Ludek Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Magda i Saga']A ja chciałabym wiedzieć, czy będzie mozna zaparkowac przy ringu, tak jak w Kozienicach. Chodzi mi o zostawienie psów w samochodzie, bo prawdopodobnie będzie zimno. jak ne to musze sagusi sweterek wydziergać:cool3:[/quote] Parę miejsc blisko boiska jest, ale na pewno wszyscy się nie zmieszczą. [B]Drużyna [/B]Ze względu na dużą ilość zgłoszonych zawodników nie będzie żadnych dodatkowych biegów. Quote
Ludek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Jeśli ktoś ma jakieś pytania, uwagi, sugestie itp. oraz wie, że jego suka [B]będzie miała cieczkę[/B] w trakcie zawodów bardzo proszę o przesyłanie informacji na maila [B][email protected].[/B] Na pytania na forach mogą zostać przeoczone, a mail jest czytany regularnie. Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Ja mam pytanie z gatunku 'jestem niezmotoryzowana' :eviltong: Jakie autobusy tam najbliżej dojeżdżają(jaki to będzie przystanek)? Daleko trzeba maszerować? Quote
Sajko Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 We wtorek najpóźniej napiszę dokładny dojazd z różnych kierunków, oraz pójdę sprawdzić autobusy itp. bo mam nadzieję, że nikt nie wychodzi z domu przed wtorkiem, żeby dojść na zawody:evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Nie planuję tak wczesnej wyprawy, więc poczekam ;) Dzięki :p Quote
Mokka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Lenusicka']To ja mam pytanko. Czy podsumowanie druzyn jest w kazdym dniu ? czy tylko pod koniec za dwa dni? czyli jezeli pies staruje tylko w jeden dzien to jak sie liczy do druzyny?[/quote] Do drużyny liczą się 2 biegi - jeden z soboty i jeden z niedzieli, więc wskazane jest, aby drużyny składały się z psów, które startują [B]w oba dni z tym samym przewodnikiem.[/B] [COLOR=red]UWAGA AUTOBUSY[/COLOR] [URL]http://www.ztm.waw.pl/zespoly.php[/URL] [COLOR=black]Można dojechać następującymi liniami:[/COLOR] 103, 122, 170, 180, 186, 197 Należy wysiąść na skrzyżowaniu Powązkowskiej i Gen. Maczka (Trasa AK), [B]uwaga, to mogą byc przystanki na żądanie[/B]. Należy przejść na ten róg skrzyżowania, gdzie jest czerwony mur, a w głębi widać kościółek. Mam wrażenie, że ten kościółek widać z każdego miejsca skrzyżowania. Trzeba iść w jego stronę, minąć go i iść cały czas prosto. Niestety, jest jednak trochę do przejścia. Idziecie cały czas prosto i prosto, po prawej stronie są jakieś chaszcze i zarośla, po lewej parterowe baraczki-magazyny, dochodzicie do budynku, w którym mieści się Centrum Rehabilitacji Sportowej i już wkrótce dochodzicie do drogi, która odchodzi w lewo. Tam jest hotel, po lewej, trocę w głębi jest boisko, na którym odbywają się zawody. Należy sie kierować drogowskazami na Hotel Fort Bema, my też postaramy się powiesić jakieś informacje kierunkowe. Quote
zakla Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [url]http://mt3.google.com/mt/v=w2.83&hl=pl&x=18289&s=&y=10785&z=15&s=Gali[/url] to tutaj, gdzie Fort Bema? Jesli tak, to mozna tez dojechac tramwajem na ul.Obozowa, dwa przystanki za Deotymy (zdaje sie Ksiecia Janusza) i w prawo w ul.Ksiacia Janusza. To na mapie zdaje sie byc nawet blizej. Tramwaje to na pewno z pl.Bankowego 13 i 23, i chyba 26 (ale nie wiem skad on jezdzi). Quote
tessa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 a DO ktorej godziny planowana jest impreza? Quote
Mudik Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Czy w drużynie mogą być dwa psy tego samego przewodnika? Quote
stereo Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Nie jest to zabronione, czyli jest dozwolone ;-) Quote
Sajko Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Musimy skończyć do zmroku:evil_lol: pierwsza mapka, zaznaczenia naszej koleżanki z klubu- Boni:razz: jutro wieczorem późnym dopiszę 'opis' dojazdu, czyli gdzie na co skręcić;) [URL]http://img519.imageshack.us/my.php?image=dojazdzawoycavanoos4.jpg[/URL] Quote
Mudik Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='stereo']Nie jest to zabronione, czyli jest dozwolone ;-)[/quote] OK Dzieki!:lol: Quote
