Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo bardzo dziękuję za zdjęcia mojej goldenki myślałam że nie załapała się na żadne zdjątko a tu taka niespodzianka aż 3 pod rząd jak skacze :multi:
Oczywiście jeśli ktoś miał by jeszcze jakieś zdjęcia to bardzo prosimy to był nasz debiut na zawodach :)
Ach to Koka na tych zdjęciach, prawdę mówiąc przy 2 wcześniejszych zdjęciach musiałam dobrze się przyjrzeć czy to moja, Roxi ma ciemniejszy pyś no i jest dużo pulchniejsza od Koki.
Miło mi poznać ;)

Posted

Jak to koniec! O nie!
Zdjęcia piękne :loveu:

Hihi, półtora miesiąca po zawodach i jeszcze fotki wklejają! :lol:
No ja wiedziałam, że to będą najlepsze zawody sezonu :evil_lol:

Posted

Fiku Miku: swietne fotki :loveu: Rozumiem Twoja ulge :evil_lol:
Ja jutro zamierzam zakonczyc definytywnie ten temacik i moze cos jeszcze cos dla siebie znajdziesz :cool3:

Posted

Magda, Twoja Oxa jest psem współpracującym wybitnie nie tylko z Tobą, ale także z fotografem:loveu: I to jednocześnie:evil_lol: Nie to co na przykład taka Wena, której nie udało mi się zrobić ani jednego ostrego zdjęcia...:mad:

Wendka, czekam więc z niecierpliwością! A najgorsze jest u mnie to, że teraz pora na foty z MŚ, co bym dążyła przed przszłorocznymi...