Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Frytela']Kolejne niusy, kolejne niusy wystawowe :multi::multi: Chillencja we Wrocławiu dosk, [SIZE=4][COLOR=Olive]1/4, CWC i CACIB!!!![/COLOR][/SIZE][/quote] Oj, Chillka nie jest taka zło, skoro zdobywa CACIB'ka! BRAWO dziewczyny!!!:multi::loveu: Pzdr. Quote
M&S Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Frytela'] Chillencja we Wrocławiu dosk, [SIZE=4][COLOR=olive]1/4, CWC i CACIB!!!![/COLOR][/SIZE][/quote] Łał, [SIZE=4][COLOR=darkred][B]GRATULEJSZYN :multi::multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Głaski dla panienki :lol:[/COLOR] A. Quote
Frytela Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Asiaczek']Oj, Chillka nie jest taka zło, skoro zdobywa CACIB'ka! BRAWO dziewczyny!!!:multi::loveu: Pzdr.[/quote] Dziękujemy :cool3: [quote name='Maks i Spark']Łał, [SIZE=4][COLOR=darkred][B]GRATULEJSZYN :multi::multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Głaski dla panienki :lol:[/COLOR] A.[/quote] Ruda zołza wygłaskana :lol: A tak swoją drogą ruda jest już oficjalnie WELSH CORGI PEMBROKIEM!!!! Dzisiaj nawiedziłam nasz wspaniały ZG :evil_lol::evil_lol: Wlasnie wyslalam rodowodzik do Bratislavki, czekam :roll: Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Frytela'] A tak swoją drogą ruda jest już oficjalnie WELSH CORGI PEMBROKIEM!!!! Dzisiaj nawiedziłam nasz wspaniały ZG :evil_lol::evil_lol: Wlasnie wyslalam rodowodzik do Bratislavki, czekam :roll:[/quote] Uffff, może teraz to już tylko z górki będzie?:lol: Pzr. Quote
Frytela Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Asiaczek']Uffff, może teraz to już tylko z górki będzie?:lol: Pzr.[/quote] Za łatwo poszło z tym wszystkim, cos napewno będzie pod górkę :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Myśl pozytywnie, Koleżanko!:lol: Pzdr. Quote
Frytela Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Asiaczek']Myśl pozytywnie, Koleżanko!:lol: Pzdr.[/quote] Chyba nie da rady :evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Asiaczek']Myśl pozytywnie, Koleżanko!:lol: Pzdr.[/quote] O tak, tak :lol: [quote name='Frytela']Chyba nie da rady :evil_lol::evil_lol:[/quote] E tam, dasz radę ;) A. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Już sam fakt, że wreszcie masz prawidłowo wypełniony rodowód jest podstawą do pozytywnych muśli... pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [B]Gratuluje wyników wystawowych! Powodzenia na dalszych wystawach :cool3:[/B] Quote
Frytela Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='Maks i Spark'] E tam, dasz radę ;) A.[/quote] Zobaczymy :lol: [quote name='Asiaczek']Już sam fakt, że wreszcie masz prawidłowo wypełniony rodowód jest podstawą do pozytywnych muśli... pzdr.[/quote] To tak, zgodze się ;) [quote name='Paula&Goofi'][B]Gratuluje wyników wystawowych! Powodzenia na dalszych wystawach :cool3:[/B][/quote] Dziękujemy za gratulacje, za życzenie nam powodzenia dziękować nie będe, bo wiadomo co :lol::lol: No teraz bartysława... ale oni dalej milczą heh Quote
bety Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 HURTOWE GRATULACJE ZA SUKCESY WYSTAWOWE :multi::multi::multi: Jak sobie czytam o tej Bratysławie to nie wiem czy się śmiać czy płakać :shake::shake::shake: Pzdr Quote
Frytela Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 mam podobne odczucia... dziękujemy :) Quote
wiska Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 gratulacje,ale ja juz wam chyba skladalam :) :) Czekam na fotorelacje z Poznania i Bratyslawy! Quote
