Jump to content
Dogomania

17.08.2008 - XLI Toruńska Wystawa Psów Rasowych - National Dog Show (CAC)

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam ;)
Czy koś może powiedzieć mi coś na temat
[FONT=Tahoma]FCI 5[/FONT] [FONT=Tahoma]Paweł Szemraj (PL)
Barbara Larska (PL)
[/FONT]

[FONT=Tahoma]Na co zwracają uwage itp.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Interesuje mnie też w Siberian husky jakie kolory preferują [/FONT]

Posted

[quote name='Monika_Lucky']Witam ;)
Czy koś może powiedzieć mi coś na temat
[FONT=Tahoma]FCI 5[/FONT] [FONT=Tahoma]Paweł Szemraj (PL)
Barbara Larska (PL)
[/FONT]

[FONT=Tahoma]Na co zwracają uwage itp.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Interesuje mnie też w Siberian husky jakie kolory preferują [/FONT]

Siberiany dostała do oceny p.Larska

Posted

Teraz bedzie wypowiedz kompletnego laika i blagam bez cynizmu:roll:. Jak to jest z ta oplata ile i kiedy mam co zaplacic? 65zl przed wystawa i 100zl przy wejsciu? Jak inaczej to wytlumaczcie:diabloti:.

Posted

Niedźwiadku, 65,- PLN to normalna cena za zgłoszenie psa na tę wystawę.
Jeśli natomiast zgłosisz psa w terminie do 31 lipca, ale postanowisz zapłacić za jego udział dopiero w dniu wystawy (w sekretariacie), wtedy ta opłata wzrasta z 65,- PLN do 100,- PLN.
Płacisz tylko raz. Pytanie, czy chce Ci się lecieć na pocztę lub wykonać przelew i zapłacić 65,- PLN czy Ci się nie chce i wolisz w dniu wystawy, stać w kolejce i zapłacić za tę przyjemność 100,- PLN
Ot cała filozofia tego zapisu ;)

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
Niedźwiadku, 65,- PLN to normalna cena za zgłoszenie psa na tę wystawę.
Jeśli natomiast zgłosisz psa w terminie do 31 lipca, ale postanowisz zapłacić za jego udział dopiero w dniu wystawy (w sekretariacie), wtedy ta opłata wzrasta z 65,- PLN do 100,- PLN.
Płacisz tylko raz. Pytanie, czy chce Ci się lecieć na pocztę lub wykonać przelew i zapłacić 65,- PLN czy Ci się nie chce i wolisz w dniu wystawy, stać w kolejce i zapłacić za tę przyjemność 100,- PLN
Ot cała filozofia tego zapisu ;)

Dziekuje;), tak wlasnie myslalam, ze jak z biletami na koncert, ale pewna nie bylam. Ide do banku zrobic przelew, za roznice w cenie kupie trymer:eviltong:.

Posted

taaaaaaaaaaa weekend bedzie bardzo dlugasny:evil_lol:.

My bedziemy napewno dostalismy zwrotny, ze nas przyjeli, kasa poszla. Mam nadzieje, ze jakiegos dogomaniaka spotkam:mad:.

Posted

Patka wielkie dzieki:loveu:, bedziesz na wystawie? Wystawiasz:cool3:?
tak wystawiam Moja maupkę :evil_lol: zapraszamy na ring gr III :razz: bo my pełne stado razem z ludzkim szczenięciem zapewne (w zeszłym roku wystawiałam z dzieckiem w brzuchu)
na razie stawka zerowa w naszej klasie :evil_lol:

Posted

[quote name='niedzwiadek:)']taaaaaaaaaaa weekend bedzie bardzo dlugasny:evil_lol:.

My bedziemy napewno dostalismy zwrotny, ze nas przyjeli, kasa poszla. Mam nadzieje, ze jakiegos dogomaniaka spotkam:mad:.
eee dla mnie długaśny bo ja więcej dni wolnego niż 1 nie mam tak na raz :evil_lol: a tutaj aż 3 :crazyeye::diabloti:
[quote name='Patka']tak wystawiam Moja maupkę :evil_lol: zapraszamy na ring gr III :razz: bo my pełne stado razem z ludzkim szczenięciem zapewne (w zeszłym roku wystawiałam z dzieckiem w brzuchu)
na razie stawka zerowa w naszej klasie :evil_lol:
jesssooo to wygrasz :evil_lol::evil_lol:

jak nie pojadę nigdzie to przyjdę oczywiście :loveu:

Posted

To ja jescze tu wstawię moją prośbę:
Poszukuję osoby która mogłaby wystawić moją 4-letnią labradorkę i 2-letnią goldenkę w Toruniu.
Proszę,POMÓŻCIE !!!

Posted

Patka napisał(a):
wiem ze kilka jest dziewczyn wystawiających - trzymam kciuki żebyś kogoś znalazła :cool3:

Dziekuję,do goldenki już chyba mam chętną została labradorka ;-)