Jump to content
Dogomania

17.08.2008 - XLI Toruńska Wystawa Psów Rasowych - National Dog Show (CAC)

Recommended Posts

Posted

Kaya napisał(a):
Simbik mogłabym użyczyć sobie zdjęć z MP?
:)

Proszę bardzo :lol:, chciałam je nawet umieścić w bardziej stosownym wątku ale ja zielona w tym temacie :eviltong:, więc wolałam tutaj. Niestety z młodszej grupy i prezentera dnia nie mam fot :shake:.

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CarmelChoco napisał(a):
Na 100% Chowka zajęła III miejsce co oznacza,że II należało do szpica;)

Możliwe możliwe.
Zasugerowałam się kolejnością gratulowania uczestnikom przez sędziego ;)
Dzięki za poprawienie.

Posted

Piękne zdjęcia, ale pogoda :angryy::angryy: nie zazdroszczę. Mam nadzieję, że psiaki się nie pochorowały :placz:. Właściciele przeżyją :evil_lol:.

Posted

AnkaW napisał(a):
Piękne zdjęcia, ale pogoda :angryy::angryy: nie zazdroszczę. Mam nadzieję, że psiaki się nie pochorowały :placz:. Właściciele przeżyją :evil_lol:.

No właśnie najbardziej żal mi było tych szczeniaków i weteranów, wtedy bardzo padało :shake:. Chyba bym jednak zrezygnowała z bisów w takim przypadku, u takich malców nie trudno o przeziębienie...

Posted

simbik a kto wreszcie został najpiękniejszym psem oddziału Toruń ?? nie uda mi sie zobaczyć dzieki Tyłom Pań ;) dzięki za info uff patrzę na pogodę i ciesze sie ze nie zostaliśmy na te wybory ... poza tym wątpię by Rudex była Tą ;)

Posted

Patka napisał(a):
a kto wreszcie został najpiękniejszym psem oddziału Toruń ??

Najpiękniejszym psem oddziału toruńskiego został pies rasy Basset Hound - OBIBOK z Gangu Długich-bicolor-widoczny, na jednym ze zdjęć gdzieś powyżej.

Posted

[quote name='freda']I - bracco italiano
II - seterka irlandzka (moja:multi:) JUST A KISS Diervilla
III - pointer

niestety z powodu pogody nikt chyba nie miał sił ani ochoty spisywać wyników ani robić fotek - a może jednak ktoś ma fotkiz BIS VII?

Mam jedną fotkę z BIS VII-dokładnie tę z pudła

Posted

slator63 napisał(a):
Najpiękniejszym psem oddziału toruńskiego został pies rasy Basset Hound - OBIBOK z Gangu Długich-bicolor-widoczny, na jednym ze zdjęć gdzieś powyżej.

dzięki tak myślałam, że On stanie na pudle z nr 1 :)

Posted

slator63 napisał(a):
Mam jedną fotkę z BIS VII-dokładnie tę z pudła

wielkie dzięki, ja nic nie mam i myślałam że z owodu deszczu nikt już zdjęć nie robił

Posted

_Rózowy Nosek_ napisał(a):
czesc Monika tu Agnieszka , mam troche zdjec z Torunia, tyle ze tu to za duzo zeby wkleic:D jak cos to podaj e maila na ktorego ci wyslac

a masz moze sznaucerki?

Posted

witam
poszukuje zdjec, z pokazow posluszenstwa i obrony organizowanej przez szkole aport2, z wystawy w toruniu.
szczegolnie chodzi mi o fotki mlodego owczarka mienieckiego wilczastego (granita).
czy ma ktos moze jakies zdjecia?
prosilbym o wklejenie tutaj, lub na maila [email protected]

ja niestey nie moglem robic zdjec, bo sam wtedy z nim pracowalem :)
pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc