Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 661
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I Ty tak spokojnie o tym mówisz? Boże, jak to świetna wiadomość :cunao::laola::cunao:.
WIECZORKIEM POZDEJMUJĘ WSZYSTKIE OGŁOSZENIA, BO TO JUŻ PEWNE, TAK?

Posted

tomcug napisał(a):
I Ty tak spokojnie o tym mówisz? Boże, jak to świetna wiadomość :cunao::laola::cunao:.
WIECZORKIEM POZDEJMUJĘ WSZYSTKIE OGŁOSZENIA, BO TO JUŻ PEWNE, TAK?

pewne, można zdjąć:multi:

Posted

[quote name='Zmysł']Dzisiaj dobry dzień. Państwo przyszli zobaczyć Lulkę. Bardzo im się spodobała, ale Lola też. Zaadoptowali więc obie:multi:
Zmysł ty jesteś normalnie stoikiem :crazyeye: taka wspaniała wiadomość :multi: a ty sobie ot tak spokojnie mówisz, jak by nic takiego się nie stało :cool1:

Posted

[quote name='wilczyca']Zmysł ty jesteś normalnie stoikiem :crazyeye: taka wspaniała wiadomość :multi: a ty sobie ot tak spokojnie mówisz, jak by nic takiego się nie stało :cool1:
to tylko tak wygląda. jak pisałem byłem strasznie podniecony:multi:

Posted

Zmysł napisał(a):
Dzisiaj dobry dzień. Państwo przyszli zobaczyć Lulkę. Bardzo im się spodobała, ale Lola też. Zaadoptowali więc obie:multi:

ale wspaniale !!!!!!!!!!!!!!! nie bylo mnie dwa dni a tutaj takie cudowne wiadomości - masz jakies wiadomosci z nowego domku dziewczynek ??