Bejotka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 (edited) Proszę o info o pieskach: Flapi, Florek, Izzi, Mora. Edited April 22, 2012 by Bejotka Quote
Bejotka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Napisze mi ktoś o tych psiakach słów kilka? Jak Ania nie ma czasu to może Monika? :) Quote
Ania_i_Kropka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Bejotka napisał(a):Napisze mi ktoś o tych psiakach słów kilka? Jak Ania nie ma czasu to może Monika? :) Już jestem :lol: Flapi ma ok 4 lat. Dotychczas mieszkał w bloku. Psiak jest energiczny i wesoły. Jest towarzyski i przyjazny. Nie przepada za psim towarzystwem. Florek ma ok 7-8 lat. Jest nieśmiały i wystraszony. Nie potrafi odnaleźć się w schronisku. Florek potrzebuje pilnie domku i własnego człowieka Na spacerach Florek jest grzeczny. Izzi to 10 miesięczna bardzo wesoła i towarzyska sunia. Mała ma niespożyte pokłady energii. Sunia kocha wszystkich i wszystko. Mora ma ok 2 lat. początkowo jest nieśmiała, ale jak kogoś pozna i zaufa pokazuje jaka jest naprawdę. Sunia jest energiczna i skora do zabawy. Quote
Ania_i_Kropka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Kilka fotek z soboty: Bingo i Łatek: Ludwik: Quote
Ania_i_Kropka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Juan: Vega: Psiaki z "dużego wybiegu" : Józia: Quote
Ania_i_Kropka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Berys: Dwaj mali bracia porzuceni na przystanku: Quote
Ania_i_Kropka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Zenon ( dostał kość do gryzienia i za nic nie chciał się ruszyć z legowiska):lol: Quote
Bejotka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 (edited) A Zenusia i braciszków nie ogłaszamy? Edited April 23, 2012 by Bejotka Quote
Bejotka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 (edited) FLAPI FLOREK IZZI MORA na Tablicy i Alegratce i na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Edited April 26, 2012 by Bejotka Quote
Ania_i_Kropka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Bejotka napisał(a):A Zenusia i braciszków nie ogłaszamy? Ogłaszamy:lol: Zanuś to ok roczny jamnikowaty chłopczyk. Trafił do schroniska po wypadku. Miał połamaną tylną łapkę. Zenon potrzebuje czasu żeby zaufać. W stosunku do obcych jest agresywny. Jeśli komuś zaufa nie odstępuje go na krok. Przytula się i domaga głaskania. Braciszkowie mają ok 8 tyg. Wyrosną na duże psiaki. Są przerażeni nową sytuacja, ale u kochających ludzi szybko zamienią się w wesołych i ciekawskich łobuziaków. Quote
Bejotka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Zapisałam sobie informacje o nich. Zróbcie, proszę pięknym braciom fotki przy najbliższej okazji. Zenek też mógłby mieć lepsze - jak już zejdzie z posłania :-D Piękny jamnior :) (Nie byłam pewna, czy Florek jest mały, bo nie miałam na fotkach żadnego punktu odniesienia... Malutki?) Quote
Confess Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Bejotka napisał(a): (Nie byłam pewna, czy Florek jest mały, bo nie miałam na fotkach żadnego punktu odniesienia... Malutki?) Florek jest średniej wielkości , . To chudziutki , drobniutki i przestraszony chłopczyk. Quote
Bejotka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Czy bracia mają jakieś imiona? Wyrosną chyba na dość duże psy? Jeśli są bezimienne to może: Hasim i Hassan? Quote
Recommended Posts