Selenne Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ale może jutro dla Ciebie się wypogodzi? Quote
Selenne Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Może przyszły tydzień będzie szczęśliwy Quote
Daga&Maks Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Selenne']Może przyszły tydzień będzie szczęśliwy oby :roll: Quote
tomcug Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Funiu, fikaj do góry na swoim wózeczku. Quote
Zmysł Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 ja się niedzielnie przywitam z Funią Quote
Zmysł Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 to ja jeszcze raz przypomnę o sunieczce Quote
grzesiuka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Dzisiaj u Funi był jej dawny właściciel... Mała niestety nie okazała zbyt wielkiego entuzjazmu, a on przyznał się, że nie ma warunków, aby ją wziąć spowrotem do domu :( trzymam kciuki za dobre serce przyszlego właściciela malutka ma dużo entuzjazmu i radości w sobie, która udziela się wszystkim dookoła! czekam na artykul w czterech łapach i odzew od czytelników... Quote
magda z. Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 tak jak myślałam, że on raczej do niej nie był zbyt przywiązany i jakby bardziej o nią dbał to może by do tego wszystkiego nie doszło.... Quote
Zmysł Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 grzesiuka napisał(a):Dzisiaj u Funi był jej dawny właściciel... Mała niestety nie okazała zbyt wielkiego entuzjazmu, a on przyznał się, że nie ma warunków, aby ją wziąć spowrotem do domu :( trzymam kciuki za dobre serce przyszlego właściciela malutka ma dużo entuzjazmu i radości w sobie, która udziela się wszystkim dookoła! czekam na artykul w czterech łapach i odzew od czytelników... no tak, właśnie to podejrzewaliśmy Quote
grzesiuka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 a ja miałam nadzieję, że będzie miał odwagę się nią zająć :( ten właściciel... a tak mała Funia traktuje klinike jak swoj domek teraz...... tylko strasznie smutno ją tam zostawiać po spacerze.... ona powinna mieć swój dom i swojego pana do kochania :( Quote
tomcug Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Oj, Funiu - nie miałaś ty szczęścia do właściciela. :-( Quote
Recommended Posts