simbik Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Kaya napisał(a):Simbik mogłabym użyczyć sobie zdjęć z MP? :) Proszę bardzo :lol:, chciałam je nawet umieścić w bardziej stosownym wątku ale ja zielona w tym temacie :eviltong:, więc wolałam tutaj. Niestety z młodszej grupy i prezentera dnia nie mam fot :shake:. Quote
simbik Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 WYBÓR NAJPIĘKNIEJSZEGO PSA MYŚLIWSKIEGO UŻYTKOWEGO niestety z pudła fotek nie mam bo ktoś mi w kadr wlazł :eviltong:. Quote
simbik Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 a to moje próby uwiecznienia pudła w tej konkurencji :eviltong:...dziękujemy paniom. Quote
simbik Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 z WYBÓRU NAJPIĘKNIEJSZEGO PSA RAS POLSKICH niestety tylko dwie fotki :shake:...wtedy okrutnie lało. BIS Szczeniąt Quote
simbik Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 mam jeszcze BIS Junior i Weteranów...ale to troszkę później wstawię. Quote
NigdyNigdy Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 CarmelChoco napisał(a):Na 100% Chowka zajęła III miejsce co oznacza,że II należało do szpica;) Możliwe możliwe. Zasugerowałam się kolejnością gratulowania uczestnikom przez sędziego ;) Dzięki za poprawienie. Quote
AnkaW Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Piękne zdjęcia, ale pogoda :angryy::angryy: nie zazdroszczę. Mam nadzieję, że psiaki się nie pochorowały :placz:. Właściciele przeżyją :evil_lol:. Quote
simbik Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 AnkaW napisał(a):Piękne zdjęcia, ale pogoda :angryy::angryy: nie zazdroszczę. Mam nadzieję, że psiaki się nie pochorowały :placz:. Właściciele przeżyją :evil_lol:. No właśnie najbardziej żal mi było tych szczeniaków i weteranów, wtedy bardzo padało :shake:. Chyba bym jednak zrezygnowała z bisów w takim przypadku, u takich malców nie trudno o przeziębienie... Quote
Monika_Lucky Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='simbik'] http://images37.fotosik.pl/2/64912bf44f8582e1.jpg http://images47.fotosik.pl/2/af5f329344746c50.jpg http://images37.fotosik.pl/2/c7b0ad75d0679c07.jpg http://images37.fotosik.pl/2/4806bf5cf83b4055.jpg mam jeszcze BIS Junior i Weteranów...ale to troszkę później wstawię. ja czekam na BIS Juniorów ;] Quote
Patka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 simbik a kto wreszcie został najpiękniejszym psem oddziału Toruń ?? nie uda mi sie zobaczyć dzieki Tyłom Pań ;) dzięki za info uff patrzę na pogodę i ciesze sie ze nie zostaliśmy na te wybory ... poza tym wątpię by Rudex była Tą ;) Quote
Leo :D Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Monika_Lucky']ja czekam na BIS Juniorów ;] No to proszę fotkę z pudła ;) Pochwalę się, że na 3 lokacie jestem ja z Hugosiem ;) Quote
slator63 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Patka napisał(a):a kto wreszcie został najpiękniejszym psem oddziału Toruń ?? Najpiękniejszym psem oddziału toruńskiego został pies rasy Basset Hound - OBIBOK z Gangu Długich-bicolor-widoczny, na jednym ze zdjęć gdzieś powyżej. Quote
slator63 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='freda']I - bracco italiano II - seterka irlandzka (moja:multi:) JUST A KISS Diervilla III - pointer niestety z powodu pogody nikt chyba nie miał sił ani ochoty spisywać wyników ani robić fotek - a może jednak ktoś ma fotkiz BIS VII? Mam jedną fotkę z BIS VII-dokładnie tę z pudła Quote
_Rózowy Nosek_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 czesc Monika tu Agnieszka , mam troche zdjec z Torunia, tyle ze tu to za duzo zeby wkleic:D jak cos to podaj e maila na ktorego ci wyslac Quote
Monika_Lucky Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='_Rózowy Nosek_']czesc Monika tu Agnieszka , mam troche zdjec z Torunia, tyle ze tu to za duzo zeby wkleic:D jak cos to podaj e maila na ktorego ci wyslac [email protected] lub [email protected] ;) szczerze wole na ten 1 adres ;) pozdrawiam ;) Quote
Patka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 slator63 napisał(a):Najpiękniejszym psem oddziału toruńskiego został pies rasy Basset Hound - OBIBOK z Gangu Długich-bicolor-widoczny, na jednym ze zdjęć gdzieś powyżej. dzięki tak myślałam, że On stanie na pudle z nr 1 :) Quote
freda Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 slator63 napisał(a):Mam jedną fotkę z BIS VII-dokładnie tę z pudła wielkie dzięki, ja nic nie mam i myślałam że z owodu deszczu nikt już zdjęć nie robił Quote
osobek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 _Rózowy Nosek_ napisał(a):czesc Monika tu Agnieszka , mam troche zdjec z Torunia, tyle ze tu to za duzo zeby wkleic:D jak cos to podaj e maila na ktorego ci wyslac a masz moze sznaucerki? Quote
toydol Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 witam poszukuje zdjec, z pokazow posluszenstwa i obrony organizowanej przez szkole aport2, z wystawy w toruniu. szczegolnie chodzi mi o fotki mlodego owczarka mienieckiego wilczastego (granita). czy ma ktos moze jakies zdjecia? prosilbym o wklejenie tutaj, lub na maila [email protected] ja niestey nie moglem robic zdjec, bo sam wtedy z nim pracowalem :) pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc Quote
simbik Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 To ja powracam do wstawiania fotek :cool3: BIS Junior - wybory w poszczególnych grupach: Quote
Recommended Posts