Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tina i irish'][URL]http://www.e-corgi.pl/dogo/hn/71.jpg[/URL] piękne zdjęcia z zabaw i te jesienne:)[/QUOTE]

pszydkie :lol::lol:

[quote name='wiska']jakie tam srednie!!?? super! :D
no i od razu widac jak corgi dominuja haszczaka haha[/QUOTE]

Oj corgi tak, to takie diabeły :evil_lol::evil_lol: Alez to nie haszczak - to wredno-słodka mieszanka haszczaka z mamutem :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Hahaha:evil_lol:
[URL]http://www.e-corgi.pl/dogo/hn/75.jpg[/URL]

Pzdr.[/QUOTE]

Dooopka :lol:

A tak btw Chilli nareszcie dostała cieczke. Co prawda nie jestem pewna jak bedzie sie zachowywac w poznaniu....

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjęcia :loveu:
wiesz co, wpuszczasz psy na tory, jeszcze Kokosowi każdesz tam stać, a jakby pociąg nadjechał ?:mad:
moja Chilli :loveu: z każdym zdjęciem podoba mi się coraz bardziej :D
właśnie miałam pytać jak jedyny niecorg w twoim stadzie żyje:eviltong: ale widzę że żyje, więc nie jest źle :diabloti:
a Fryta w domu siedziała ?
miziana dla psów :loveu:

Posted

w tym roku sie nigdzie juz nie wybieramy bo i tak bylaby dalej w puppy'sach poza tym musimy pocwiczyc ustawianie sie no i chodzenie na napietej ringowce :) od stycznie chce juz byc czesto na wystawach bo mam ambicje na ml champ PL :D

Posted

[quote name='Iś & Chester']zdjęcia :loveu:
wiesz co, wpuszczasz psy na tory, jeszcze Kokosowi każdesz tam stać, a jakby pociąg nadjechał ?:mad:
moja Chilli :loveu: z każdym zdjęciem podoba mi się coraz bardziej :D
właśnie miałam pytać jak jedyny niecorg w twoim stadzie żyje:eviltong: ale widzę że żyje, więc nie jest źle :diabloti:
a Fryta w domu siedziała ?
miziana dla psów :loveu:[/QUOTE]

Na tych torach pociagi pojawiaja sie o 6, 7, 10, 15 i 18 :evil_lol:
Mamutowa paskuda sobie doskonale daje rade, corgi ustawia po kątach :lol:
Frytka była z tatą w pracy... :roll: jak zawsze z reszta... :eviltong:

Posted

[quote name='wiska']w tym roku sie nigdzie juz nie wybieramy bo i tak bylaby dalej w puppy'sach poza tym musimy pocwiczyc ustawianie sie no i chodzenie na napietej ringowce :) od stycznie chce juz byc czesto na wystawach bo mam ambicje na ml champ PL :D[/QUOTE]

Taka rasa, i tak ładna suczka wiec myśle ze problemów nie będzie :cool3::cool3:

Posted

W poznaniu ruda dosk, 1/2 cwc i r.cacib!!!!
Ale znowu, znowu!! się w ruchu nie pokazala... nie wiem co z nia zrobic zeby chciala pokazac jak naprawde się ruszac potrafi...

Posted

[quote name='Frytela']W poznaniu ruda dosk, 1/2 cwc i r.cacib!!!!
Ale znowu, znowu!! się w ruchu nie pokazala... nie wiem co z nia zrobic zeby chciala pokazac jak naprawde się ruszac potrafi...[/QUOTE]

[B]GRATULACJE :multi::multi::multi:[/B]

....nauczy się wszystkiego, jeszcze młoda jest ;):lol:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark'][B]GRATULACJE :multi::multi::multi:[/B]

....nauczy się wszystkiego, jeszcze młoda jest ;):lol:

A.[/QUOTE]

No to teraz to co powiem nie jest pocieszające :evil_lol:
Ona z wiekiem coraz gorzej sie pokazuje, menda jedna :eviltong:
W przyszlym roku dzieci i chcialam ja jeszcze powystawiac ale to zadna frajda z ta bestią :evil_lol:

Posted

[url]http://www.psy24.pl/2553-welsh-corgi-Pembrokebr-.html[/url]
:razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz:

Świńska grypa mnie dopadła :evil_lol::evil_lol:

nie no żart, ale nie czułam się najlepiej w czwartek moja temperatura mniej wiecej tak wyglądała:
7.00 - 38.5
15.00 - 38
17.00 - 39.4 :crazyeye::crazyeye:
jak sie przebudzilam o tej siedemnastej myślałam że już umarłam i wrzucili mnie do piekła :evil_lol::evil_lol:

Teraz temperatura waha mi się do max 36.8. Trochę boli mnie gardło i tyle....

