Matusz Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Dumisiowa napisał(a):Kurcze ale pogoda była......a wogole to GRATULACJE dla WSZYSTKICH!!!! kochani czy mogę poprosic o zdjatko z BOG VII jezeli ktos posiada..... to ty Iwonko byłaś w Toruniu i nic nie mówiłaś? :mad: fotek Bog VII nie mam, bo lalo....:roll: ale wiem ze wygral Bracco Italiano;) Quote
Dumisiowa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Nie Mateuszu:) nie byłam..ale fakt napisałam jakbym tam była:):)) Quote
Matusz Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Dumisiowa napisał(a):Nie Mateuszu:) nie byłam..ale fakt napisałam jakbym tam była:):)) a już myślałem, że byłaś, w takim razie do zobaczenia w Białymstoku :) Quote
simbik Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='mela2']A czy ktos ma zdjecia z BOG I ? Troszkę mam :lol:: Mam jeszcze kilka z samego wyboru to je wstawię troszkę później Quote
bognik Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Matusz napisał(a): fotek Bog VII nie mam, bo lalo....:roll: Byłeś w Toruniu?! Pozdrawiam! Quote
simbik Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Marihuana']Strasznie nam miło. Dziekujemy bardzo :loveu: To fotka Stasia z BOG 2 :).... To ja dorzucę jeszcze swoje :lol: Quote
Matusz Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 bognik napisał(a):Byłeś w Toruniu?! Pozdrawiam! byłem :) simbik, nawet mnie uchwyciłaś na zdjęciach :evil_lol: Quote
bognik Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Matusz napisał(a):byłem :) simbik, nawet mnie uchwyciłaś na zdjęciach :evil_lol: I jak mogłam Cię nie widzieć? Tyle latałam z aparatem ;) Mnie też uchwyciła :diabloti: Pozdrawiam! Quote
panienkabubu Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 111 proszę o dane tego psa. Kto wybierał BOG II? Quote
Matusz Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 bognik napisał(a):I jak mogłam Cię nie widzieć? Tyle latałam z aparatem ;) Mnie też uchwyciła :diabloti: Pozdrawiam! ja większość przesiedziałem pod namiotem:diabloti: Quote
bognik Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Matusz napisał(a):ja większość przesiedziałem pod namiotem:diabloti: A to się nie dziwię, bo pogoda była fatalna :shake: Na finały to już w ogóle się rozpadało :mad: Pozdrawiam! Quote
Matusz Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 bognik napisał(a):A to się nie dziwię, bo pogoda była fatalna :shake: Na finały to już w ogóle się rozpadało :mad: Pozdrawiam! no właśnie, na finały się paskudnie zrobiło...:shake: ale na bog IV przestało padać na chwilę:diabloti: Quote
simbik Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='mela2']dzieki za zdjecia z BOG 1. Proszę bardzo :lol:, jak coś jeszcze znajdę to wstawię. Tutaj natomiast do obejrzenia fotki doga niemieckiego z tej wystawy: http://www.manteufel.kylos.pl/Listy/torun02_08/torun02_08_1.html Quote
Marihuana Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='simbik']To ja dorzucę jeszcze swoje :lol: OOO !!!!! Jakie sliczne zdjecia mojego Stasiulka. Jak pieknie patrzył w obiektyw :):loveu: Quote
Monika_Lucky Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ponawiam pytanie ... o fotki Huskych ;) Quote
freda Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Tecia napisał(a):A BOG VII jak wygladal? I - bracco italiano II - seterka irlandzka (moja:multi:) JUST A KISS Diervilla III - pointer niestety z powodu pogody nikt chyba nie miał sił ani ochoty spisywać wyników ani robić fotek - a może jednak ktoś ma fotkiz BIS VII? Quote
NigdyNigdy Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Monika_Lucky napisał(a):ma ktoś BIS V ?? I- Akita Amerykańska II- Chow Chow rudy III- Szpic miniaturowy ;) Quote
Ilka21 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 a ja powiem,że mimo zadowolenia z ocen moich psów to nie podobała mi się postawa pani organizator i organizacja pokazu IPO przy ringach ozdóbek a w szczególności strzelanie z bata- nie dość,że ja malo zawału nie dostałam to pies wystraszył mi się na amen i odmówił współpracy Quote
CarmelChoco Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 NigdyNigdy napisał(a):I- Akita Amerykańska II- Chow Chow rudy III- Szpic miniaturowy ;) Na 100% Chowka zajęła III miejsce co oznacza,że II należało do szpica;) Quote
simbik Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Coś tu mało zdjęć :cool3:, więc się zbieram i wstawiam: Junior handlig - grupa starsza Quote
Kaya Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Simbik mogłabym użyczyć sobie zdjęć z MP? :) Quote
Recommended Posts