Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tak w ogóle, to się zdenerwowałam, nie zauważyłam, że fotosik teraz daje kod ze zdjęciem pomniejszonym do 500px, wczorajsze wszystkie są małe :( Ale już ich nie poprawiam, nie chce mi się ;)

Posted

białas się zmoczył i od razu jaki chudziutki się zrobił :evil_lol::evil_lol:

a powiedz mi jak taka słodka kuleczka jak Fialka może mieć groźną minę co :eviltong::eviltong: nie wkręcaj mi Siostra! :) :diabloti::diabloti:

cześć :multi::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']białas się zmoczył i od razu jaki chudziutki się zrobił :evil_lol::evil_lol:

a powiedz mi jak taka słodka kuleczka jak Fialka może mieć groźną minę co :eviltong::eviltong: nie wkręcaj mi Siostra! :) :diabloti::diabloti:

cześć :multi::loveu:

Bo one oba są chudziutkie bardzo dzidziusie ;) Dbamy o linię ;)

Witaj Kwiatuszku porannie :)

No wiesz, a jak taka piękna dziewczyna z cudnymi zębami może mieć oddech nieświeży? To może powiedziała mu coś na odczepnego i się chłopaki wystraszył ;)

[quote name='crazydaisy']Witam, witam :)
Oj, Fialka to ma z nim przechalpane http://images33.fotosik.pl/412/7ab7382ed5f4e51b.jpg (dosłownie i w przenośni :) )

Czasem przechlapane, a czasem przeplute ;) Ciągle ją podgryza w okolicy uszu i zapluwa jej głowę :)

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:tu też kawulca żłopią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no to po jednej ;)

Skąd wiedziałaś, że lubię bitą śmietanę?

Posted

[quote name='jonQuilla']a tutaj widzę kawiarnia powstała pod moją nieobecność :cool3::cool3:

Byłoby mi bardzo miło, jakbyś też z kawką wpadała, bo takie cudne robisz kawki :)

Posted

[quote name='jonQuilla']
cieszę się że Ci się podoba i smakuje :loveu:

Bardzo bardzo :)

[quote name='Alicja']siakoś tak mnie się umyślało ;)

Tylko bez cukru musi być ubijana ;) Cukier spożywam w ferrero (wczoraj zjadłam 16 sztuk :oops:)