Bejotka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Ania_i_Kropka napisał(a):Mucha i Koks mają domy :multi: Super! :) :) Quote
malawaszka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Dziewczyny macie więcej zdjęć i opis Vincenta? Quote
Ania_i_Kropka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='malawaszka']Dziewczyny macie więcej zdjęć i opis Vincenta? Link do ogłoszenia zamieszczonego przez Gazetę Olsztyńską: http://zwierzeta.wm.pl/123917,Ten-psiak-otworzyl-sie-i-przekonal-do-ludzi.html#axzz2D9kGZSU6 Vincent ma ok 3 lat Malawaszka mam prośbę jeśli możesz wstaw na stronę Snupiego. Quote
Jagoda1 Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Wieści z domu Faro/Wafelka." [FONT=Times New Roman]„Witam Panią i dzielę się wspaniałą informacją; Wafel-Farojuż się zaaklimatyzował, jest cudownym kochanym naszym zwierzakiem przyjętym donaszej rodziny przez wszystkich domowników, sprawuje się bardzo dobrze, jestbardzo mądrym i zdyscyplinowanym psem , ma tutaj dużo swobody dużo terenubezpiecznego do wybiegania się no i miłe towarzystwo[/FONT] [FONT=Times New Roman][sunia-haski] mamy nadzieje żebędzie mu z nami tak dobrze jak nam z nim, jesteśmy bardzo szczęśliwi że jest znami. Jak się okazało to ma bardzo dużo wspólnych cech z naszym ukochanym Rafim, który odszedł od nas w lipcu tego roku i jest podobny fizycznie tylkoumaszczenie inne i trochę większy. [/FONT][FONT=Times New Roman]Wysyłam kilka fotek naszychzwierzaków .[/FONT][FONT=Times New Roman]Serdecznie pozdrawiamy i myślę żebędziemy w kontakcie.” [/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
anetek100 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 cudnie sie czyta takie wieści:):):) Quote
Jagoda1 Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Gama nr ewid. 458/2012 do schroniska trafiła z Alfą i Betą z powodu złego stanu zdrowia opiekuna. Gama jest z nich najstarsza, ma ok. 11 lat. Okazało się, że bardzo cierpi z powodu starego urazu kręgosłupa. Dzięki darczyńcom, w tym sklepu zoologicznego „Pirania”, jeździ do „Kanvetu” na Redykajny na zabiegi. Sunia czuje się już lepiej. Prosimy o dom dla Gamy, zapewnimy pomoc w leczeniu i rehabilitacji. Quote
Isadora7 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Jagoda1']Szczęśliwe psiaki w nowych domach:lol:: Modi, mieszka w Warszawie, adoptowany jako szczeniak, miał być jamnisiem, a wyrósł na dużego jamniora.:crazyeye: Uparty, zadziorny, indywidualista....ale "jaki on slodki i kochany";) Mój kochany sąsiad, no taki megajamniczek :) Quote
kaj Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Jagoda1']Wieści z domu Faro/Wafelka." [FONT=Times New Roman]„Witam Panią i dzielę się wspaniałą informacją; Wafel-Farojuż się zaaklimatyzował, jest cudownym kochanym naszym zwierzakiem przyjętym donaszej rodziny przez wszystkich domowników, sprawuje się bardzo dobrze, jestbardzo mądrym i zdyscyplinowanym psem , ma tutaj dużo swobody dużo terenubezpiecznego do wybiegania się no i miłe towarzystwo[/FONT] [FONT=Times New Roman][sunia-haski] mamy nadzieje żebędzie mu z nami tak dobrze jak nam z nim, jesteśmy bardzo szczęśliwi że jest znami. Jak się okazało to ma bardzo dużo wspólnych cech z naszym ukochanym Rafim, który odszedł od nas w lipcu tego roku i jest podobny fizycznie tylkoumaszczenie inne i trochę większy. [/FONT][FONT=Times New Roman]Wysyłam kilka fotek naszychzwierzaków .[/FONT][FONT=Times New Roman]Serdecznie pozdrawiamy i myślę żebędziemy w kontakcie.” [/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT] O mój boże... bardzo się cieszę :) :) :) a rudy kot, zupełnie jak mój Ignac :) Quote
Doma17 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Dżina ma się dobrze w nowym domku. Sunia jest cudowna jest w trakcie szkolenia ze swoją nową Panią. :D Quote
Bejotka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Czy ktoś ma fotki piesków: Axel, Kula, Zula, Regi, Walie, Boston ? Quote