Avaloth Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Frytela'] A tak swoją drogą ruda jest już oficjalnie WELSH CORGI PEMBROKIEM!!!! Dzisiaj nawiedziłam nasz wspaniały ZG :evil_lol::evil_lol: [/quote] łaaa :evil_lol: Chilla zmienila rasę :diabloti: Spóźnione gratulacje i powodzenia;) :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 NO i co z ta Światówką? Jedziecie? Pzdr. Quote
Frytela Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='Asiaczek']NO i co z ta Światówką? Jedziecie? Pzdr.[/quote] Pojechaliśmy, ruda zostala przeniesiona tuz przed ocena do dobrej rasy :evil_lol: Tylko no niestety miała kontuzje łapy. Weterynarza szukaliśmy a dobre 3 godziny... jeden na całą wystawę!!!!!! Niech ich szlag! Psina wymordowana trafiła do niego, dostała zastrzyk przeciwbólowy wiec na ringu byla ponura, bez życia itd, zeszła z doskonałą. Następnego dnia tzn na klubowej ból łapy zginął wiec psina o wiele weselsza z oceną doskonałą 2/8!!! z r. cacem :evil_lol: Troche mnie szokuje ze druga a nie pierwsza... suka ktora zajela lokate 1 miała wade frontu - cardigani front tzn lapy na zewnatrz wykrzywione... heh Quote
Asiaczek Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Frytela']Pojechaliśmy, ruda zostala przeniesiona tuz przed ocena do dobrej rasy :evil_lol: Tylko no niestety miała kontuzje łapy. Weterynarza szukaliśmy a dobre 3 godziny... jeden na całą wystawę!!!!!! Niech ich szlag! Psina wymordowana trafiła do niego, dostała zastrzyk przeciwbólowy wiec na ringu byla ponura, bez życia itd, zeszła z doskonałą. Następnego dnia tzn na klubowej ból łapy zginął wiec psina o wiele weselsza z oceną doskonałą 2/8!!! z r. cacem :evil_lol: Troche mnie szokuje ze druga a nie pierwsza... suka ktora zajela lokate 1 miała wade frontu - cardigani front tzn lapy na zewnatrz wykrzywione... heh[/quote] O, masz! Znowu na ważnej wystawie ciągnie się za Wami lekarz... Eh... Pzdr. Quote
Frytela Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Właśnie to zauważyłam, co ważniejsza wystawa to się wet musi wtrącić :evil_lol: Quote
Frytela Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [U][U]A teraz takie male porownanie... Chilli w chorzowie (fot Asiaczek)[/U] [/U] [IMG]http://img42.imageshack.us/img42/2748/resizeofimg3932.jpg[/IMG] Chilli po swiatowej [IMG]http://i33.tinypic.com/2uoqjgn.jpg[/IMG] niezła roznica w ilości futra, no nie :lol::lol: Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Chilli w Chorzowie sporo futerka zgubiła...:lol: Pzdr. Quote
Frytela Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Asiaczek']Chilli w Chorzowie sporo futerka zgubiła...:lol: Pzdr.[/quote] Poprawka futerko to ona zgubiła ale między sopotem a Wels. W chorzowie ilosć podszerstka w stosunku do tego co było kiedyś to jakieś 1/2 teraz jest 3/4 :cool3::cool3::cool3: na Poznań liczę że podszerstek będzie w całości :loveu: Quote
wiska Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 sliczna chillunia! a ile futra i jaka klata :loveu::loveu: zdobywacie wszystko co do zdobycia !! -najlepsze :evil_lol::razz: do zobaczenia na wystawach! (tylko my dopiero od stycznia zawitamy ponownie) :p Quote
Avaloth Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 z futrem czy bez i tak Chilli jest najpiękniejsza na świecie :loveu::loveu: Ale fakt z futrem jej do twarzy xd Ja chce po niej szczeniaka ! tylko jak aj będę na etapie kupna corgi to ona już pewnie nie będzie rozmnażana :-( Quote
Frytela Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Spokojnie jak narazie ruda ma dopiero 19 msc ;) :evil_lol: czas ma do ukończenia 8 lat (??) Bez futra wygląda troche... łyso, i jest taka nieprzyjemna, niefajnie sie ją głaszcze, w tej chwili mizianie jej to przyjemność :) Quote
Recommended Posts