puzzle Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 My brak fot, brak znajomosci, przeziebione na maxa nogi, ale mamy zloto!Ocena doskonala, Zw.Mł. no i zlotko!!!:multi: Przypomne, ze debiutowalismy:oops: tigrunia widzialam Cie!!! No byloby trudno was nie widziec bo sznaucery byly na sasiednim ringu, ale na serio Cie widzialam, mijalismy was kilka razy i moja mama jeszce sie zachwycala jaka ma piekna kokardke, ale przyznam sie, ze spojrzalam tylko na psa, Ciebie bym w zyciu nie poznala:oops:. Quote
ROBERTZICO Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 niedzwiadek:) napisał(a):My brak fot, brak znajomosci, przeziebione na maxa nogi, ale mamy zloto!Ocena doskonala, Zw.Mł. no i zlotko!!!:multi: Przypomne, ze debiutowalismy:oops: tigrunia widzialam Cie!!! No byloby trudno was nie widziec bo sznaucery byly na sasiednim ringu, ale na serio Cie widzialam, mijalismy was kilka razy i moja mama jeszce sie zachwycala jaka ma piekna kokardke, ale przyznam sie, ze spojrzalam tylko na psa, Ciebie bym w zyciu nie poznala:oops:. GRATULUJę UDANEGO DEBIUTU :multi: A ZA BRAK OBIECANYCH FOTEK :mad::evil_lol: Quote
sodalis Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 My tez całkiem nieźle: CYPRIAN Sodalis (labrador)- Zwycięstwo Młodzieży i Najlepszy Junior Quote
puzzle Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 ROBERTZICO napisał(a):GRATULUJę UDANEGO DEBIUTU :multi: A ZA BRAK OBIECANYCH FOTEK :mad::evil_lol: przepraszam:oops:, ale pogoda masakryczna, prawie nie bylo mnie przy ringu, a moj aparat nie na taka pogode:shake:, mam kilka swoich fotek, jednego sznupa sredniego p&s z mlodziezy i owczarka srokowoazjatyckiego... Quote
Marihuana Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 My mozemy się pochwalić, debiutowalismy w klasie posredniej i mamy 1 lokate, CWC, NPWR i BOB. I 1 miejsce na BEST OF GROUP 2 !!!! Ale najpiekniejsze były słowa sedziego z finałów - Dawno nie widziałem tak pieknego boksera. Bardzo miło usłyszeć takie słowa. Gratki dla wszystkich!!! Quote
tigrunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 niedzwiadek:) napisał(a):My brak fot, brak znajomosci, przeziebione na maxa nogi, ale mamy zloto!Ocena doskonala, Zw.Mł. no i zlotko!!!:multi: Przypomne, ze debiutowalismy:oops: tigrunia widzialam Cie!!! No byloby trudno was nie widziec bo sznaucery byly na sasiednim ringu, ale na serio Cie widzialam, mijalismy was kilka razy i moja mama jeszce sie zachwycala jaka ma piekna kokardke, ale przyznam sie, ze spojrzalam tylko na psa, Ciebie bym w zyciu nie poznala:oops:. Łał .. gratuluję tak udanego debiutu :multi: Trzeba było podejść jak mnie widziałaś :mad: Juz jedna znajomość by była :evil_lol: Siedziałam tak z brzegu,że wszyscy nam fotki co chwilę robili :loveu: Moze ktoś ma moją Jess? :razz: Quote
simbik Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Marihuana']My mozemy się pochwalić, debiutowalismy w klasie posredniej i mamy 1 lokate, CWC, NPWR i BOB. I 1 miejsce na BEST OF GROUP 2 !!!! Ale najpiekniejsze były słowa sedziego z finałów - Dawno nie widziałem tak pieknego boksera. Bardzo miło usłyszeć takie słowa. Gratki dla wszystkich!!! [SIZE="4"]Gratulacje :multi::multi::multi:, mam waszą ładną fotkę z pudła :cool3:.. Fajny psiak :cool2:. Gratulacje również dla pozostałych uczestników :klacz::klacz::klacz:. Mam trochę zdjęć z deszczowych finałów i postaram się powstawiać wieczorem :lol:. Quote
Rinuś Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ja nie mam żadnych zdjęć... przyszłam późno i w dodatku padał deszcz... :cool1: Gratulacje dla wszystkich :multi: Quote
