Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo sie ciesze ze Bono jedzie do Mosii :loveu:

moze ktos wystawi allegro cegielkowe to sie zbierze cosik :cool3: u mnie w pracy rozsylam cegielkowe i zawsze cos kupują ;) ja tez :cool3:

Posted

[quote name='mosii'];)
maciaszek, zdecydowanie wole aby zbiórkę pieniędzy ktos koordynował a mnie przelewał ustaloną kwote,[/quote]Tak właśnie myślałam ;) Tak to zrobimy.
Podaj mi proszę na PW adres, żebym w razie czego mogła go komuś przekazać, gdyby np. chciał podesłać karmę albo cuś :).

Posted

;)
maciaszek, zdecydowanie wole aby zbiórkę pieniędzy ktos koordynował a mnie przelewał ustaloną kwote,

jeszcze nie mam info kiedy rottek jedzie do nowego domu. jak bede cos wiedziec od razu dam znać

Posted

[B]Jaco-placo[/B], co z wynikami? Możesz tu wkleić ich zdjęcie/skan?

W pierwszym poście zamieszczę rozliczenie. Wpłynęły już pierwsze wpłaty z bazarku (co niektórzy wpłacili więcej :loveu: :multi: Bardzo dziękuję :loveu:!).
[B]Ab-agnieszko[/B], rozumiem, że Twoja cudowna :loveu: deklaracja jest aktualna, tak?

Posted

Cholesterol calkowity 247mg/dl,norma 108-300mg/dl.
TSH poniżej 0,005Ul/ml norma<0,5ng/ml
FT3 5,85 pmol/l norma 3.7-9.2 pmol/l
FT4 20,71 pmol/l norma 7,7-47,6 pmol/l
Wszystko w normie tylko to tsh nie wiem czy jest dobre.

Posted

[quote name='maciaszek'][B]Jaco-placo[/B], co z wynikami? Możesz tu wkleić ich zdjęcie/skan?

W pierwszym poście zamieszczę rozliczenie. Wpłynęły już pierwsze wpłaty z bazarku (co niektórzy wpłacili więcej :loveu: :multi: Bardzo dziękuję :loveu:!).
[B]Ab-agnieszko[/B], rozumiem, że Twoja cudowna :loveu: deklaracja jest aktualna, tak?[/quote]
Oczywiscie ze aktualna. Czekam az ustalicie do kogo beda przelewane pieniazki.

Posted

[B]Jaco-placo[/B], wyglądana to, że białas ma zdrową tarczycę.
A rozmawiałeś może z wetem na Kosodrzewiny jaka jest jego diagnoza? Dobrze by było wiedzieć co tak naprawdę dolega Bono...

[quote name='ab-agnieszka']Oczywiscie ze aktualna. Czekam az ustalicie do kogo beda przelewane pieniazki.[/quote]Wygląda na to, że do mnie :). Jak coś służę numerem konta.
Dzięki :loveu:.

Posted

Atopowe zapalenie skóry? To chyba nieciekawie, prawda? To trudne do leczenia, bo trudno znaleźć uczulającą przyczynę...
Tu jest ciekawy artykuł: [url]http://amstaffs.prv.pl/strony/zdrowie/azs.htm[/url]

Posted

[quote name='maciaszek'][B]Jaco-placo[/B], wyglądana to, że białas ma zdrową tarczycę.
A rozmawiałeś może z wetem na Kosodrzewiny jaka jest jego diagnoza? Dobrze by było wiedzieć co tak naprawdę dolega Bono....[/quote]
ja dzis rozmawiałam, wg weta Bono ma atopowe zapalenie skóry i alergię. tarczycę ma zdrową.

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Musi byc tylko lepiej.[/quote]I tego się trzymajmy! :)

Ab-agnieszko, na poprzedniej stronie odpowiedziałam na Twoje pytanie dot. zbiórki pieniędzy. Mój post przeskoczył nad Twój.