Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Będzie dzwoniła rodzinka w sprawie Alwaro. Pytali o jego zdrowie (łapka) i o stosunek do dzieci. Bardzo im się psiak podoba, chcą go adoptować, ale mało informacji było w ogłoszeniu - zadzwonią po nie :)

Posted

Bejotka napisał(a):
Będzie dzwoniła rodzinka w sprawie Alwaro. Pytali o jego zdrowie (łapka) i o stosunek do dzieci. Bardzo im się psiak podoba, chcą go adoptować, ale mało informacji było w ogłoszeniu - zadzwonią po nie :)

Alvaro czeka kolejny zabieg....

Posted

dessiak napisał(a):
Freddie ma juz nowy dom. Od dzisiaj jest u nowych właścicieli. Bejotka, dziękuję za ogłoszenia :)

Na zdrówko Freddiemu! :)

Posted

Dostałam maila do Darii, która, przyjmowała na dt psiaki w typie border collie.
Kto pamięta Bustera?:lol:

"Witam!
W załączniku przesyłam zdjęcia z nowego domu Busterka (który był u nas w dt). Jak widać uśmiech od ucha do ucha :-) Bardzo jestem zadowolona z jego domu. Właścicielka przesyła mi fotki regularnie i utrzymuje
kontakt. A swoją drogą Buster to naprawdę wyjątkowy pies- to psi ideał, zapatrzony w człowieka, bezkonfliktowy...aż łezka w oku się kręci. Cieszę się, że udało się tak z tym domkiem i że jest w
Olsztynie."

Posted

Długo nie pomieszkał... Od października... :( A pisał jego opiekun, że tak wszystko fajnie... Tu, na forum...
Czy jest coś, co powinnam dopisać w ogłoszeniu? Co było powodem powrotu Brutuska do schroniska?

Posted (edited)

BRUTUS

a Tablicy i Alegratce
i na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Edited by Bejotka
Posted

Bejotka napisał(a):
Długo nie pomieszkał... Od października... :( A pisał jego opiekun, że tak wszystko fajnie... Tu, na forum...
Czy jest coś, co powinnam dopisać w ogłoszeniu? Co było powodem powrotu Brutuska do schroniska?

...jeżeli po takim czasie oddają psa, bo jest 15 powodów różnego typu, to nalezy podchodzić z dystansem.

Posted

Morusowi w sobotę zrobię więcej zdjęć lepszej jakości, ostatnio chłopak był taki energiczny i radosny, że ciężko było za nim nadążyć ;))

Dusi oczko ma się już całkiem dobrze, myślę, że spokojnie można już damę ogłosić.

Zgodnie z tradycją, Ania poda więcej informacji ;)

Posted

Bejotka napisał(a):

Ania rozmawiała z Panem z Olsztyna, bedzie miał psiak odwiedziny w schronisku.