Zmysł Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 t_kasiek napisał(a):ja jestem !!!!!!!!!!!!! wiem, dziękuję;) Quote
Zmysł Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Wczoraj w nocy miałem jeden telefon w sprawie suni. Zobaczymy, co z tego wyjdzie Quote
grunge13 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 tak jak już Zmysł powiedział Rex ma sie w znakomitej formie, troszke jest wiekszy... niewiem kiedy bede go widziec znowu pewnie dopiero za jakies ok 2 tyg to bede miała zdjecia... Zmysł nie musisz sie martwić psiak jest naprawde w dobrych rekach... widać to po jego uśmiechniętej mordce... Quote
Zmysł Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 grunge13 napisał(a):tak jak już Zmysł powiedział Rex ma sie w znakomitej formie, troszke jest wiekszy... niewiem kiedy bede go widziec znowu pewnie dopiero za jakies ok 2 tyg to bede miała zdjecia... Zmysł nie musisz sie martwić psiak jest naprawde w dobrych rekach... widać to po jego uśmiechniętej mordce... to wspaniale. dzięki za wieści Quote
t_kasiek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Zmysł napisał(a):Wczoraj w nocy miałem jeden telefon w sprawie suni. Zobaczymy, co z tego wyjdzie no to 3mamy kciuki :) Quote
Zmysł Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 t_kasiek napisał(a):no to 3mamy kciuki :) niestety, zainteresowany sunią już nie zadzwonił Quote
tomcug Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Na Allegro ktoś Lulkę wrzucił do obserwowanych. Może to ta sama osoba? Ale jeśli się nie odezwała, to już nieważne. :-( Quote
Zmysł Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 tomcug napisał(a):Na Allegro ktoś Lulkę wrzucił do obserwowanych. Może to ta sama osoba? Ale jeśli się nie odezwała, to już nieważne. :-( Może to ten sam człowiek, faktycznie Quote
tomcug Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ale wychodzi na to, że zawiedziona nadzieja. Quote
tomcug Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Wczoraj skończyły się aukcje dziewczynkom, wystawiłam ponownie . Znowu tli się nadzieja, że ktoś zauważy :cool1:. Quote
tomcug Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Bardzo samotne. Kilku psiakom się udało a tych dziewczynek nikt nie chce. Quote
Zmysł Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Nie wiem dlaczego. To są śliczne, grzeczne sunieczki Quote
Zmysł Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Miałem telefon w sprawie Lulki. Tym razem brzmiało poważnie. Zobaczymy w następnym tygodniu Quote
t_kasiek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 co to znaczy, ze zobaczymy w nastepnym tygodniu ??? ktos sie umowil konkretnie ??? Quote
Zmysł Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 t_kasiek napisał(a):co to znaczy, ze zobaczymy w nastepnym tygodniu ??? ktos sie umowil konkretnie ??? tak, ma się rozstrzygnąć w następnym tygodniu Quote
tomcug Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Zmysł napisał(a):tak, ma się rozstrzygnąć w następnym tygodniu Byłoby fajnie - Pluto, Lulka. Ale nie zapeszam. Quote
t_kasiek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Zmysł napisał(a):Może zostanie tylko Lolka no to 3mamy kciuki, zeby i ona znalazła domek :) bo czemu ma byc sama.... Quote
Recommended Posts