tomcug Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Czy one jadą do nowego domku? To jest Buba i Borysek, prawda? Quote
tomcug Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Nie doczytałam, do domku jadą. Pozdejmuję ogłoszenia a psiakom życzę samych radości w nowych domkach. :multi: :multi: :multi: Quote
lapisl Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [FONT=Verdana]Buba jest w Katowicach. Cudowna z niej sunia :loveu:[/FONT][FONT=Verdana] właśnie odsypia zabawę. Mam sajgon w pokoju :evil_lol:, bo przecież Buba musiała zwiedzić wszytko, zajrzeć wszędzie i posmakować wszystkiego.[/FONT] [FONT=Verdana]Podróż z Sosnowca do Katowic zniosła dzielnie, chociaż troszkę się bała syczących drzwi autobusu.[/FONT] [FONT=Verdana]Byliśmy u weta. Odpchlił małą pooglądał i wygląda na to, że jest ok ale na razie jeszcze nie została zaszczepiona, bo lekarz musi mieć 100% pewność, że mała nie jest przeziębiona. Poczekamy do poniedziałku i jak wszystko będzie bez zmian to zaszczepi małą.[/FONT] [FONT=Verdana]Jeszcze nie mam dla niej imienia, czyli na razie jest Buba.[/FONT] [FONT=Verdana]Mówię do niej maleńka, a ona tak się cieszy i liże mnie po buzi, no przekochana :loveu:[/FONT] [FONT=Verdana]Małą interesuje wszystko co się rusza, głównie liście na wietrze ale dla jej dobra nie będziemy jeszcze wychodzić do czasu aż zostanie zaszczepiona - tak powiedział wet.[/FONT] [FONT=Verdana]Wszystko zatem przed nami, trzymajcie kciuki.[/FONT] [FONT=Verdana]Porobię zdjęcia i zobaczycie jaka jest piękna [/FONT] [FONT=Verdana]Dziękuję[/FONT] Quote
Zmysł Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Wspaniale:multi: Bardzo,bardzo się cieszę. To ja dziękuję za opiekę nad Bubcią:loveu: Quote
lapisl Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [FONT=Verdana]Dzięki Zmysł Tobie i Slapcio, ooo Buba się obudziła .. wybaczcie muszę uciekać ;)[/FONT] Quote
Zmysł Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Z tego, co mi wiadomo Buba była odrobaczana Quote
anouk92 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Lapisl przed szczepieniem trzeba maluchy odrobaczyć przynajmiej ze 2 razy. Quote
slapcio Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 No to się cieszę że juz dotarły do siebie. Podróż z Konstancina maluchy zniosły dzielnie, były bardzo grzeczne, dopiero kiedy Buba została sama zaczęła płakać, wiercić się oi szukać braciszka... i zostawiła mi w akcie zemsty broń biologiczną... :roll: Życze pisakom wszystkiego najlepszego w nowych domkach - obydwa sa przekochanymi pieszczochami :loveu: A imię Buba jest superowe, ja bym nie zmieniała ;) a co z mamą maluchów? czy jest opcja sterylizacji? Quote
lapisl Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Mała padła zmęczona mam pewnie 5-10 min wolności :multi:za chwilę znowu się zacznie ;) czy ona w ogóle sypia dłużej niż 10 min?:crazyeye: hahaha Quote
tomcug Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Może i innym się poszczęści. Zmysł, odpisała coś dziewczyna pytająca o Lulkę, czy nie? Quote
grunge13 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Borusek jeszcze jest u mnie po południu pojedzie do swojego domku.... hehe ale z niego pieszczoch to jest taki typowy kanapowiec wczoraj jak i dzisiaj prawie cały czas lerzy na kanapie wszedzie jest mu źle tylko kanapa jest najlepsza :) hehe moja mama jak zwykle sie przyzwyczaiła i jakoś nie bardzo chce go oddać...no ale tak jest zawsze jak przywoze jakies szczeniaki ... :) Quote
tomcug Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 grunge13 napisał(a):Borusek jeszcze jest u mnie po południu pojedzie do swojego domku.... hehe ale z niego pieszczoch to jest taki typowy kanapowiec wczoraj jak i dzisiaj prawie cały czas lerzy na kanapie wszedzie jest mu źle tylko kanapa jest najlepsza :) hehe moja mama jak zwykle sie przyzwyczaiła i jakoś nie bardzo chce go oddać...no ale tak jest zawsze jak przywoze jakies szczeniaki ... :) Borysek dd małego wie, co dobre i przyzwyczaja domowników do swoich wymagań. :evil_lol: Quote
Zmysł Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 slapcio napisał(a):No to się cieszę że juz dotarły do siebie. Podróż z Konstancina maluchy zniosły dzielnie, były bardzo grzeczne, dopiero kiedy Buba została sama zaczęła płakać, wiercić się oi szukać braciszka... i zostawiła mi w akcie zemsty broń biologiczną... :roll: Życze pisakom wszystkiego najlepszego w nowych domkach - obydwa sa przekochanymi pieszczochami :loveu: A imię Buba jest superowe, ja bym nie zmieniała ;) a co z mamą maluchów? czy jest opcja sterylizacji? Dzięki za maluchy:loveu: A mamę wysterylizuję Quote
Zmysł Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 tomcug napisał(a):Może i innym się poszczęści. Zmysł, odpisała coś dziewczyna pytająca o Lulkę, czy nie? Niestety nie odpisała:shake: Quote
Zmysł Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Ciekawe, czy Borysek dotarł do domu docelowego? Quote
tomcug Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Zmysł napisał(a):Niestety nie odpisała:shake: No tak........ Quote
Zmysł Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Lapisl przysłała mi zdjęcia Buby:loveu::multi::loveu::multi: Quote
tomcug Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Jest czas i na pracę i na leżenie do góry brzucholkiem :p. Quote
anouk92 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Super zdjęcia Buby. Widzę że już się zadomowiła i nawet w praniu pomaga;) Quote
Recommended Posts