quadrupedium Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Dzwoniłam z pytaniem który sędzia sędziuje konkretną rasę, pani po drugiej stronie kabla powiedziała, że obsada zależy od ilości zgłoszeń psów w konkretnych rasach. :crazyeye::mad: Quote
Monika_Lucky Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Witam ;) Czy koś może powiedzieć mi coś na temat [FONT=Tahoma]FCI 5[/FONT] [FONT=Tahoma]Paweł Szemraj (PL) Barbara Larska (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Na co zwracają uwage itp.[/FONT] [FONT=Tahoma]Interesuje mnie też w Siberian husky jakie kolory preferują [/FONT] Quote
puzzle Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 No to skoro mowa o sedzinach to ja chetnie uslysze cos na temat tegosedziego: Zygmunt Jakubowski (PL). Quote
Patka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 nIEDZIWADKU PROSZE http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112814&highlight=Zygmunt+Jakubowski A TU DLA MONIKI http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109571&highlight=Pawe%C5%82+Szemraj Quote
gidelskie-psy Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Monika_Lucky']Witam ;) Czy koś może powiedzieć mi coś na temat [FONT=Tahoma]FCI 5[/FONT] [FONT=Tahoma]Paweł Szemraj (PL) Barbara Larska (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Na co zwracają uwage itp.[/FONT] [FONT=Tahoma]Interesuje mnie też w Siberian husky jakie kolory preferują [/FONT] Siberiany dostała do oceny p.Larska Quote
puzzle Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Patka wielkie dzieki:loveu:, bedziesz na wystawie? Wystawiasz:cool3:? Quote
puzzle Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Teraz bedzie wypowiedz kompletnego laika i blagam bez cynizmu:roll:. Jak to jest z ta oplata ile i kiedy mam co zaplacic? 65zl przed wystawa i 100zl przy wejsciu? Jak inaczej to wytlumaczcie:diabloti:. Quote
NigdyNigdy Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Niedźwiadku, 65,- PLN to normalna cena za zgłoszenie psa na tę wystawę. Jeśli natomiast zgłosisz psa w terminie do 31 lipca, ale postanowisz zapłacić za jego udział dopiero w dniu wystawy (w sekretariacie), wtedy ta opłata wzrasta z 65,- PLN do 100,- PLN. Płacisz tylko raz. Pytanie, czy chce Ci się lecieć na pocztę lub wykonać przelew i zapłacić 65,- PLN czy Ci się nie chce i wolisz w dniu wystawy, stać w kolejce i zapłacić za tę przyjemność 100,- PLN Ot cała filozofia tego zapisu ;) Quote
puzzle Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 NigdyNigdy napisał(a):Niedźwiadku, 65,- PLN to normalna cena za zgłoszenie psa na tę wystawę. Jeśli natomiast zgłosisz psa w terminie do 31 lipca, ale postanowisz zapłacić za jego udział dopiero w dniu wystawy (w sekretariacie), wtedy ta opłata wzrasta z 65,- PLN do 100,- PLN. Płacisz tylko raz. Pytanie, czy chce Ci się lecieć na pocztę lub wykonać przelew i zapłacić 65,- PLN czy Ci się nie chce i wolisz w dniu wystawy, stać w kolejce i zapłacić za tę przyjemność 100,- PLN Ot cała filozofia tego zapisu ;) Dziekuje;), tak wlasnie myslalam, ze jak z biletami na koncert, ale pewna nie bylam. Ide do banku zrobic przelew, za roznice w cenie kupie trymer:eviltong:. Quote
Rinuś Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 yyy ja nie wiem czy będę ponieważ...być może wyjadę na długaśny weekend gdzieś :evil_lol: Quote
puzzle Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 taaaaaaaaaaa weekend bedzie bardzo dlugasny:evil_lol:. My bedziemy napewno dostalismy zwrotny, ze nas przyjeli, kasa poszla. Mam nadzieje, ze jakiegos dogomaniaka spotkam:mad:. Quote
Patka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Patka wielkie dzieki:loveu:, bedziesz na wystawie? Wystawiasz:cool3:? tak wystawiam Moja maupkę :evil_lol: zapraszamy na ring gr III :razz: bo my pełne stado razem z ludzkim szczenięciem zapewne (w zeszłym roku wystawiałam z dzieckiem w brzuchu) na razie stawka zerowa w naszej klasie :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='niedzwiadek:)']taaaaaaaaaaa weekend bedzie bardzo dlugasny:evil_lol:. My bedziemy napewno dostalismy zwrotny, ze nas przyjeli, kasa poszla. Mam nadzieje, ze jakiegos dogomaniaka spotkam:mad:. eee dla mnie długaśny bo ja więcej dni wolnego niż 1 nie mam tak na raz :evil_lol: a tutaj aż 3 :crazyeye::diabloti: [quote name='Patka']tak wystawiam Moja maupkę :evil_lol: zapraszamy na ring gr III :razz: bo my pełne stado razem z ludzkim szczenięciem zapewne (w zeszłym roku wystawiałam z dzieckiem w brzuchu) na razie stawka zerowa w naszej klasie :evil_lol: jesssooo to wygrasz :evil_lol::evil_lol: jak nie pojadę nigdzie to przyjdę oczywiście :loveu: Quote
GosiAla Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 To ja jescze tu wstawię moją prośbę: Poszukuję osoby która mogłaby wystawić moją 4-letnią labradorkę i 2-letnią goldenkę w Toruniu. Proszę,POMÓŻCIE !!! Quote
Patka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 wiem ze kilka jest dziewczyn wystawiających - trzymam kciuki żebyś kogoś znalazła :cool3: Quote
GosiAla Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Patka napisał(a):wiem ze kilka jest dziewczyn wystawiających - trzymam kciuki żebyś kogoś znalazła :cool3: Dziekuję,do goldenki już chyba mam chętną została labradorka ;-) Quote
maga18 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Czy ktos z Wroclawia (lub okolic) wybiera sie do Torunia??? Chodzi o przewiezienie malego grzywka Quote
puzzle Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Jest moze wykaz przyjetych? Kurcze Torun, nawet internetowej strony nie ma... gdzie sie czegokolwiek dowiedziec?:roll: Quote
martyna. Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Z tego co wiem, to dopiero dzisiaj kończą przyjmowanie zgłoszeń ;) Quote
Gonia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='niedzwiadek:)']Jest moze wykaz przyjetych? Kurcze Torun, nawet internetowej strony nie ma... gdzie sie czegokolwiek dowiedziec?:roll: http://www.torun.zkwp.pl/oddzialy.php?oddzial=torun Quote
Recommended Posts