Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś-musi być dobrze-nie ma innej opcji!!!Pacjent "ksiązkowy"-wszystko dobrze się skończy!!
Taśmą klejącą do pakowania owiń abażur-bedzie bardziej elastyczny:evil_lol:

Agniesia-i to jakie lodowisko:mad: Wczoraj przyfilowałam, że Zorka poprawia po dziewczynach..jak jeszcze Timon zacznie po Zorce..a w sumie do poprawiania na schody wchodzic nie musi....lejkiem w dół :evil_lol: będziem rodzinnie chodzić jego bezschodowej ściezynce:diabloti:

Posted

[quote name='Benia-b']Menrzuś-musi być dobrze-nie ma innej opcji!!!Pacjent "ksiązkowy"-wszystko dobrze się skończy!!
Taśmą klejącą do pakowania owiń abażur-bedzie bardziej elastyczny:evil_lol:

Wiem, wiem.....ale czekam tego poniedziałku z pewną obawą. Obym był krakającym wronem :shake:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Wiem, wiem.....ale czekam tego poniedziałku z pewną obawą. Obym był krakającym wronem :shake:

Ty tu nie gadaj takich rzeczy:mad::angryy:, szwy się zdejmie i będzie git. I kropka

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
...no chyba że zarosło i tak zostanie;););)

Wetka mnie uprzedziła, że tak też może być, ale to też jest książkowe i proste w leczeniu. Troche gorzej bedzie z tymi nowopowstałymi naczyniami krwionośnymi....ale na nie też jest sposób. Najważniejsze, żeby zniknął ten dołek w rogówce.

Posted

Benia-b napisał(a):

Apetyt dopisuje, szaleństwa w ponad normie-tylko kremu odzyskac nie moge:shake:

No nie mów, że chcesz go odzyskać w celu dalszego smarowania :shocked!::turn-l::megagrin:

Posted

Wiedziałam, że tak będzie:placz:-całe 5 minut wpakowywałam dziecięce ciała w zimowe umundurowanie a te dwie bździągwy zdążyły zezreć za te całe 5 minut cały krem -którym dziecięta się smarowały przed wyjsciem:placz:
Całe bambino wylizane do sterylnej puszki-nic nie ma:placz: Obie morduchny pachniały jak pupcia niemowlaka-ale śladów zewnętrznych na żadnej nie było :shake:
Wet żołądkow przepłukac nie chciał:shake: -twierdził, że panikuję:mad:kazał załadowac mordki węglem i czekać.
To czekamy juz dziesiąta godzine i nic:shake:
Apetyt dopisuje, szaleństwa w ponad normie-tylko kremu odzyskac nie moge:shake:

Posted

[quote name='Benia-b']W postanowieniach noworocznych coś tam sobie o oszczedzaniu przebąknełam-więc trza słowa dotrzymac i odzyskac tyle ile sie da:candle::evil_lol:

Benia-b, dawno się tak na dogo nie ubawiłam :evil_lol: Żadne emotionki tego nie oddadzą.
A przepraszam, w sylwestra Idusiek dała taki obrazek:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/ostrow-maz-170-psow-zamiast-70-schronisko-jest-przepelnione-pomozmy-w-adopcjach-17010/index1206.html

też się uśmiałam do łez :evil_lol:

Posted

gameta napisał(a):
No nie mów, że chcesz go odzyskać w celu dalszego smarowania :shocked!::turn-l::megagrin:

W postanowieniach noworocznych coś tam sobie o oszczedzaniu przebąknełam-więc trza słowa dotrzymac i odzyskac tyle ile sie da:candle::evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Benia, sraka to chyba ewentualnie raczej na drugi dzień, a jak się podzieliły, to może nic nie będzie

Nie chca powiedziec która ile zezarła-więc obie musiałam załadowac tabletami...znaczy jutro dopiero krem odzyskam?:cool1:

