Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzymamy! i powiem ze my dlatego mamy wyjmowany zapasowy dysk, co jakies 2 tyg zgrywamy na niego nowe zdjecia i rozne pliki jako kopie zapasowa!

a niskie slonce jest wlasnie ciekawe do focenia ;)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Zaciskam :kciuki: za odzyskanie danych ....

Filmiki super:multi::multi::multi:

mam kawę ...;)

Też mam kawę :) Trzecią, albo czwartą, już nawet nie wiem ;)

Mamy taką polankę jedną, na której Fialka męczy Vadira, a nie odwrotnie ;)

[quote name='deer_1987']Trzymamy! i powiem ze my dlatego mamy wyjmowany zapasowy dysk, co jakies 2 tyg zgrywamy na niego nowe zdjecia i rozne pliki jako kopie zapasowa!

a niskie slonce jest wlasnie ciekawe do focenia ;)

My zgrywamy foty na płyty, ale nie aż tak często....

[quote name='agbar']http://images24.fotosik.pl/299/1986192a33d12d33.jpg
co za masakra :evil_lol::evil_lol:

A co do danych,jesli nie uda sie wam tego zrobic to sa firmy ,ktore sie tym zajmuja...nie wiem jak w PL ale tu slono sobie za to licza.

To windows się sypnął, więc mam nadzieję, że reszta została bez szwanku.... Tu też takie usługi są dosyć dosyć ;)

[quote name='deer_1987']Ale zadziornie sie bawia na filmikach :D

Wystarczająco dużo ruchu? :diabloti:

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Ciotka ! :loveu:

Cześć Izuniu ;)

Posted

[quote name='deer_1987']Plyty sie kiedys zestarzeja i ciezko bedzie odczytac :( TZ ze starych plyt niedawno na dysk zgrywal fotki jeszcze z analoga :D

A ruchu duzo mialy :D

W sumie to nie wiadomo, jak najlepiej archiwizować dane, stare dyski już mi też nie pasują do kompa....

Co do ruchu - jak tu potem fotę ciachnąć?

[quote name='anitaaa i bartis']
http://images28.fotosik.pl/299/d231adadc56e3bab.jpg piękne to zdjecie :razz:
http://images38.fotosik.pl/34/dd4b4bfe33dafc21.jpgśliczny puchaty misio :multi::loveu:

Dzięki bardzo :)

Posted

[quote name='jbk']W sumie to nie wiadomo, jak najlepiej archiwizować dane, stare dyski już mi też nie pasują do kompa....

Co do ruchu - jak tu potem fotę ciachnąć?

No my mamy dosc nowy, wyciagany :D

Dokladnie.. rozmazane wychodza mi...

uciekam do szkoly!

Posted

[quote name='deer_1987']No my mamy dosc nowy, wyciagany :D

Dokladnie.. rozmazane wychodza mi...

uciekam do szkoly!

Ale ten nowy wyciągany za dziesięć lat może już nie być kompatybilny z komputerami.....

Mi też wychodzą rozmazane :(

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz: no to na mus będzie jednak foty papierowe porobić z tych najlepszych wybranych spośród 72435641532639981624 zdjęć :grins:

A jak będzie pożar??

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz: no to na mus będzie jednak foty papierowe porobić z tych najlepszych wybranych spośród 72435641532639981624 zdjęć :grins:

Poza tym, jak spośród 72435641532639981624 zdjęć wybrać najlepsze? Pewnie byłoby ich 711184258422269871 ;)

Posted

jbk napisał(a):
Ale ten nowy wyciągany za dziesięć lat może już nie być kompatybilny z komputerami.....

Mi też wychodzą rozmazane :(

I co wtedy? :D

Twoje sa chyba juz lepsze niz moje :loveu:

Posted

czesc:loveu::multi:
co do danych...to nam tez padlo wsio niedawno:shake:
zdjecia sie uratowaly bo mam zapasowy dysk przenosny...gdyby nie to to zalamka. Niczego tak nie zal byloby jak tych zdjec
A co do dyskow to mus robic kopie do nowszego... nie ma innego wyjscia:roll::shake:
Ja kupilam taki co ma 350 GB....a juz sa po 2000GB:roll:
co jak co ale nasz sprzet starzeje sie szybciochem....za to my mlodki:loveu::multi::multi: i tak zostanie;):p

Posted

witajcie :) bede teraz taka ciocia klocia :loveu: ale rozpływam sie u was :) miałam kiedys takiego białego kundelka ale wszyscy mowili ze to samoyed :cool3: zył 17 lat :)
piekne sa te Twoje psiaki

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Sie witam ;)

Się witaj :diabloti:

[quote name='M&T']http://images24.fotosik.pl/299/1986192a33d12d33.jpg
Ależ się kochają :evil_lol:

A jak się bawią cudnie! Aż miło popatrzeć :loveu:

Dzięki ;)

[quote name='Dobcia']http://images28.fotosik.pl/299/d231adadc56e3bab.jpg
jaki kochany, puszysty misio:loveu:

:lol:

[quote name='lolka75']czesc:loveu:
co do danych...to nam tez padlo wsio niedawno:shake:
zdjecia sie uratowaly bo mam zapasowy dysk przenosny...gdyby nie to to zalamka. Niczego tak nie zal byloby jak tych zdjec
A co do dyskow to mus robic kopie do nowszego... nie ma innego wyjscia:roll::shake:
Ja kupilam taki co ma 350 GB....a juz sa po 2000GB:roll:
co jak co ale nasz sprzet starzeje sie szybciochem....za to my mlodki:loveu::multi::multi: i tak zostanie;)

Oczywiście, że my MŁODE jesteśmy stale ;) I piękne ;)

[quote name='deer_1987']moje sie gorzej bawia?

Twoje bawią się cudnie :)

[quote name='anitaaa i bartis']Witajcie :loveu:

Hej :)

[quote name='Basia&Safi']witajcie :) bede teraz taka ciocia klocia :loveu: ale rozpływam sie u was :) miałam kiedys takiego białego kundelka ale wszyscy mowili ze to samoyed :cool3: zył 17 lat :)
piekne sa te Twoje psiaki

17 lat to piękny wiek :) Miałaś szczęście ;) Zapraszamy na dłużej oczywiście ;) A moja kuzynka ma buldożka, szczeniaczka.....