asher Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Mokka']Należy wysiąść na skrzyżowaniu Powązkowskiej i Gen. Maczka (Trasa AK), [B]uwaga, to mogą byc przystanki na żądanie[/B]. Należy przejść na ten róg skrzyżowania, gdzie jest czerwony mur, a w głębi widać kościółek. Mam wrażenie, że ten kościółek widać z każdego miejsca skrzyżowania. Trzeba iść w jego stronę, minąć go i iść cały czas prosto. Niestety, jest jednak trochę do przejścia. Idziecie cały czas prosto i prosto, po prawej stronie są jakieś chaszcze i zarośla, po lewej parterowe baraczki-magazyny, dochodzicie do budynku, w którym mieści się Centrum Rehabilitacji Sportowej i już wkrótce dochodzicie do drogi, która odchodzi w lewo. Tam jest hotel, po lewej, trocę w głębi jest boisko, na którym odbywają się zawody. Należy sie kierować drogowskazami na Hotel Fort Bema, my też postaramy się powiesić jakieś informacje kierunkowe.[/quote] Kurczę, na Fortach byłam sporo razy, a mimo to słabo orientuję się w terenie, to jakaś strasznie skomplikowana okolica :roll: Ja zawsze szłam od ul Rudnickiego, przecinałam ul. gen. Maczka i szłam ul. Obrońców Tobruku. Po lewej były właśnie jakieś ni to baraczki, ni to ogródki działkowe. Za tymi niesprecyzowanymi budowlami stoi blok mieszkalny, zawsze wchodziłam na teren Fortów właśnie tamtędy (przez dziurę w ogrodzeniu) - i jest to wejście prosto na boisko. I teraz pytanie, czy na Fortach jest tylko jedno boisko? Quote
Lenusicka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ktoś chetny do zerówkowej drużyny? Albo można się do jakiejś przyłączyć? Quote
Mudik Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Według tego co mi pokazało zumi , forty bema są jakby ograniczone ulicami: Obrońców tobruku i Powązkowską, ty wchodziłaś na duże dwa gło.wne boiska od O.T a zawody są na boisku młodzieżowym, od drugiej strony fortówprzy powązkowskiej. [url]http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Warszawa%2C+Pow%B1zkowska+59&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=47&y=6[/url] Quote
Sajko Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 dokładnie jak Mudik pisze- nasze zawody nie są na wypasionych aż tak boiskach dzielnicy, tylko na boisku młodzieżowym. Jak przechodzisz gen.Maczka to musisz w lewo w kierunku trasy toruńskiej odbić i dalej jak uliczka, przez bramę, koło kościoła, będą drogowskazy na hotel fort bema i restaurację olimpijską. postaramy się powywieszać kierunkowskazy żeby nikt się nie zgubił:evil_lol: Quote
Lenusicka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Mudik']My chętni dwa mudiki klasa large zero;-)[/quote] Oooo to fajnie ;] My też L0. To zgadmay sie na PW:evil_lol: Quote
crazydaisy Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Kochani a jak jest ze wstępem w przypadku gości?? W weekend mamy szkolenie PT w okolicy i w sumie można by podejść poobserwować zawodników, tylko nie mogę znaleźć żadnych informacji jak organizacja zapatruje się na takich gapiów? Czy są jakieś opłaty? Quote
Mokka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Lenusicka']Oooo to fajnie ;] My też L0. To zgadmay sie na PW:evil_lol:[/quote] A czy Ty nie startujesz tylko w sobotę? Biegi drużynowe są rozłożone na 2 dni. [quote name='crazydaisy']Kochani a jak jest ze wstępem w przypadku gości?? W weekend mamy szkolenie PT w okolicy i w sumie można by podejść poobserwować zawodników, tylko nie mogę znaleźć żadnych informacji jak organizacja zapatruje się na takich gapiów? Czy są jakieś opłaty? [/quote] Wstęp za friko, widownia mile widziana :lol:. Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Startuję w dwa dni LA0 i nie mam drużyny :cool3: Quote
Lenusicka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Mokka']A czy Ty nie startujesz tylko w sobotę? Biegi drużynowe są rozłożone na 2 dni. [/quote] Zmiana planów ;) Już pisałam maila i dostałam odpowiedź ,że mnei dopiszą na niedziele :) Quote
Mudik Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Paskuda_Bandzior']Startuję w dwa dni LA0 i nie mam drużyny :cool3:[/quote] To dawaj do nas!!! Szukamy 4 zawodnika i to jakiegos pastuszka! Quote
Lenusicka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Mudik']To dawaj do nas!!! Szukamy 4 zawodnika i to jakiegos pastuszka![/quote] I tym sposobem miałybyśmy całą drużynę :loveu: Quote
Recommended Posts