Wet-siostra Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 A to ślicznota! Weronika cały czas mi opowiadała o Soni,ale ja nie wiedziałam,o jaką suńkę chodzi...Teraz już wiem-cudna jest,faktycznie...Nadal siedzi u p.Romy??? Quote
karusiap Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='żaba88']Chyba już nie trzeba hopać ;) :placz::multi:[/quote] Czy mowisz o Pani z Krakowa,ktora dzwonila w sprawie Soni?? Quote
Neczka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Żaba ! nie trzymaj nas w niepewności !:evil_lol::evil_lol: Quote
żaba88 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='karusiap']Czy mowisz o Pani z Krakowa,ktora dzwonila w sprawie Soni??[/quote] Widzę że ktoś w tym maczał palce :eviltong: Quote
Wera Werner Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Żebyście się już nie martwili - tak, to ja dzwoniłam, i faktycznie z krakowa :) Z niecierpliwością czekam aż będę mogła zabrać Sonię do domu. Mam nadzieję, że pani Romie spodobają sie zdjęcia jakie wysłałam do Żaby w tej sprawie i nie rozmyśli się w związku z adopcją. Na Sonię czeka ciepły dom z dużym ogrodem, oraz jeżeli tylko będzie miała ochotę to również i kanapa ;) Mam nadzieję, o ile tylko adopcja dojdzie do skutku, że Sonia będzie u nas szczęśliwa. Quote
Neczka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Witamy:multi: Musi się udać ! szansa na tak wspaniały domek Soni poprostu nie może ominąć :multi: :eviltong: Quote
karusiap Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Wera Werner']Żebyście się już nie martwili - tak, to ja dzwoniłam, i faktycznie z krakowa :) Z niecierpliwością czekam aż będę mogła zabrać Sonię do domu. Mam nadzieję, że pani Romie spodobają sie zdjęcia jakie wysłałam do Żaby w tej sprawie i nie rozmyśli się w związku z adopcją. Na Sonię czeka ciepły dom z dużym ogrodem, oraz jeżeli tylko będzie miała ochotę to również i kanapa ;) Mam nadzieję, o ile tylko adopcja dojdzie do skutku, że Sonia będzie u nas szczęśliwa.[/quote] Bedzie najszczesliwszym psem na swiecie:loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Witamy :multi: Jeden pies ma dom jeszcze 49 ;) Quote
żaba88 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Właśnie wróciłem od Pani Romy, powiedziała że jeśli dom był wybrany z mojej ręki to ona nie ma wątpliwości :) Jeszcze tylko zdjęcie szwów i doprowadzenie Soni do stanu "używalności" ;) Quote
Neczka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: a Sonia nawet nie wie, co ją czeka:roll::multi: Quote
gagata Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 No Zabo, pierwsza oficjalna dogomaniacka adopcja psa Romy i to z Twojej ręki....:lol: Będzie dobrze, Quote
karusiap Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 kochani potrzebujemy pomocy w transporcie Soni do Krakowa... Quote
żaba88 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='gagata']No Zabo, pierwsza oficjalna dogomaniacka adopcja psa Romy i to z Twojej ręki....:lol: Będzie dobrze,[/quote] Pierwsza w życiu moja adopcja dogomaniacka ;) Teraz tylko ten transport... :shake: Quote
gagata Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Zabo, uczono mnie w dzieciństwie,że Zaba+pocałunek=książę, więc dla mnie od dziś jestes Księciem dogomaniackich adopcji u pani Romy:lol::lol::lol: Quote
gagata Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Przypominam,że jest szansa upchnięcia dwóch małych suczek od Romy w Poznaniu. Problemem również jest transport.. Quote
Wera Werner Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Cholera, ten transport mnie dobija... Jak bym mogła to już dawno bym po Sonie pojechała... :-( Jedno co, to mam w końcu silną motywację, żeby prawo jazdy zrobić... W każdym razie potrzebna nam wasza pomoc z tym transportem... :-( Quote
Neczka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ...możeby tak założyć wątek na transportowym ? Quote
żaba88 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Sonia już po zdjęciu szwów ;) Jak ona cudownie wygląda w aucie :loveu: Mogę się założyć, że jakby dać jej kluczyki to sama pojedzie :lol: Quote
Recommended Posts