Jagoda1 Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 mrowkax napisał(a):a moge prosic wiecej info o maly pregowanym ?? i jeszcze jakies foteczki jak mozna :) Szczeniaki juz waża ok.6 kg, to będą duże psiaki. Quote
rita60 Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-BjXOJLXOTfE/T5lgAwT6EwI/AAAAAAAACMw/qWPsqZcqoA0/s800/IMG_1090.JPG Tej malizny nikt nie szuka ? Quote
Bejotka Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 rita60 napisał(a):Tej malizny nikt nie szuka ? Wyżej Jagódka pisała, że został oddany, prawdopodobnie po śmierci właściciela. Quote
Bejotka Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 (edited) BETSY GABI PRIMO FUNCIK na Tablicy i Alegratce oraz na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Edited April 28, 2012 by Bejotka Quote
Ania_i_Kropka Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Dzisiaj nowy dom znalazły dwa maluszki i Rino. :multi: Funcik w większym boksie zmienił się. Sam podbiega do krat i merda ogonkiem. Funcik jest grzecznym domowym psiakiem. Quote
Jagoda1 Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Dzisiaj w swoim domu nocuje Bruno (ten młodszy), Państwo pożegnali niedawno sunie ze schroniska. W domu sa 4 koty, Monika bardzo szczegółowo opowiedziała o chłopaku, pokazała, ze z kotami musiał byc zaprzyjaźniony. Brunciu, będzie dobrze! Quote
Confess Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Bruno będzie miał na prawdę dobrze , poza tym będziemy sąsiadami więc na bieżąco będę mogła oglądać jego szczęście :) Z 4 kotami zaprzyjaźnił się od pierwszej chwili, w samochodzie jechał bez prblemu ( na kolanach u swojej nowej pani :) ) Powodzenia rudzielcu! Wykorzystaj swoją szansę!::):):):multi: Quote
Bejotka Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Dostałam dziś maila od osoby, która Freddiemu zrobiła wydarzenie na FB i dodała psiaka na stronę beaglomaniaczą :) Drugi mail był od Pana Sebastiana, który chce adoptować Nutę. Będzie dzwonił. Quote
natalia_aa Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Sasha pozdrawia z Gdyni dotychczasowych opiekunów ;) Chłopak dzisiaj (a właściwie wczoraj) szczęśliwie dojechał do domu tymczasowego u Ady. Nieco monotonnie, ale w ruchu mój aparat nie ogarniał tematu już zupełnie ;) Uśmiechnięty Sasha Sasha kontra piłeczka Quote
natalia_aa Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Sasha vs ludzie ;) Z ciocią Adą ;) Z ciocią blondyną Quote
natalia_aa Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 I ostatnie ;) Z ciocią Eweliną Z Agatą ;) Quote
Confess Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Myślę, że Sasha czuje się teraz jak w psim raju xD Kurcze... czego chcieć więcej??:):):) Quote
phase Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 To się udało chłopakowi, widać że zadowolony, super! :) Quote
malawaszka Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 hahah jaki rozanielony :lol: tyyyle kobiet wokół niego skacze i po brzuszysku mizia :loveu: miał farta!!!! a ja się przypominam i BŁAGAM o fotki BOJI :modla: Quote
Jagoda1 Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 :Rose:Bardzo dziękujemy wszystkim za psi raj dla Sashy/Wojtusia:). Nareszcie szczęśliwy! Quote
dessiak Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Tak, dziękujemy za domek dla Wojtusia. Widać, że jest szczęśliwy :D Freddie będzie adoptowany przez bardzo fajne, młode małżeństwo z dużymi córami. Alę proszę na razie o nie zdejmowanie ogłoszeń, dopiero jak umowa będzie podpisana. Państwo znają rasę, mieli wcześnie inne psiaki. Freddie bardzo ich polubił. Są z Olsztyna i psiak będzie mieszkał w domku z ogródkiem. Czy Schronisko będzie w środę czynne w normalnych godzinach? Bo chcę przyjechać z Panią podpisać umowę. No i czy muszę przyjechać tam z psem? Bo to będzie dla niego stres. Pytam, bo to mój pierwszy tymczas... więc się nie orientuję. Quote
anetek100 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 nie no rewelacja z tym Wojciechem:)ale ma szczęście chlopak:) należało mu się super:) Quote
Nutusia Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Nie wytrzymam - pies zabójca w damskich objęciach! :) SUPER! Quote
Jagoda1 Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 dessiak napisał(a):Tak, dziękujemy za domek dla Wojtusia. Widać, że jest szczęśliwy :D Freddie będzie adoptowany przez bardzo fajne, młode małżeństwo z dużymi córami. Alę proszę na razie o nie zdejmowanie ogłoszeń, dopiero jak umowa będzie podpisana. Państwo znają rasę, mieli wcześnie inne psiaki. Freddie bardzo ich polubił. Są z Olsztyna i psiak będzie mieszkał w domku z ogródkiem. Czy Schronisko będzie w środę czynne w normalnych godzinach? Bo chcę przyjechać z Panią podpisać umowę. No i czy muszę przyjechać tam z psem? Bo to będzie dla niego stres. Pytam, bo to mój pierwszy tymczas... więc się nie orientuję. We srodę schroniska jest czynne, spotkamy się, ja tez wybieram się. Psiak powinien przyjechać, bo jest sprawdzany chip identyfikacyjny, dla pewniości:). Quote
dessiak Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Dziękuję za informację. To jeśli nic się nie zmieni będę jutro w Schronisku z Freddiem i jego nową panią :) Quote
Recommended Posts