Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rzekłabym: a to nie trzeba jasnowidza, żeby domyśleć się, że szczeniaki rozrabiają. :cool1:
Zmysł, czy ta opieka ich zwyczajnie przerasta, czy tylko tak marudzą?

• Replies 661
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tomcug napisał(a):
Rzekłabym: a to nie trzeba jasnowidza, żeby domyśleć się, że szczeniaki rozrabiają. :cool1:
Zmysł, czy ta opieka ich zwyczajnie przerasta, czy tylko tak marudzą?

nie wiem, nie uczestniczyłem w tej adopcji. nie chcę krakać, ale boję się, że Wiercioch wróci na stare śmieci

Posted

Obiecałeś zamieścić zdjęcia Wiercioszka - jestem ciekawa czy jest podobny do Sari. Ale skoro jest taka sytuacja ...hmm
Sari też jest wulkanem energii i czasem tak rozrabia, że naprawdę jestem na nią zła, ale wiem, że to maluch jeszcze i że ją rozrywa. Staram się przekierować ten nadmiar energii na zabawki i spalamy się też na spacerkach :painting: :razz:
W jakich warunkach mieszka Wiercioszek, w domu czy w bloku, czy ma miejsce gdzie można się wybiegać?

Posted

lapisl napisał(a):
Obiecałeś zamieścić zdjęcia Wiercioszka - jestem ciekawa czy jest podobny do Sari. Ale skoro jest taka sytuacja ...hmm
Sari też jest wulkanem energii i czasem tak rozrabia, że naprawdę jestem na nią zła, ale wiem, że to maluch jeszcze i że ją rozrywa. Staram się przekierować ten nadmiar energii na zabawki i spalamy się też na spacerkach :painting: :razz:
W jakich warunkach mieszka Wiercioszek, w domu czy w bloku, czy ma miejsce gdzie można się wybiegać?

Wiercioszek mieszka w bloku, z kotami, podobno chodzi często na spacery

Posted

Zmysł napisał(a):
nie wiem, nie uczestniczyłem w tej adopcji. nie chcę krakać, ale boję się, że Wiercioch wróci na stare śmieci

Wygląda na to, że dbają o Wiercioszka. Są spacerki i zaakceptowali, że on taki ruchliwy jest. Skąd zatem obawa, ze wróci?

Posted

lapisl napisał(a):
Wygląda na to, że dbają o Wiercioszka. Są spacerki i zaakceptowali, że on taki ruchliwy jest. Skąd zatem obawa, ze wróci?

Tak jakoś czuję. Obym był złym prorokiem

Posted

t_kasiek napisał(a):
mam nadzieje, ze kiepski z ciebie prorok :)

ja też. może będzie dobrze, taki już jestem przewrażliwiony. wczoraj byłem u niego i chyba wszystko pod kontrolą, kochają go, ale coś, no coś ..... takie jakieś uczucie miałem dziwne. ale faktycznie nie poparte niczym, ot, kobieca intuicja

Posted

Wiercioszek dokładnie jak Sari wygląda, ale jest bardziej brązowy :lol:
Ogonek ten sam, pyszczek również, hahaha czy tamci Państwo wiedzą, że Wiercioszek ma sobowtóra? Sari też brązowieje, ciekawe co z niej wyrośnie :eviltong:

Posted

lapisl napisał(a):
Wiercioszek dokładnie jak Sari wygląda, ale jest bardziej brązowy :lol:
Ogonek ten sam, pyszczek również, hahaha czy tamci Państwo wiedzą, że Wiercioszek ma sobowtóra? Sari też brązowieje, ciekawe co z niej wyrośnie :eviltong:

tak, wiedzą o jego rodzeństwie, w szczególności o Sari