Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tomcug napisał(a):
No cóż, nie będziemy wnikać w sytuacje, trzeba domku szukać maluchowi, póki jeszcze szczylek. Potem będzie coraz trudniej. A masz więcej fotek?

tylko te, które wtedy zrobiłem

• Replies 661
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tomcug']To może w wolnej chwili wrzuć na maila, bo nie pamiętam, na której stronie szukać, napiszemy parę słów i ogłosimy. A gdzie teraz piesek będzie czekał na nowy dom? Chodzi mi o dane kontaktowe.
[email protected]
pewnie u mnie. ale poczekajmy jeszcze kilka dni

Posted

lapisl napisał(a):
Czyli jest jakiś procent pewności, że zostanie u dotychczasowych właścicieli? Jaka teraz jest suytuacja?

na pewno u nich nie zostanie. myślę, że za dwa tygodnie będe musiał go zabrać

Posted

czy jego wiercioszkowy charakter zaważył na tym, że chcą go oddać, czy jednak coś innego? Kurcze pomyśleć, ze mógł być ze mną :shake: tylko wtedy nie miałabym Sari - mojej kochanej psikuty :loveu:

Posted

lapisl napisał(a):
czy jego wiercioszkowy charakter zaważył na tym, że chcą go oddać, czy jednak coś innego? Kurcze pomyśleć, ze mógł być ze mną :shake: tylko wtedy nie miałabym Sari - mojej kochanej psikuty :loveu:

tak, charakter, ale nie psiaka, lecz "opiekunów".

• 2 weeks later...
Posted

dotychczasowa opiekunka Wiercioszka zmieniła otoczenie, partnera i, mam nadzieję, nawyki. Obiecała, że będzie dbać o psiaka i wszystko się zmieni. Na razie obserwuję sytuację