Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']http://images26.fotosik.pl/292/8a38e85933543511med.jpg Filka stoi spokojnie a Vadir za wszelką cenę chce gdzieś lecieć :evil_lol: Fajnie razem wyglądacie :multi:

http://images27.fotosik.pl/290/ab0b75eeec090b2fmed.jpg :loveu::loveu:

Bo Vadir to takie żywe srebro :)

[quote name='groszek83']:crazyeye: ja nie pamiętam:shake::evil_lol:

A ja tak ;) Nawet się martwiłam o moje białaski w upały ;)

[quote name='deer_1987']Beda jakies zdjecia dzis jeszcze? :D Jutro bede pracowac nad strona i zimowe fotki potrzebuje :P

Oj, do zimowych to jeszcze daleko ;)

Ale może coś wybierzesz z albumu zimowego? Picasa Web Albums - Katarzyna - firsth winter...#

[quote name='jonQuilla']powiedz młodemu że skoro nie chciał takiej siostry to teraz ma taką ciotkę :diabloti::diabloti:
nie wiem co gorsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://images41.fotosik.pl/27/7da2fbb9f0fd93abmed.jpg
to się nazywa umieć się dzielić ;)
Młody powinien brać przykład z piesów i nauczyć się dzielić Tobą Siostra ;) :evil_lol::evil_lol:

Do ciotek to młody jest przyzwyczajony :) Niektóre ma młodsze od siebie ;) Co do dzielenia się mną, to powiedział mi kiedyś, że jak zajdę w ciążę, to się z domu wyprowadzi ;)

[quote name='AlKil']No popatrz, racja!:evil_lol:

:diabloti:

[quote name='deer_1987']Dzien dobry Asia i samoyedki!

Cześć Marto i czarnuszki :)

[quote name='crazydaisy']Witam witam z samego rana :)

Witam nieco później ;)

Posted

Spóźniłam się dziś, bo byliśmy rano u weterynarza. Vadir w nocy spuchł na buzi, nie wiadomo, dlaczego, przypuszczamy, że wieczorem na spacerze wsadził mordkę w jakieś nieodpowiednie miejsce i jakiś robal go dziabnął. Poza opuchlizną nic mu nie dolega, gorączki nie ma, zęby w porządku, skóra, oczka i reszta też, humor mu zresztą dopisuje, je normalnie i nawet za ptakami biega :) Dostał biedaczek zastrzyk sterydowy jakiś, do wieczora ma mu to zejść, jak nie, to będziemy szukać przyczyn. Jestem w strachu, ale jego humor znakomity nieco mnie pociesza. Trzymajcie kciuki.

Posted

Dobcia napisał(a):
Dzień dobry:multi:
Ooo a tu jeszcze jesień:) Tyyyle zielonych foteczek:loveu:

I jeszcze trochę będzie, zanim do zimy dojdę ;)

Iza i Avanti napisał(a):
Uważaj bo ślisko! :p Co byś doopalona nie obiła :evil_lol:

E tam, w glanach się nie ślizgam ;)

deer_1987 napisał(a):
Zaraz zerkne :D U nas ostatnie jesienne ale.. znalazlam jeszcze inne zanim zimowe i krzycza na mnie bo chca zimowe..

Na wszystkich krzyczą o zimowe, ale twardym trza być ;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja to jeszcze mam jakies 30 zdjec jesiennych :P a zimowe nie wiem kiedy dam rade zmiejszac bo na 8 do szkoly jutro..

Trzydzieści to akurat taka porcja jednorazowa ;) Obiecałaś zimowe na jutro, widziałam ;)

Posted

lolka75 napisał(a):
hej Vadirek chlopaku nie strasz mamci:shake:.
Zdrowka zyczymy:loveu:

Gadałam z młodym, już mu zeszła opuchlizna nieco :)