Frytela Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='tina i irish'][URL]http://www.e-corgi.pl/dogo/hn/71.jpg[/URL] piękne zdjęcia z zabaw i te jesienne:)[/QUOTE] pszydkie :lol::lol: [quote name='wiska']jakie tam srednie!!?? super! :D no i od razu widac jak corgi dominuja haszczaka haha[/QUOTE] Oj corgi tak, to takie diabeły :evil_lol::evil_lol: Alez to nie haszczak - to wredno-słodka mieszanka haszczaka z mamutem :evil_lol::evil_lol: [quote name='Asiaczek']Hahaha:evil_lol: [URL]http://www.e-corgi.pl/dogo/hn/75.jpg[/URL] Pzdr.[/QUOTE] Dooopka :lol: A tak btw Chilli nareszcie dostała cieczke. Co prawda nie jestem pewna jak bedzie sie zachowywac w poznaniu.... Quote
bety Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ooooooooo ile fotek i to jakich fajnych. :lol: Pzdr Quote
Avaloth Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 zdjęcia :loveu: wiesz co, wpuszczasz psy na tory, jeszcze Kokosowi każdesz tam stać, a jakby pociąg nadjechał ?:mad: moja Chilli :loveu: z każdym zdjęciem podoba mi się coraz bardziej :D właśnie miałam pytać jak jedyny niecorg w twoim stadzie żyje:eviltong: ale widzę że żyje, więc nie jest źle :diabloti: a Fryta w domu siedziała ? miziana dla psów :loveu: Quote
wiska Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 w tym roku sie nigdzie juz nie wybieramy bo i tak bylaby dalej w puppy'sach poza tym musimy pocwiczyc ustawianie sie no i chodzenie na napietej ringowce :) od stycznie chce juz byc czesto na wystawach bo mam ambicje na ml champ PL :D Quote
Frytela Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Iś & Chester']zdjęcia :loveu: wiesz co, wpuszczasz psy na tory, jeszcze Kokosowi każdesz tam stać, a jakby pociąg nadjechał ?:mad: moja Chilli :loveu: z każdym zdjęciem podoba mi się coraz bardziej :D właśnie miałam pytać jak jedyny niecorg w twoim stadzie żyje:eviltong: ale widzę że żyje, więc nie jest źle :diabloti: a Fryta w domu siedziała ? miziana dla psów :loveu:[/QUOTE] Na tych torach pociagi pojawiaja sie o 6, 7, 10, 15 i 18 :evil_lol: Mamutowa paskuda sobie doskonale daje rade, corgi ustawia po kątach :lol: Frytka była z tatą w pracy... :roll: jak zawsze z reszta... :eviltong: Quote
Frytela Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='wiska']w tym roku sie nigdzie juz nie wybieramy bo i tak bylaby dalej w puppy'sach poza tym musimy pocwiczyc ustawianie sie no i chodzenie na napietej ringowce :) od stycznie chce juz byc czesto na wystawach bo mam ambicje na ml champ PL :D[/QUOTE] Taka rasa, i tak ładna suczka wiec myśle ze problemów nie będzie :cool3::cool3: Quote
Frytela Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 W poznaniu ruda dosk, 1/2 cwc i r.cacib!!!! Ale znowu, znowu!! się w ruchu nie pokazala... nie wiem co z nia zrobic zeby chciala pokazac jak naprawde się ruszac potrafi... Quote
wiska Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 super! U nas na obiedience to swietnie sie sprawsza gotowana prega wolowa :D no illy tez na to wystawialam ...moze chillusi to tez posmakuje? hihi :D :) Quote
Frytela Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 ona jak stoi to wszystko dziala praktycznie. w ruchu na nic uwagi nie zwraca patrzy sie przed siebie i ma w dupie to co do niej mówie... :p Quote
M&S Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Frytela']W poznaniu ruda dosk, 1/2 cwc i r.cacib!!!! Ale znowu, znowu!! się w ruchu nie pokazala... nie wiem co z nia zrobic zeby chciala pokazac jak naprawde się ruszac potrafi...[/QUOTE] [B]GRATULACJE :multi::multi::multi:[/B] ....nauczy się wszystkiego, jeszcze młoda jest ;):lol: A. Quote
Frytela Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Maks i Spark'][B]GRATULACJE :multi::multi::multi:[/B] ....nauczy się wszystkiego, jeszcze młoda jest ;):lol: A.[/QUOTE] No to teraz to co powiem nie jest pocieszające :evil_lol: Ona z wiekiem coraz gorzej sie pokazuje, menda jedna :eviltong: W przyszlym roku dzieci i chcialam ja jeszcze powystawiac ale to zadna frajda z ta bestią :evil_lol: Quote
Avaloth Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 gratki :loveu: nauczy się kiedyś może .. ale i tak zdobywa dużo rzeczy więc nie narzekaj :eviltong: Quote
Frytela Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Może... kocham to słowo :evil_lol: Quote
Frytela Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 [url]http://www.psy24.pl/2553-welsh-corgi-Pembrokebr-.html[/url] :razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz: Świńska grypa mnie dopadła :evil_lol::evil_lol: nie no żart, ale nie czułam się najlepiej w czwartek moja temperatura mniej wiecej tak wyglądała: 7.00 - 38.5 15.00 - 38 17.00 - 39.4 :crazyeye::crazyeye: jak sie przebudzilam o tej siedemnastej myślałam że już umarłam i wrzucili mnie do piekła :evil_lol::evil_lol: Teraz temperatura waha mi się do max 36.8. Trochę boli mnie gardło i tyle.... Quote
Asiaczek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Frytela']W poznaniu ruda dosk, 1/2 cwc i r.cacib!!!! Ale znowu, znowu!! się w ruchu nie pokazala... nie wiem co z nia zrobic zeby chciala pokazac jak naprawde się ruszac potrafi...[/QUOTE] Brawo - za oceny!:lol: I jeżeli mała nie chciała się pokazac, to i tak duuuuże gratki za osiągi.:lol: [quote name='Frytela'][URL]http://www.psy24.pl/2553-welsh-corgi-Pembrokebr-.html[/URL] :razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz: Świńska grypa mnie dopadła :evil_lol::evil_lol: nie no żart, ale nie czułam się najlepiej w czwartek moja temperatura mniej wiecej tak wyglądała: 7.00 - 38.5 15.00 - 38 17.00 - 39.4 :crazyeye::crazyeye: jak sie przebudzilam o tej siedemnastej myślałam że już umarłam i wrzucili mnie do piekła :evil_lol::evil_lol: Teraz temperatura waha mi się do max 36.8. Trochę boli mnie gardło i tyle....[/QUOTE] I jak z samopoczuciem? Pzdr. Quote
Frytela Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Asiaczek']Brawo - za oceny!:lol: I jeżeli mała nie chciała się pokazac, to i tak duuuuże gratki za osiągi.:lol: [/QUOTE] Ona chyba jeszcze nigdy nie pokazaa tego co potrafi, maupa :evil_lol: Dzieki :) [quote name='Asiaczek'] I jak z samopoczuciem? Pzdr.[/QUOTE] Samopoczucie bardzo dobrze ;) Tylko katar nieszczesny sie pojawil... ;/ Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Oj, no to juz tylko mogę polecić chusteczki jednorazowe:evil_lol:... Pzdr. Quote
Frytela Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [quote name='Asiaczek']Oj, no to juz tylko mogę polecić chusteczki jednorazowe:evil_lol:... Pzdr.[/QUOTE] No nie opuszczają mnie na krok :evil_lol: A teraz napisze coś o piesach. Generalnie nic nowego, nic ciekawego się nie dzieje. Psioki latają, biegają, skaczą szaleją, zabijają niewinne patyki, butelki, szczotki. Butów nie ruszają :evil_lol: Chilli w tej chwili ma świetny włos, oby utrzymal się jak najdłużej... mam ochote jechać do wilna w marcu, ale ona coś czuje ze zacznie mi sie wtedy sypać... no będziemy kombinować :evil_lol: Kokos chudy, jeść nie chce, karma mu nie pasi i koniec. Paskuda jedna. Frytka jak zawsze żołądek ma olbrzymi więc je ile wlezie, nie raz zapominałam ze gdzies w misce stoi jedzenie, fryta to wykorzystywala i sie trochę zaokrągliła ;) Quote
Asiaczek Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Czyli rzeczywiście u Ciebie wsio po staremu. Czyli tak jak u wszystkich... A jak Dogo względem Ciebie? Wszystko działa? pzdr. Quote
wiska Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Tez mialam !! 39,5C :D zdrowia!! edit: Czy zaplacili ci za zdj i artykul na tym serwisie?? Bo mi jak im foty( i napisalam,ze potem artykul) przeslalam to sie tylko poprosili wpisac na liste hodowli a nic o kasie nie mowili a na tym mi najbardziej zalezalo :lol: Quote
Frytela Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Asiaczek: Odechciewa mi sie na to dogo wchodzić, bardzo ale to bardzo mnie denerwuje, jest okropne... :/ Wiska: Oni kasy nie dają, ale masz możliwość umieszczenia pełnej informacji o hodowli na tym portalu na zawsze. Normalnie za rok to 350 zł... Quote
Asiaczek Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ale np. dzisiaj DGM działa jak nalezy:) Pzdr. Quote
Avaloth Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 ja cały czas na tym dogo postów edytować nie mogę.. działało przez kilka dni, a teraz z powrotem nic. i kolor mnie wkurza. ale trzeba żyć xd może jakieś zdjęcia rudych wredot ? i tej brązowo jakiejśtam xD i husko-malamuta :D Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Iś & Chester']ja cały czas na tym dogo postów edytować nie mogę.. działało przez kilka dni, a teraz z powrotem nic. i kolor mnie wkurza. ale trzeba żyć xd może jakieś zdjęcia rudych wredot ? i tej brązowo jakiejśtam xD i husko-malamuta :D[/QUOTE] Oj, tak! Oj, tak! POPIERAM!!! Pzdr. Quote
Frytela Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Niestety nic nie mam :oops::oops: Nie miałam kiedy zabrać aparat ze sobą na spacer. Mam tylko jedną nową fote Frytki. Nie jest najlepsza, ale świeższa niż np to co mam na stronie ;) [IMG]http://i47.tinypic.com/o5x6oy.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts