Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wieści z domu Faro/Wafelka."
[FONT=Times New Roman]„Witam Panią i dzielę się wspaniałą informacją; Wafel-Farojuż się zaaklimatyzował, jest cudownym kochanym naszym zwierzakiem przyjętym donaszej rodziny przez wszystkich domowników, sprawuje się bardzo dobrze, jestbardzo mądrym i zdyscyplinowanym psem , ma tutaj dużo swobody dużo terenubezpiecznego do wybiegania się no i miłe towarzystwo[/FONT]
[FONT=Times New Roman][sunia-haski] mamy nadzieje żebędzie mu z nami tak dobrze jak nam z nim, jesteśmy bardzo szczęśliwi że jest znami. Jak się okazało to ma bardzo dużo wspólnych cech z naszym ukochanym Rafim, który odszedł od nas w lipcu tego roku i jest podobny fizycznie tylkoumaszczenie inne i trochę większy. [/FONT][FONT=Times New Roman]Wysyłam kilka fotek naszychzwierzaków .[/FONT][FONT=Times New Roman]Serdecznie pozdrawiamy i myślę żebędziemy w kontakcie.”

[/FONT][FONT=Times New Roman]

[/FONT]

Posted

Gama nr ewid. 458/2012 do schroniska trafiła z Alfą i Betą z powodu złego stanu zdrowia opiekuna.
Gama jest z nich najstarsza, ma ok. 11 lat. Okazało się, że bardzo cierpi z powodu starego urazu kręgosłupa. Dzięki darczyńcom, w tym sklepu zoologicznego „Pirania”, jeździ do „Kanvetu” na Redykajny na zabiegi. Sunia czuje się już lepiej. Prosimy o dom dla Gamy, zapewnimy pomoc w leczeniu i rehabilitacji.

Posted

[quote name='Jagoda1']Szczęśliwe psiaki w nowych domach:lol::

Modi, mieszka w Warszawie, adoptowany jako szczeniak, miał być jamnisiem, a wyrósł na dużego jamniora.:crazyeye:
Uparty, zadziorny, indywidualista....ale "jaki on slodki i kochany";)

Mój kochany sąsiad, no taki megajamniczek :)

Posted

[quote name='Jagoda1']Wieści z domu Faro/Wafelka."
[FONT=Times New Roman]„Witam Panią i dzielę się wspaniałą informacją; Wafel-Farojuż się zaaklimatyzował, jest cudownym kochanym naszym zwierzakiem przyjętym donaszej rodziny przez wszystkich domowników, sprawuje się bardzo dobrze, jestbardzo mądrym i zdyscyplinowanym psem , ma tutaj dużo swobody dużo terenubezpiecznego do wybiegania się no i miłe towarzystwo[/FONT]
[FONT=Times New Roman][sunia-haski] mamy nadzieje żebędzie mu z nami tak dobrze jak nam z nim, jesteśmy bardzo szczęśliwi że jest znami. Jak się okazało to ma bardzo dużo wspólnych cech z naszym ukochanym Rafim, który odszedł od nas w lipcu tego roku i jest podobny fizycznie tylkoumaszczenie inne i trochę większy. [/FONT][FONT=Times New Roman]Wysyłam kilka fotek naszychzwierzaków .[/FONT][FONT=Times New Roman]Serdecznie pozdrawiamy i myślę żebędziemy w kontakcie.”

[/FONT][FONT=Times New Roman]

[/FONT]

O mój boże... bardzo się cieszę :) :) :) a rudy kot, zupełnie jak mój Ignac :)

Posted

Bejotka napisał(a):
Bardzo proszę o informacje na temat Kuli i Zuli - mam zdjęcia (dzięki Jagódko), zrobię ogłoszenia.

Kula to ok 12 letnia, duża sunia. Początkowo jest nieśmiała, ale szybko się przekonuje do ludzi. Sunia jest bardzo spokojna i zrównoważona. Jak na swój wiek sunia jest żwawa i zawsze chętna na spacer. Kula jest łagodna i towarzyska

Zula ma ok 5 lat. Jest malutka. Sunia jest bardzo nieśmiała, ale gdy się przekona sama wskakuje na kolana i domaga się głaskania. Sunia nie umie chodzić na smyczy, ale pracujemy nad tym. Zula potrzebuje spokojnego i cierpliwego opiekuna.

Posted (edited)

ZULA
i
KULA

na Alegratce i Tablicy
i na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, olx.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Potrzebne mi info o pieskach: Axel i Walie...
Co z Ząbkiem i Etną? Bo jako jedyne pozostały nieogłoszone... Macie może ich fotki? Jeśli nie to ogłoszę je z tą jedną (ze strony schroniska), tylko potrzebuje parę słów o psiakach.

Edited by Bejotka
Posted

Bejotka napisał(a):

Potrzebne mi info o pieskach: Axel i Walie...
Co z Ząbkiem i Etną? Bo jako jedyne pozostały nieogłoszone... Macie może ich fotki? Jeśli nie to ogłoszę je z tą jedną (ze strony schroniska), tylko potrzebuje parę słów o psiakach.

Axel to ok 4 letni miks ONka jest bardzo towarzyski i przyjazny. Uwielbia pieszczoty i głaskanie. Chłopak jest wesoły i skory do zabawy. Dobrze dogaduje się z psami.

Walie ma ok 2 lat jest łagodny i towarzyski. Jak każdy młodziak jest pełen energii. Uwielbia spacery, jest grzeczny i posłuszny.

Ząbek jest bardzo przestraszony i niestety agresywny ze strachu. Nie daje do siebie podejść, warczy i atakuje. Musimy z nim popracować.

Etna ma tatuaż. Schroniska wraz ze Związkiem Kynologicznym stara się ustalić właściciela suni.

Posted

[FONT=Century Gothic]Nasze Stowarzyszenie „Zwierzyniec św. Franciszka w Olsztynie” w dniu 28.11.2012r. decyzją Sądu Rejonowego w Olsztynie uzyskało status Organizacji Pożytku Publicznego.
Oznacza to, ze możemy przyjmować 1% od podatku na nasze konto.
Nasz KRS 0000355809[/FONT]

Posted (edited)

AXEL
WALIE
i
MISIA

na Alegratce i Tablicy
i na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, olx.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Axel i Walie dodatkowo na "Owczarek w potrzebie"

Edited by Bejotka