINKA
WANDZIA
CYBORK

i koty:
FRED
IMBIR
TEOFIL

na Alegratce i Tablicy
a także na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, olx.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Majster dodatkowo na "Owczarek w potrzebie".

Edited by Bejotka
Posted

[quote name='Bejotka']To poproszę trochę info o Arnoldzie, Emce, Luksie, Scoobim i Karoli :)[/QUOTE]

Arnold ma ok 4 miesięcy. Jest troszkę nieśmiały i wystraszony, ale szybko przekonuje się do ludzi. Arnold jest wesoły i pełen energii. Chłopak jest łagodny i przyjazny.

Emka to niezwykle urocza i grzeczna sunia. Jest towarzyska i przyjazna. Sunia boi się gwałtownych ruchów. Dobrze dogaduje się z psami. Ma ok 2 lat

Scoobi został oddany przez właściciela z powodu alergii. Ma dopiero ok 10 miesięcy. Jest przestraszony i zdezorientowany nową sytuacją. Jest łagodny i grzeczny. Mieszkał w bloku z dziećmi.

Karola ma ok 4 lat. Sunia kocha ludzi. Gdy tylko wyjdzie z boksu od razu wtula się w człowieka i rozdaje buziaki. Karola pilnie potrzebuje domu i swojego własnego ludzia. Sunia jest grzeczna i spokojna.

Posted (edited)

Jeszcze LUKS!! :) I może kilka słów o Benku? Choć mam tylko 1 fotkę...
Czy mogę Arnolda w ogłoszeniu nazwać Arni? (taki dzieciak i Arnold!?) :)

Edited by Bejotka
Posted (edited)

ARNI
KAROLA
EMKA
SCOOBI

na Alegratce i Tablicy
i na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, olx.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Edited by Bejotka
Posted

W sobotę nowe domki znaleźli: Ringo, Ajaks i Figa :multi:
Wczoraj do domów pojechały: Tank oraz Boni i Claid do wspólnego domu :multi:
Dzisiaj nowy dom znalazł Dulux :multi:

[quote name='Bejotka']Jeszcze LUKS!! :) I może kilka słów o Benku? Choć mam tylko 1 fotkę...
Czy mogę Arnolda w ogłoszeniu nazwać Arni? (taki dzieciak i Arnold!?) :)

Luks to bardzo towarzyski i przyjazny mały łobuz. Psiak jest wesoły i skor do zabawy. Jest małym przytulakiem. Luks nie przepada za psim towarzystwem. Ma niecałe dwa lata.

Benio to spokojny i grzeczny psiak. Jest troszkę wycofany, ale szybko przekonuje się do ludzi. Benio jest wesoły i skory do zabawy. Ma ok 5 lat

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']W sobotę nowe domki znaleźli: Ringo, Ajaks i Figa :multi:
Wczoraj do domów pojechały: Tank oraz Boni i Claid do wspólnego domu :multi:
Dzisiaj nowy dom znalazł Dulux :multi:[/QUOTE]

Ho, ho!! Siedem Szczęśliwych Sztuk!!! :)

Posted (edited)

BENIO
i
LUKS

na Alegratce i Tablicy
oraz na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, olx.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Edited by Bejotka
Posted

Hmm Borys to taka mała energiczna przytulanka, wszędzie go pełno. Bardzo szybko się uczy, bardzo hałaśliwy jest jak coś usłyszy :evil_lol: Jest nieufny troszkę, zdarza mu się wystraszyć czegoś/kogoś. Postanowiłem pokazać wam jak się obecnie miewa ;