Bejotka Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Będzie dzwoniła rodzinka w sprawie Alwaro. Pytali o jego zdrowie (łapka) i o stosunek do dzieci. Bardzo im się psiak podoba, chcą go adoptować, ale mało informacji było w ogłoszeniu - zadzwonią po nie :) Quote
Jagoda1 Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Bejotka napisał(a):Będzie dzwoniła rodzinka w sprawie Alwaro. Pytali o jego zdrowie (łapka) i o stosunek do dzieci. Bardzo im się psiak podoba, chcą go adoptować, ale mało informacji było w ogłoszeniu - zadzwonią po nie :) Alvaro czeka kolejny zabieg.... Quote
dessiak Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Freddie ma juz nowy dom. Od dzisiaj jest u nowych właścicieli. Bejotka, dziękuję za ogłoszenia :) Quote
Bejotka Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 dessiak napisał(a):Freddie ma juz nowy dom. Od dzisiaj jest u nowych właścicieli. Bejotka, dziękuję za ogłoszenia :) Na zdrówko Freddiemu! :) Quote
Ania_i_Kropka Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nowe domki maja Atlas, Dżasper ten kudłaty i pręgowany ,maluch. :multi: Wieczorem wstawię fotki z ostatniej soboty Quote
Jagoda1 Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Dostałam maila do Darii, która, przyjmowała na dt psiaki w typie border collie. Kto pamięta Bustera?:lol: "Witam! W załączniku przesyłam zdjęcia z nowego domu Busterka (który był u nas w dt). Jak widać uśmiech od ucha do ucha :-) Bardzo jestem zadowolona z jego domu. Właścicielka przesyła mi fotki regularnie i utrzymuje kontakt. A swoją drogą Buster to naprawdę wyjątkowy pies- to psi ideał, zapatrzony w człowieka, bezkonfliktowy...aż łezka w oku się kręci. Cieszę się, że udało się tak z tym domkiem i że jest w Olsztynie." Quote
Bejotka Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Pamiętam Busterka!! Pisałam z Darią o nim. Świetnie, że znalazł dom :) Brutus??!! Czy to ten sam Brutus, który był adoptowany? Wrócił? Quote
Bejotka Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Długo nie pomieszkał... Od października... :( A pisał jego opiekun, że tak wszystko fajnie... Tu, na forum... Czy jest coś, co powinnam dopisać w ogłoszeniu? Co było powodem powrotu Brutuska do schroniska? Quote
Bejotka Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 (edited) BRUTUS a Tablicy i Alegratce i na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Edited May 4, 2012 by Bejotka Quote
Jagoda1 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Bejotka napisał(a):Długo nie pomieszkał... Od października... :( A pisał jego opiekun, że tak wszystko fajnie... Tu, na forum... Czy jest coś, co powinnam dopisać w ogłoszeniu? Co było powodem powrotu Brutuska do schroniska? ...jeżeli po takim czasie oddają psa, bo jest 15 powodów różnego typu, to nalezy podchodzić z dystansem. Quote
Bejotka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Przy ostrym słońcu stosujta Cioteczki korekcję ekspozycji, bo jara Wam fotki... :) Quote
Bejotka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 O tu piękne, nie przejarane :) Czy Dusię można już ogłaszać? Jak jej oczko? Jeśli ogłaszamy to proszę o trochę informacji o suni. Quote
Confess Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Morusowi w sobotę zrobię więcej zdjęć lepszej jakości, ostatnio chłopak był taki energiczny i radosny, że ciężko było za nim nadążyć ;)) Dusi oczko ma się już całkiem dobrze, myślę, że spokojnie można już damę ogłosić. Zgodnie z tradycją, Ania poda więcej informacji ;) Quote
Jagoda1 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Bejotka napisał(a):Będzie dzwoniła rodzinka w sprawie Alwaro. Pytali o jego zdrowie (łapka) i o stosunek do dzieci. Bardzo im się psiak podoba, chcą go adoptować, ale mało informacji było w ogłoszeniu - zadzwonią po nie :) Ania rozmawiała z Panem z Olsztyna, bedzie miał psiak odwiedziny w schronisku. Quote
Recommended Posts