Patka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 My mozemy się pochwalić, debiutowalismy w klasie posredniej i mamy 1 lokate, CWC, NPWR i BOB. I 1 miejsce na BEST OF GROUP 2 !!!! Ale najpiekniejsze były słowa sedziego z finałów - Dawno nie widziałem tak pieknego boksera. Bardzo miło usłyszeć takie słowa. Gratki dla wszystkich!!! oj chyba WAS widzieliśmy i ja potwierdzam dawno nie widziałam tak ładnego boksia - dlatego WAS widzieliśmy :) wielgaśne gratulacje!! Quote
miniaga Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Mam fotki z pierwszych konkurencji finałowych; Quote
Musiałek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 a czy można prosić o stawkę owczarków australijskich i całe wyniki z BOG I??? Gratulacje dla przepięknej PONki!!!!! Quote
iza Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Florka_xyz']IZBA z GANGU DLUGICH:loveu:-BOB+BOG+BIS Ras Polskich+[SIZE=5]BIS:multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Brawo dla PONa:klacz::Rose: Quote
lothia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Musiałek']a czy można prosić o stawkę owczarków australijskich i całe wyniki z BOG I??? Gratulacje dla przepięknej PONki!!!!! wyników nie znam a stawka..... EVALLENS CHOCOLATE XARA ASOCJACJA,czekoladowa,30-01-2008 Quote
Musiałek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 to jest kelpie :lol: a mozesz poprosze spojrzec jeszcze owczarek australijski typ amerykański ?? moze wcale nie było ?! Quote
puzzle Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Marihuana napisał(a):My mozemy się pochwalić, debiutowalismy w klasie posredniej i mamy 1 lokate, CWC, NPWR i BOB. I 1 miejsce na BEST OF GROUP 2 !!!! Ale najpiekniejsze były słowa sedziego z finałów - Dawno nie widziałem tak pieknego boksera. Bardzo miło usłyszeć takie słowa. Gratki dla wszystkich!!! Widzialam was:multi:, na bokserach bylam sekunde przy ringu, ale zwrocilam uwage na pysk Twojego psa, byl poprostu na zywo oszalamiajaco piekny:loveu: Gratki dla wszystkich! Quote
lothia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Musiałek napisał(a):to jest kelpie :lol: a mozesz poprosze spojrzec jeszcze owczarek australijski typ amerykański ?? moze wcale nie było ?! sorrki ale nie znam się:oops: rzeczywiscie napisane owczarek australijski-kelpie i to jedyny z australijskich:lol: Quote
Marihuana Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='niedzwiadek:)']Widzialam was:multi:, na bokserach bylam sekunde przy ringu, ale zwrocilam uwage na pysk Twojego psa, byl poprostu na zywo oszalamiajaco piekny:loveu: Gratki dla wszystkich! Strasznie nam miło. Dziekujemy bardzo :loveu: To fotka Stasia z BOG 2 :) Quote
Musiałek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 lothia napisał(a):sorrki ale nie znam się:oops: rzeczywiscie napisane owczarek australijski-kelpie i to jedyny z australijskich:lol: Spoko :)) ja tuz dużo jeszcze nie wiem WIELKIE DZIEKI!!! Quote
Gracjana Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Iwonko aussie nie bylo...;) Bog 1 pon corgi szkot ;) Quote
puzzle Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Smiesznie wyglada ten benek postawiony obok, a nie na podium:evil_lol:. Quote
Dumisiowa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Kurcze ale pogoda była......a wogole to GRATULACJE dla WSZYSTKICH!!!! kochani czy mogę poprosic o zdjatko z BOG VII jezeli ktos posiada..... Quote
Recommended Posts