Bejotka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Bardzo proszę o informacje na temat Kuli i Zuli - mam zdjęcia (dzięki Jagódko), zrobię ogłoszenia. Quote
Ania_i_Kropka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Bejotka napisał(a):Bardzo proszę o informacje na temat Kuli i Zuli - mam zdjęcia (dzięki Jagódko), zrobię ogłoszenia. Kula to ok 12 letnia, duża sunia. Początkowo jest nieśmiała, ale szybko się przekonuje do ludzi. Sunia jest bardzo spokojna i zrównoważona. Jak na swój wiek sunia jest żwawa i zawsze chętna na spacer. Kula jest łagodna i towarzyska Zula ma ok 5 lat. Jest malutka. Sunia jest bardzo nieśmiała, ale gdy się przekona sama wskakuje na kolana i domaga się głaskania. Sunia nie umie chodzić na smyczy, ale pracujemy nad tym. Zula potrzebuje spokojnego i cierpliwego opiekuna. Quote
Bejotka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 To jeszcze napisz Aniu o Axelu i Walie'm... Quote
Bejotka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 (edited) ZULA i KULA na Alegratce i Tablicy i na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, olx.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Potrzebne mi info o pieskach: Axel i Walie... Co z Ząbkiem i Etną? Bo jako jedyne pozostały nieogłoszone... Macie może ich fotki? Jeśli nie to ogłoszę je z tą jedną (ze strony schroniska), tylko potrzebuje parę słów o psiakach. Edited November 28, 2012 by Bejotka Quote
wykrywka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Cudowna jest Kula. Zaciskam kciuki :kciuki:, żeby znalazł się Ten co "przytuli wielką Kulę do serca..." Quote
magdola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Wiem, że i Wy potrzebujecie pieniędzy z bazarku, więc musicie tu być: http://www.dogomania.pl/forum/thread...a-Do-06-12-12r Ps. Prosze nie wchodzić w sygnaturke dla uczciwych! Quote
megi007 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Do schroniska wróciła Misia :( https://picasaweb.google.com/106570111011619669752/WNowymDomu?authkey=Gv1sRgCPzTkvD2756KsQE#5799238158106531746 Quote
Bejotka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 megi007 napisał(a):Do schroniska wróciła Misia :( :( Czy wiadomo dlaczego? Quote
megi007 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Warczała na dziecko i nie dawała mu się głaskać... Quote
Ania_i_Kropka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Bejotka napisał(a): Potrzebne mi info o pieskach: Axel i Walie... Co z Ząbkiem i Etną? Bo jako jedyne pozostały nieogłoszone... Macie może ich fotki? Jeśli nie to ogłoszę je z tą jedną (ze strony schroniska), tylko potrzebuje parę słów o psiakach. Axel to ok 4 letni miks ONka jest bardzo towarzyski i przyjazny. Uwielbia pieszczoty i głaskanie. Chłopak jest wesoły i skory do zabawy. Dobrze dogaduje się z psami. Walie ma ok 2 lat jest łagodny i towarzyski. Jak każdy młodziak jest pełen energii. Uwielbia spacery, jest grzeczny i posłuszny. Ząbek jest bardzo przestraszony i niestety agresywny ze strachu. Nie daje do siebie podejść, warczy i atakuje. Musimy z nim popracować. Etna ma tatuaż. Schroniska wraz ze Związkiem Kynologicznym stara się ustalić właściciela suni. Quote
Jagoda1 Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 [FONT=Century Gothic]Nasze Stowarzyszenie „Zwierzyniec św. Franciszka w Olsztynie” w dniu 28.11.2012r. decyzją Sądu Rejonowego w Olsztynie uzyskało status Organizacji Pożytku Publicznego. Oznacza to, ze możemy przyjmować 1% od podatku na nasze konto. Nasz KRS 0000355809[/FONT] Quote
Bejotka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 (edited) AXEL WALIE i MISIA na Alegratce i Tablicy i na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, olx.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Axel i Walie dodatkowo na "Owczarek w potrzebie" Edited November 29, 2012 by Bejotka Quote
Recommended Posts