Posted

[quote name='Frytela']W poznaniu ruda dosk, 1/2 cwc i r.cacib!!!!
Ale znowu, znowu!! się w ruchu nie pokazala... nie wiem co z nia zrobic zeby chciala pokazac jak naprawde się ruszac potrafi...[/QUOTE]
Brawo - za oceny!:lol:
I jeżeli mała nie chciała się pokazac, to i tak duuuuże gratki za osiągi.:lol:

[quote name='Frytela'][URL]http://www.psy24.pl/2553-welsh-corgi-Pembrokebr-.html[/URL]
:razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz:
Świńska grypa mnie dopadła :evil_lol::evil_lol:
nie no żart, ale nie czułam się najlepiej w czwartek moja temperatura mniej wiecej tak wyglądała:
7.00 - 38.5
15.00 - 38
17.00 - 39.4 :crazyeye::crazyeye:
jak sie przebudzilam o tej siedemnastej myślałam że już umarłam i wrzucili mnie do piekła :evil_lol::evil_lol:
Teraz temperatura waha mi się do max 36.8. Trochę boli mnie gardło i tyle....[/QUOTE]
I jak z samopoczuciem?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Brawo - za oceny!:lol:
I jeżeli mała nie chciała się pokazac, to i tak duuuuże gratki za osiągi.:lol:
[/QUOTE]

Ona chyba jeszcze nigdy nie pokazaa tego co potrafi, maupa :evil_lol:
Dzieki :)

[quote name='Asiaczek']
I jak z samopoczuciem?

Pzdr.[/QUOTE]

Samopoczucie bardzo dobrze ;)
Tylko katar nieszczesny sie pojawil... ;/

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, no to juz tylko mogę polecić chusteczki jednorazowe:evil_lol:...

Pzdr.[/QUOTE]

No nie opuszczają mnie na krok :evil_lol:

A teraz napisze coś o piesach.
Generalnie nic nowego, nic ciekawego się nie dzieje. Psioki latają, biegają, skaczą szaleją, zabijają niewinne patyki, butelki, szczotki. Butów nie ruszają :evil_lol:
Chilli w tej chwili ma świetny włos, oby utrzymal się jak najdłużej... mam ochote jechać do wilna w marcu, ale ona coś czuje ze zacznie mi sie wtedy sypać... no będziemy kombinować :evil_lol:
Kokos chudy, jeść nie chce, karma mu nie pasi i koniec. Paskuda jedna.
Frytka jak zawsze żołądek ma olbrzymi więc je ile wlezie, nie raz zapominałam ze gdzies w misce stoi jedzenie, fryta to wykorzystywala i sie trochę zaokrągliła ;)

Posted

Tez mialam !! 39,5C :D zdrowia!!
edit: Czy zaplacili ci za zdj i artykul na tym serwisie?? Bo mi jak im foty( i napisalam,ze potem artykul) przeslalam to sie tylko poprosili wpisac na liste hodowli a nic o kasie nie mowili a na tym mi najbardziej zalezalo :lol:

Posted

Asiaczek:
Odechciewa mi sie na to dogo wchodzić, bardzo ale to bardzo mnie denerwuje, jest okropne... :/

Wiska:
Oni kasy nie dają, ale masz możliwość umieszczenia pełnej informacji o hodowli na tym portalu na zawsze. Normalnie za rok to 350 zł...

Posted

ja cały czas na tym dogo postów edytować nie mogę.. działało przez kilka dni, a teraz z powrotem nic.
i kolor mnie wkurza.
ale trzeba żyć xd
może jakieś zdjęcia rudych wredot ? i tej brązowo jakiejśtam xD i husko-malamuta :D

Posted

[quote name='Iś & Chester']ja cały czas na tym dogo postów edytować nie mogę.. działało przez kilka dni, a teraz z powrotem nic.
i kolor mnie wkurza.
ale trzeba żyć xd
może jakieś zdjęcia rudych wredot ? i tej brązowo jakiejśtam xD i husko-malamuta :D[/QUOTE]
Oj, tak! Oj, tak! POPIERAM!!!

Pzdr.

Posted

Niestety nic nie mam :oops::oops:
Nie miałam kiedy zabrać aparat ze sobą na spacer. Mam tylko jedną nową fote Frytki. Nie jest najlepsza, ale świeższa niż np to co mam na stronie ;)
[IMG]http://i47.tinypic.com/o5x6oy.jpg[/IMG]