Posted

[quote name='gameta']Benia-b, dawno się tak na dogo nie ubawiłam :evil_lol: Żadne emotionki tego nie oddadzą.
A przepraszam, w sylwestra Idusiek dała taki obrazek:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/ostrow-maz-170-psow-zamiast-70-schronisko-jest-przepelnione-pomozmy-w-adopcjach-17010/index1206.html

też się uśmiałam do łez :evil_lol:

Zamordowac to mało:evil_lol:-choć pierwszym do mordowania był wet, który płakał w telefon....ze śmiechu:mad:
Toz by mnie tu dziewczyny oskubały i krzyczącą na żywca zakopały, jakby którejs bulwie jakas krzywda się stała:placz: bambinowa krzywda:placz:

Posted

Benia-b napisał(a):
Nie chca powiedziec która ile zezarła-więc obie musiałam załadowac tabletami...znaczy jutro dopiero krem odzyskam?:cool1:

Raczej tak:cool3::cool3:. Chyba że dziewczyny ładnie przyswoją. Każda chce być piękna, nie tylko ty:evil_lol:

Posted

Benia-b napisał(a):
..ale one od narodzenia pomarszczone:evil_lol:-czyżby chciały sie wygładzić?:roll::evil_lol:
Przezyłam juz koopę niebieską i różową(od pasteli)-ale kremowej jeszcze nie:shake:
Mam tonę ręczników papierowych -jestem gotowa na odzysk:eating:

Eeeee jak papierowych, to już nie odzyskasz, bo wsiąknie:shake:
Ty lepiej pudełeczka przygotuj:cool3:

Swoją drogą można by to poźniej na bazarku wystawić :evil_lol:

Posted

Benia-b napisał(a):
..ale one od narodzenia pomarszczone:evil_lol:-czyżby chciały sie wygładzić?:roll::evil_lol:
Przezyłam juz koopę niebieską i różową(od pasteli)-ale kremowej jeszcze nie:shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziewczyny dorastają. Najpierw bambino, później zabiorą się za twoje kremiki, ty lepiej sejf montuj na swoje kosmetyki:cool3:

Posted

gameta napisał(a):
Eeeee jak papierowych, to już nie odzyskasz, bo wsiąknie:shake:
Ty lepiej pudełeczka przygotuj:cool3:

Swoją drogą można by to poźniej na bazarku wystawić :evil_lol:

Jako kremiki z odzysku:evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Raczej tak:cool3::cool3:. Chyba że dziewczyny ładnie przyswoją. Każda chce być piękna, nie tylko ty:evil_lol:

Posted

Benia-b napisał(a):
Nie strasz:mad:...lecę montowac:evil_lol:
Dwa dni temu stroik zezarły-ale ...naturalny-ekologiczny-wszystkie szyszki na czynniki pierwsze rozłożyły, buty owszem...ale tylko ze skóry-reszta raczej nie smakuje:shake:-parkiet tak-paneli nie...
Listwy przypodłogowe owszem....ale drewniane-plastiku nie ruszają.

Znaczy moje bulwy ekologii mówia NIE-tylko ten krem nijak do zjadanych potraw nie pasuje:shake:

:evil_lol::evil_lol: Benia, może właśnie tylko ekologiczne rzeczy im smakują, wiadomo samo zdrowie:cool3:. Cfffaniary

Posted

Bila napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziewczyny dorastają. Najpierw bambino, później zabiorą się za twoje kremiki, ty lepiej sejf montuj na swoje kosmetyki:cool3:

Nie strasz:mad:...lecę montowac:evil_lol:
Dwa dni temu stroik zezarły-ale ...naturalny-ekologiczny-wszystkie szyszki na czynniki pierwsze rozłożyły, buty owszem...ale tylko ze skóry-reszta raczej nie smakuje:shake:-parkiet tak-paneli nie...
Listwy przypodłogowe owszem....ale drewniane-plastiku nie ruszają.

Znaczy moje bulwy ekologii mówia NIE-tylko ten krem nijak do zjadanych potraw nie pasuje:shake: